Испанското гаспачо превзема света

Гигантът Пепсико (Pepsico) донесе успеха на продукта

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Oт нашия таратор по-xубаво нема, не ми ги хвалете тия еврогейски глупости

Най-добре шкембе чорба, най-веганската храна.

Каставиците в този "гаспачо" колко криви могат да бъдат.

Може колкото оная ти работа.

Как още не се е появил поредният комплексиран български простак да псува гаспачото и да вика "от нашия таратор по-убаво нема, не ми ги хвалете тия еврогейски глупости".

да им ядете на испанците това в гащачото.... какво промотирате пумии само

Вие си яжте гаспачото, ние ще си ядем нашенския ТАРАТОООР! Хем по-вкусен, хем по-полезен, хем по-освежаващ, а па как върви с мастика да знаете...

И шкембе. Това е най-зеленчуковата супа. От Витоша по-високо нема.

....той може да се съхранява между 70 и 90 дни... Ти да видиш! Колко консервант и пастьоризация, които убива витамините ви трябваше за да го постигнете? "Здравословни" продукти от корпорациите. НЕ, мерси!

Нашият таратор е в пъти по-вкусен и полезен, но няма как да се запази 90 дни, както е обяснено в текста за този "свеж и полезен" индустриален боклук.

то ковида го превзе па едно гаспачо няма.....

Лиле, ти температура имаш ли? Висока ли е?

Западняците са толкова изпростели, че ако им пуснат реклама на редки лай-а с чесън и лук - и това ще купуват и ще го пият, само защото така са казали по телевизора че е яката работа..

Ти гаспачо виждал ли си, камо дали си ял? :) Или си фен само на смрадлива шкембе чорба :)

Тц...тц... Един приятел ми каза, че гледал един дето бил ял. Да ви сера на гаспачото, което е пасирана шопска салата без сиренето.

Истинското гаспачо е много вкусно. Но ако си го направиш сам. Това менте, дето го продават западните олигарси, е абсолютен боклук - все едно да направиш таратор от тебешир.

Борш е същата тъпотия

Яла съм борш, приготвен от истински готвач и ще ти кажа, че е много, ама много вкусен.

Явно майка ти не я в бивало да готви.