17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като рециклират ромите в кюмбето е вредно, а като е цяла централа с тонове на час е безвредно а?

а сега ще засипете всичко около него с "пепел" от изгорените отпадъци, а стърчащият над баира комин на ТЕЦа ще разнася дима от изгарянето даже и из Дупнишкото поле та чак до с Клисура и Паничище, а кой знае, може да достигната и до по-високите части на Рила. Преди години се опитахте да набутате тези отпадъци в рудниците, на овреме се усетиха за подпочвените води и ви пресекоха мерака, на сега пък се силите да ги горите та да замажете следите и покриете парите на нечия безумна идея за балирането на отпадъците! Нямате нито технологията, нито подготовката за такава дейност, защото котлите ви изгаряха въглищата след разпрашаването им (превръщането им във фини прахови частици) и пак имахте проблеми с екологията, а сега как ще разпрашавате отпадъците и особено тези получени от преработка на нефтопродукти и други въглеводородни източници!?!?

Пещите на този ТЕЦ не са пригодени да изгарят битови отпадъци, Те не са сортирани и в тях има различни видове пластмаси. Този тец няма и филтрираща система за такъв тип гориво! ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА - дишайте дълбоко - това ви остана !

Затова ме карате да плащам еко-данъци и осигуровки, щото цЕлата химя я горите у въздухО ???

Уловката е че ти плащаш еко такси а на ТЕЦ-а му приспадат задължения от вредни емисии защото не гори въглища! Отделно ,собственика на боклуците, плаща от 50 до 300 евро за тон за изгарянето им. Но за теб парното се покачва :) Дишай дълбоко ! :)

Да, бе, да, бе - все има шпециауисти, дето искат да ми го обяснят сложно. Аз имам 2 висши образУвания, ама за мен е просто: зимат ми кинтите...

но далаверата не е само негова. Пробият ли в този ТЕЦ ще продължат със същата дейност и в ТЕЦовете в Плевен и Русе, които също са негова собственост. Манолова защо мълчи?! Мълчи защото и тя е човек на Ковачки и преди време, като депутат и част от ръководството на БСП, му помогна да приватизира и мината и ТЕЦа в Бобов дол!

За "неопасните" отпадъци изгаряне, а за опасните от старост автомобили данък? Някаква екошизофрения се е заформила на управленско ниво в тази нещастна страничка.

От бедния когато се краде е "ЕКОЛОГИЯ " когато замърсява обаче един ТЕЦ е борба с вредните емисии и за това му се приспадат и пари !??! Екологията е наука за наивници

Прекрасно!