Коментари - Испанското гаспачо превзема света | Бизнес.dir.bg
Коментари
Oт нашия таратор по-xубаво нема, не ми ги хвалете тия еврогейски глупости
Каставиците в този "гаспачо" колко криви могат да бъдат.
Как още не се е появил поредният комплексиран български простак да псува гаспачото и да вика "от нашия таратор по-убаво нема, не ми ги хвалете тия еврогейски глупости".
Вие си яжте гаспачото, ние ще си ядем нашенския ТАРАТОООР! Хем по-вкусен, хем по-полезен, хем по-освежаващ, а па как върви с мастика да знаете...
....той може да се съхранява между 70 и 90 дни... Ти да видиш! Колко консервант и пастьоризация, които убива витамините ви трябваше за да го постигнете? "Здравословни" продукти от корпорациите. НЕ, мерси!
Нашият таратор е в пъти по-вкусен и полезен, но няма как да се запази 90 дни, както е обяснено в текста за този "свеж и полезен" индустриален боклук.
Западняците са толкова изпростели, че ако им пуснат реклама на редки лай-а с чесън и лук - и това ще купуват и ще го пият, само защото така са казали по телевизора че е яката работа..
Ти гаспачо виждал ли си, камо дали си ял? :) Или си фен само на смрадлива шкембе чорба :)
Тц...тц... Един приятел ми каза, че гледал един дето бил ял. Да ви сера на гаспачото, което е пасирана шопска салата без сиренето.
Испанското гаспачо превзема света
Гигантът Пепсико (Pepsico) донесе успеха на продукта
Обратно в новината