Италия подписва китайската инициатива "Един пояс, един път"

Програмата цели да бъдат финансирани и построени инфраструктурни обекти в над 80 страни в Евразия, Близкия изток и Африка

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво кндр бе , нещо не си в час. Ама иначе добре обясняваш значението на думата.

„....Рим се подготвя да подпише рамково споразумение с Пекин...“ Пекин/ Бейджин/ столица на коя държава е и как е пълното име на китай- не е ли КНР - китайска народна република? Пиян ли си или си дрогиран?

“Значение на думата меморандум мн., меморандуми, (два) меморандума, м. Дипломатически документ с изложение на възгледите на правителството по даден въпрос“ Това казва тълковният речник. В международното право обичайно меморандумът е правно НЕОБВЪРЗВАЩ документ. Ако страните по меморандума преценят, че трябва да задълбочат отношенията си, те подписват нов документ, който вече създава права и задължения за подписалите го страни, има правна сила спрямо тях и той се нарича договор / спогодба/ споразумение. В случая не може да става и дума за подписано двустранно търговско споразумение/ т.е. търговски договор/ между Италия и кндр, така, че- брекзитърите да не бързат да се радват, че подписан меморандум между Италия и кндр = подписано двустранно търговско споразумение/ т.е. търговски договор/ между Иралия и кндр и да не твърдят, че и о.к. ще използва меморандумите за уреждане на 27 подписани двустранни международни търговски договора по СТО с всяка ЕС държава поотделно:)

КНДР? Ти коя Златка си, черната или русата?

Когато някой се грижи за интересите си, винаги се намират други, дето не им е много по кефа и се опитват всячески да предотвратят това. Както е в случая-Китай и Италия се грижат за интересите си, а на САЩ, Япония и други това не им харесва и ще се мъчат да блокират този успех. А ние къде сме с нашите интереси???Или нямаме такива и напоследък благородно се грижим за чуждите, най-вече американските.

Когато италианците преминат към юана, герберските шегобийци и критикари на Медведев дълго ще страдат от лицево-челюстно схващане, с 60 градусово разтягане.

просто бизнес;)