17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е повече от сигнал и реална оценка на страната. Особено, ако се сравнят данните със съседните страни и съразмерни в Европа. За капак същите провалени политици и "кадри" са в оставяни, за да "оправят" икономиката. Съществено е и тоталната липса на сигурност и законност, "усещането", но всъщност съвсем реална корупция и не на последно място умишлено слабо законодателство и проваленото му прилагане. Няма по-правдива, но и жестока оценка за политиците от пазарите и инвеститорите.

Кой инвеститори,ще Инвестира пряко е Българската Мафия.В Пожерникари Б.Б и Каскети Такива няма.

И това е преувеличено, идиоти пълнещи шкафчета не останаха много извън територията на материала. Това са препрани пари на някоя офшорка

Преди 2 дена Тиквата каза точно обратното !

A началника днес каза друго! https://www.dnes.bg/obshtestvo/2021/03/19/borisov-investiciite-se-uvelichavat-vypreki-pandemiiata.483852,2 Значи произведе фалшива новина! Или ... ЖИПКА NEWS, да се скарате на БНБ! Къде са гледали? Поне се стиковайте преди това бе!!!

На всеки инвеститор му е достатъчно да види празните погледи на тези, които ни управляват, за да се обърне и хукне с 200, преди да са го .... с 200.

Изчисленията сочат, че инвестициите в страната намаляват на годишна база със 75.7 млн. евро. Търсете ги в чекмеджетата

Поредният успех на Герб