17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако искаме да получим зелен свят, ще имаме много по-висока инфлация, тъй като все още нямаме технология,която да направи всичко това.

Решението е ясно - пазарна икономика, без брюкселските зелки да се бъркат. Тия мърши забатачват икономиката на континента с тъпите си директиви, въглеродни емисии и прочее безсмислици. Мисля, че рано или късно ще стане ясно, че са едни придатъци на жълтите комуняги, като същевременно лапат и задокеански п*шки !

Е, как така? Последните 20г слушаме, че като сложим много соларки и перки цената непременно ше падне. Що не пада? Аааа, сигур щото не сте затворили сички АЕЦ и ТЕЦ? Ми затваряйте бе, цената непременно ше падне, така ше падне че ше пробие дъното. И това е без махтап, щото в каменната ера ток никому не е нужен. ЕС МАЛОУМНИЦИ.

Основният виновник са елените алчни талибани и подкупните политици. Въглеродните квоти стават все по=скъпи, а са пълно безкрайно безумие!

Основният виновник за поскъпване на тока, е Световното правителство "КаВал*. Понеже е невъзможно да се постави "електромер" при използване на енергия от пространството, J.P. Morgan Bank изкупува патентите на Никола Тесла за добиване на енергия ... и Човечеството вече не ги видя повече, за да може да се възползва от тях. През април 2012 година, Президентът на САЩ Барак Обама с декрет забрани публикуването на патентите на изобретателя Мехран Тавалоки Кеше БЕЗПЛАТНО. Варненецът Илия Георгиев Вълков - Юл Браун има патенти за така наречения "Браунов газ". След като умира в Австралия през 1998 година, наследниците му придобиват неговите патенти и предлагат на Бойко Борисов безвъзмездно същите. Предложението им е отхвърлено, затова сега софиянци гълтат фини прахови частици, защото не се правят фонтани с горящ "Браунов газ" по нареждане на Фандъкова, които фонтани да "поглъщат тези прахови частици и да пречистват въздуха ... И Т. Н. ... със съдбата на "енергийните изобретения".

не че нещо но "браунов газ" не е алтернатива, поне към този момент. самият газ е екологичен и високо ефективен, но докато се получи е необходима много енергия която е замърсяваща. реално принципа на добиване на този газ е сравнително елементарен и на практика всеки от нас може да си направи подобна инсталация и да се отоплява "безплатно" същото е като да ползваш безплатна енергия от слънцето. самата енергия е безплатна, ама докато стигнеш да я ползваш се оказва че трябва да платиш 150-20-30 000 лева за едно домакинство което обезсмисля цялата идея. една цялостна инсталация - панели, автоматика, батерии....всичко е скъпо. така че безплатните решения никога не са били безплатни в действителност. но с развитието на техниката и технологиите цените падат. слънчевата енергия сега е много по достъпна отколкото преди 20 години и то в пъти. цената на панелите е в пъти по ниска, производителността на 1 м2 панел е в пъти по висока и всяка година се увеличава

... но предупредиха, че няма "бързо лекарство". - има, има казва се - регулиран пазар на електроенергията! Доскоро бе такъв в България, но освободиха цените за бизнеса, по-нататък искат да ги освобождават и за домакинствата ... и какво ще става - не знам ...

Аз знам, какво ще става. На изборите след 2 месеца, трябва да се гласува умно и масово. Иначе ... ще си купуваме вазелин и "ваксини", като средство за пътуване към отвъдното.

Ами избирате харварди и ще давате цялата си заплата за ток и хляб. Как може служебно правителство да подписва такава "сделка" не ми е ясно.