Индия прекрати съвместна програма с Русия за изтребител 5-то поколение

Програмата струваше 6 милиарда долара, Делхи искаше да произвежда новите изтребители на своя територия

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Индийците просто ще купува от САЩ F-35! Не напразно американците работиха много над този F-35, за да гарантират пълната му невидимост за радара! Специално покритие, което абсорбира радиовълните плюс изработката на всички детайли на корпуса, за да изключат всякакви грапавини по повърхностите, без перпендикулярни ъгли на радарния лъч и способни да го отразяват. Скрити в тялото на оръжейната система, резервоарите за гориво, сензорите. Най-новите технологии на електронно противодействие са управлявани от компютри. Не напразно F-35 се нарича "летящ суперкомпютър"! F-35 дори не се вижда от радарите на самите американци, така че в не-бойна състояние, той винаги трябва да включва своя транспондер, който би могъл да се види от ръководителите на полети. И този прекрасен самолет е планирано да бъде произведен в размер на 2400 броя. Плюс доставка-износ на 440 броя за 11 държави по света за рекордните 37 милиарда долара И какво става там при ватенките? Преминава тестове летящия самовар - Су-57, който дори не са в състояние мурзилките да направят корпуса без да отразява радиовълните,. Погледнете снимките му - смях и мъка - с правоъгълни отвори за въздухозаборниците, метална арка в предния капак на пилотската кабина и кръгли сопла, които изпращат сигнал към всеки радар: аз съм тук.

те скоро и КНДР ще им откажат програмите и тогава Вова ще се самозадоволява! сам с големото си оръжие, дето го показва по тв!

индийците искат технологии, Know-how - опитаха се да прилапат технологии евтино но руснаците не са луди.

какви технологии имат руснаците?? даже и индийците видяха, че Русия е много назад с технологиите и ги изоставиха. Има санкции срещу Русия и военните руски проекти веднага забуксуваха!! Щото запада спря своите технологии към Русия!

Да бе, как не съм се сетил!!! Те руснаците живеят още в землянки и пият по цял ден водка. Технологии нямат, но карат американците на автостоп в космоса. Американците иуначе ще наблюдават небето само през телескопите. Да не забравим и хиперзвуковата ракетата Книжал на руснаците. Технология, която САЩ обяви преди няколко дни, че ще почне да разработва. А все пак, всички са признали технологичното превъзходство на СУ 57. Няма в момента сравним с него самолет. А представяш ли си какво ще постигнат руснаците, ако престанат да пият по цял ден водка и да живеят в землянки? Идиот! Абе вас, в пропагандата американо-еврейска, да не ви подбират по конкурси за идиоти?

какви технологии илмали руснаците??.Ами имат и затова лесно и без напрежение ритат както си искат американски задници с допотопни технологии. Нормално ена Индия да оставят стора /експортна /технология.А иначе митичният Ф-35 даже пентагона спря поръчките и го върна в нулева позиция-бръкма от миналият век с падащи двигателии течащи резервоари.

Тия индийци нищо не разбират отново поколение Су-57,ей сега ще скочи форумната вата да им обясни как стоят нещата.

Тоя проект Су-57 отива към дълбоко замразяване. Както и Арматата. Индия ще купува Ф-35.

Ще кажа на Румен да купи два за НСО.

И сега като се сетя за руските лъжи как Су-57 утрепало 2000 тюлена в Гута , ме обхваща голям смях!! То я е хвърлило две бомби в пустинята я не. Четох че на връщане Су-27 е теглило Су-57 до Русия на буксир.

сорос на трънка и започнал да бръмка,явно по кофите храната раздавана от козяк почва бързичко да се разваля и горките пак с пръстче изодзаде

Други песнички знаеш ли, моето момче?

нямаш храна за днес ли,ами седи си гладен или бегай се моли на мангите,може да ти отпуснат някое мухлясало хлебче

Аз давам храната, мойто. В мен са и хляба, и салама, и ножа.

Много ми хареса как Су-27 е теглило Су-57. Явно руснаците са направили страшна разработка, вече не им трябва цистерна за зареждане а директно ще влачат самолетите. Малко като безотоприте самолетчета, става....

Тази статия ли имаш предвид: "В Източна Гута Су-57 унищожили над 2 хиляди американски и германски наемници" Като гледаме как скочиха дружно западните "демокрации" най-вероятно е така. И щом толкова елементарно тролче като теб тръгна да опровергава тази новина, без никой да е повдигал тази тема, съвсем ясно, че най-вероятно така се е случило.

Сега индийските летци с какво ще правят на Пугачов кобрата и другите циркаджилъци? Някой пишман експерт да каже.

Няма да ги правят, то да направиш кобра по време на бой е все едно да се самоубиеш. По лесна мишена няма.

Човекът за идеята говори, как ще се изфукаш, то като да врътнеш задницата на автомобил и да влезеш с вратите в завоя...

Приятелю, когато два самолета летят с да кажем хиляда и петстотин километра в част и преследвания изведнъж загуби две трети от скоростта си / С кобрата / нали се сещаш кой от преследвач ще се окаже преследван. Тоест кой от втора позиция ще мине на първа. Щото горе спирачките не действат като на асфалта.

За Су-57 няма нито един кандидат купувач. И как да има, след военното ембарго руснаците нямат и от къде да му купят части за електрониката и навигацията. Ползва двигатели още от Су-27. Индийците не са луди.

Извинявай, вас от пропагандата на американското посолство, да не ви подбират по конкурси за идиоти? Грозденцето е кисело :). Като "нямало части" странно как лети тоя руски самолет. Преди повече от години на Су-то сложиха съвсем нова разработка двигатели. Но май не ти изнася тази информация. Още преди 4 години руснаците започнаха и реализираха програмата си за импортозамещение. Или заменили са всичко важно вносно с руско. Особено във военната техника. Много елементарен лъжец и измамник си. Информация в изобилие. А ти си фейкменйкър. При това от доста тъповатите и примитивните.

Нови руски двигатели НЯМА. ПАК-ФА си лети още със старите АЛ-41Ф1. А "новото" "Изделие 117C" на двигателя, ЩЕ се изпитва следващите три години, ако има кой да го финансира. СУ-57 е мъртво роден и индийците го разбраха навреме.

хак да им е на индианците,сега ще ги налазят ония със свещените животни и ще им предложат ф35 за по 500 млн долара бройката понеже са невидими и никой не ги вижда да летят

Като купят сега Ф-35 , мурзилажа ще разбере че имат пари. Имат пари, но за хубави самолети. Как си купиха Рафал?? Никой е иска боклука Су-57 , който не става за нищо.

dotan

С тази подробност че купиха около 12 машини от французите при планирани над 100 и развалиха договора... основния проблем е, че братята индийци искат да произвеждат самолетите на своя територия, а руснаците не искат... то и французите отказаха и затова се развали сделката с тях...

dotan

Първоначалния план е за 126 броя, но не се договарят за производството на 108 машини в Индия. Следва между държавно споразумение за 36 броя, НО това е меморандум - нищо окончателно. Все още се дискутират цените и офсета... индийците не са щастливи, че им предлагат близо 3 пъти по висока цена на бройка спрямо предишните преговори за 126те броя... Вземи малко прочети... Основния проблем, който проваля сделката за 126 броя рафала е, че французите не искат Индия да сглобява самолетите на своя територия... Същото се получава и с руснаците... Да видим дали ще се договорят окончателно и за тези 36 машини...

Значи нямат пари. "Невидимостта", доколкото я има е само в дециметровия върнов диапазон. В метровия и особено в сантиметровия, самолетите се виждат ясно и без никакво отслабване на радарния сигнал. Личи си дългото пръстче на колониалистите.

...:)

Два Ф35 облетяха Сирия и Иран. Събраха разузнавателна информация, а ако трябва ще повторят. Как ни един метров или дециметров радар не ги хвана? В ракетите метров или дециметров радар вграждат? А в бойния самолет какъв е?

заради кривината на земята е! с500 работи само до хоризонта и обратно...

добра новина за начало на новия дизайн на дир!