17-11-2017 20-11-2018

Коментари

видим.

е от някъде трябва да се плащат банкетите на цвинокио

Така усука всичко за да ни заблуди, че нищо не разбрах. Разбрах само,че трябва да се отказваме. И да си купим бойлери. Може и газови с бутилки.

"твърденията, че масово абонатите ни са получили сметки от 50 лв. за кубик са неверни. Факт е, че има такива" Няма такава клоака като България - или, ако има, то България е на първо място! Паразитите, наглеците, лъжците и крадците са повече от другите и си създадоха стабилна среда - млади хора, бягайте далече от това гнусно и тежко място!

Отдавна сме си спряли парното на входа и половината са си направили топлоизолация+нова дограма. Правете го и резнете кранчето на топлофикациите. Такива цени за кубик топла вода си е жив обир.

Весели празници Здравков

"бе установено, че приетата до момента пределна цена за кубик битова гореща вода е недостатъчна и използването и няма да бъде рентабилно и ще доведе до все повече загуби за Дружеството. Поради тази причина преценихме да премахнем пределната цена и абонатите да заплащат за реално потребеното количество топла вода." Ми фалирайте и се пръждосвайте от пазара тогава, бе! Нали е пазарна икономика, що не се конкурирате с други дружества!

Плащам над $ 87 на час, работещи от дома си с 2 деца у дома. Никога не съм си мислел, че ще мога да го направя, но най-добрият ми приятел печели повече от 10 хиляди на месец, правейки това и ме убеди да опитам. Потенциалът с това е безкраен. Направи го.......>>>> www.Trade46.Com