17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Допълнителни или основни доходи чрез почасова работа онлайн. Въвеждате 3-цифрени кодове в сайт, за които от рекламите които генерирате ви се плаща по 10 цента на код. Всичко, от което се нуждаете е само достъп до интернет. Условието е да направите 150 долара преди първото теглене, след което може на всеки 5 долара да теглите към картата си. Тези 150 долара се постигат за 1-3 дни, зависи по колко часа отделяте на ден. https://ezomoney.xyz/2849517136229/

.......Нема лошо от понеделник съм на доларови позиции и сега си прибрах печалбата,....лошото е за бай Дончо доларът се покачи спрямо еврото йената и юана а това удря външната търговия на щатите,.....така че не знам аз излязох с печалба от позицията не откривам нови позиции и сега гледам до къде ще я докарат,....!

Когато къщата ти е от слама, нормално е да се боиш от вятър! Та и тази "световна икономика" има от какво да се бои. Ако случайно боята за новите долари свърши, ще свърши и икономическия безкраен подем.

това е била целта - да се прецакат европейците и китайци и японци. Изобщо всички ползватели на петрола.

Колко простотии са се случили от един предварително договорен (между САЩ и Иран) отговор на едно убийство! Смешното е че руснаците спечелиха най-много от тази патаклама - златото и петрола станаха по-скъпи!

"скъпото ще стане евтино, евтиното - ще стане скъпо !"

мафия се чуди как да удържи "властта" на "капитала" и по инерция търси "убежища" в някакъв жълт метал, дето по незнайни причине е наложена на тълпата да си мисли, че е "актив" ...а то не е !

Така е ---здравето ,храната, облеклото ,водата и чистият въздух.

Този "някакъв жълт метал" е с такива приложения каквито ти не си си и представял!

Стягайте се ,идва 12 01 2020 18ч. И 58мин.

ДАКС-а изтече в канала... нефта - също

Вдигайте цените , намалете пенсиите , нали искаТЕ на една скорост в ЕС ? Ники Василев : ''Ние сме готови за еврото ''!? Да , ''вие'' сте готови , а НИЕ ???

лошо гошо

"кризата" на краят на купуването "без пари" най-накрая я доведоха...

фалита на лихварите започне сега! спете да плащате, спрете да искате ! всичко в окопите!

Отиде ни и втората пенсия...

Е, все с нещо трябваше да се оправдае инвестиционния западен балон. Ей сега, персите го взривиха....

CynepMEH

И в Биткойна потърсиха убежище... качи се рязко за няколко дни