Коментари - Испанското гаспачо превзема света | Бизнес.dir.bg
Коментари
Западняците са толкова изпростели, че ако им пуснат реклама на редки лай-а с чесън и лук - и това ще купуват и ще го пият, само защото така са казали по телевизора че е яката работа..
Ти гаспачо виждал ли си, камо дали си ял? :) Или си фен само на смрадлива шкембе чорба :)
Нашият таратор е в пъти по-вкусен и полезен, но няма как да се запази 90 дни, както е обяснено в текста за този "свеж и полезен" индустриален боклук.
....той може да се съхранява между 70 и 90 дни... Ти да видиш! Колко консервант и пастьоризация, които убива витамините ви трябваше за да го постигнете? "Здравословни" продукти от корпорациите. НЕ, мерси!
Тц...тц... Един приятел ми каза, че гледал един дето бил ял. Да ви сера на гаспачото, което е пасирана шопска салата без сиренето.
Вие си яжте гаспачото, ние ще си ядем нашенския ТАРАТОООР! Хем по-вкусен, хем по-полезен, хем по-освежаващ, а па как върви с мастика да знаете...
Истинското гаспачо е много вкусно. Но ако си го направиш сам. Това менте, дето го продават западните олигарси, е абсолютен боклук - все едно да направиш таратор от тебешир.
Как още не се е появил поредният комплексиран български простак да псува гаспачото и да вика "от нашия таратор по-убаво нема, не ми ги хвалете тия еврогейски глупости".
Яла съм борш, приготвен от истински готвач и ще ти кажа, че е много, ама много вкусен.
Испанското гаспачо превзема света
Гигантът Пепсико (Pepsico) донесе успеха на продукта
Обратно в новината