Индия обеща 1 милиард долара заем на Русия за развитие на Далечния Изток

За последната година и половина Индия е купила руско оръжие за 14,5 милиарда долара

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

че тя само печалбата от оръжието е повече!

0

Под вещото ръководство на другаря Путин и бизнес кръговете му, които опоскаха държавата, вече им се налага да взимат заеми от Индия. Скоро беше и хеликоптерни двигатели от САЩ.. Цъфти матушка Расия, комунистически просяци-алкохолици. "Да се държим за Русия!" някой се изкряска. Умрете, чуждопоклонници!

а шайката на дедо Тръмпи не опоска ли смешната държава? Даже зет му команда като за пос;лено. Говедарите са същия комунистически буклук.

Руските алкохолици само от Индия не бяха просили пари :))))) Китай и Индия съвместно ще развият Далечния Изток така като Хитлер не успя :)))) След 50г там руснак няма да остане :))))

Сериозно ли го мислиш? Явно си доста примитивен трол.

За съжаление май сте прав.

Всички Западни държави без изключение са Най-Големите Длъжници в света ! На кого са длъжници мислите ? На Китай,Индия,Арабите,Русия ,еврейски банки . Русия ,Индия и Китай са с минимални дългове. Ердоган е готов да закупи 100+ СУ-57 , Моди на Индия е също на път да го направи . Къде е Запада в тази картинка ?

Така се почва, инвестиции, после индийски работници, накрая Индия освобождава земите, заселени с индийци. И нас това ни чака, въпросът е кой ще е - Индия или Китай.

Боже колко си неустоимо умен! Тоя акъл не е за два крака да знаеш. По-добре за 4. Например за дърто говедо.

PEYTSCH

До просия ли стигнахте ?

Няма да простят, ще продават. Справка - Аляска.

150 млн души окупирали 15%от сушата и тънат в мизерия. Продават 70% от територията и стават най-богатата държава. Русофилите се радват, русофобите завиждат. А, Крим го връщат и санкции няма да има. Елементарно е!

Тъжно е някак. Ако Индия помага, редно и ние да пратим безвъзмездна хуманитарна помощ на бедстващите руснаци. Може и заем да им дадем. Е няма да е като индийския голям, но пропорционален на населението. До там ги докара Путин. Никога преди Русия не е просила стотинки ....

най-добрата помощ която можеш да дадеш е да отидеш в Сирия или Афганистан да защитаваш демокрацията, че нещо май се изплъзва.

Я, Индия подпомага Русия с финанси. Свършиха ли печатарите в Русия? Или по най- безпардонен начин номенклатурата около П.,у,т..и,н лъже индийците, че ще се прави нещо , а всъщност ще открадне 90 % от даденото?

Това да не е в България...

Да де, не е. В Русия върхушката около диктаторчето Путин краде както никой досега в историята!....