Италия с остри думи към САЩ за митата върху германските автомобили

Във Франция Тръмп и Трюдо обсъждат новото северноамериканско споразумение за свободна търговия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Джузепе Конте - този е подлога на Меркел - даже изтече видео с него и Меркел и миналата седмица заради това видео го нападнаха в Италиянският парламент

Пише се италиАнския парламент и не е с главна буква.Върни се в училище, ограмоти се и тогава раздавай оценки кой какъв е - апропо Конте е професор по право.

САЩ са в търговска война с цяла Европа. Но ние не сме Европейци! България не е в Европа! НИЕ сме за САЩ! Ще им правим държавна помощ докато съществуват! Ще им плащаме авансово за изтребители: Дори да са проектирани преди 50 години; Дори да не съществуват; Дори европейските да са по-хубави! Защото сме маскари и трябва да откупим нашият Министър председател....

наистина боли, защото си прав, а всичко това е направо закопаване на род и родина, но виж - как може една държава да се прави на велика, когато е такъв помияр - да изнудва някакви си 7 милиона човеци за своите 380 млн - доста е гнусно.

ЕС ни има само като територия за пазарна реализация.Т.е колония.

Какво плюете по САЩ пак? Тръмп е там, за да работи за интереса на САЩ, не за интереса на България или ЕС. Стига сте мрънкали, а работете за България като много знаете от политика. Или поне подкрепете такива хора.