Имунизациите донесоха на "АстраЗенека" $275 млн. за три месеца

Нетната печалба на компанията от ваксината срещу COVID-19 обаче отбелязва отрицателен ръст през тримесечието

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не се печелело от ваксини? ... Само скапаната Астра си е удвоила печалбата за три месеца! ... Мислете малко преди да пляскате коментари на ангро!

Ами то в крайна сметка именно това беше и целта на цялата тази пандемия, нали?

чичо Бил каза, че може да изкара поне $20 милиарда от ваксини, така, че има още доста да продават

Ето къде са ни парите.. Да не говорим онези от Файзер колко направиха.. Милиарди.

Направи и ти ваксина и ти ще спечелиш милиарди. Що за мислене е това - предпочита милиони да умрат пред това някой да спечели пари защото умее да разработва и да произвежда.

Умее и вируси да разработва. Поредният умник вярващ в "науката".

14-04-2021 Въз основа на всичко това започваме преговори с BioNTech-Pfizer за трети договор. В този договор ще се предвижда доставката на 1,8 милиарда дози ваксини за периода 2021-2023.

Кажете какъв им е оборота да видят хората, че ваксините не могат и 5% да бъдат от общото. По принцип ваксините са най-малко печалившия бизнес за фарма и дустрията. Пляскат ти инжекциите и бягаш. Евтини са много. Сегашна ваксина на астразенека е 5 лева дозата. А си представете например лекарство срещу ковид. Ще е 100-Тина лева курса в най-добрия случай. А сега одобрените в САЩ и Русия курса е над 100 хиляди Евро, щото става дума за изкуствено отгледани анти тела в лаборатория. Та да приемем че цената падне на 100-ка и примерно два или три пъти годишно повечето хора пийват това лекарство...... а ако добавим и разни дреболии като цинк, витамин Д, нещо за разреждане на кръв, малко стероиди и хоп ето ти как с лекарства ше правят около 1000 пъти повече пари,,,,,,

стига глупости! Ваксините са най-печелившият бизнес! 1. Имаш гарантирани консуматори, които са задължени със закон да консумират! 2. Нямаш рискове! Не можеш да бъдеш съден за качеството на продукта! Плащат данъкоплатците! 3. Щетите причинени от некачественият ти продукт се "лекуват" цял живот - изненада - с скъпи продукти, които ти произвеждаш. Осигурени са ти доживотни клиенти! Няма нищо по-хубаво от болни хора, които ти пият 80 години хаповете.

Затова и руската тролоферма опитва да пробутва руското менте спутник петь! ЗА ДЕНГИ!

Спирането на Спутника е за "денги"... щото руснаците го дават на всеки който иска да си го произвежда сам, без да му искат пари, а това подрива бизнес плана на твоите хора, които продължават да доставят стоката се само за пари.

Нищо ѝ няма на руската ваксина, като ваксина си е съвсем читава, проблемът на руснаците е, че са некадърни организират масово производство. За сравнение 3 милиона дози капацитет за Спутник срещу 30 милиона само за Пфайзер. Без да броим Модерна, Астра Зенека и Джонсън&Джонсън.

"Но в марте РФПИ произвел всего 33 миллиона доз, о чем написала Financial Times."

Как пък не прочетох в ТУКАШНАТА преса един отрицателен коментар за качествата на руската ваксина?! Освен че е руска де ;)

Какви ли са печалбите на другите компании произвеждащи ваксини ? А какви са комисионните ....?

Троле не схвана ли че от ваксините пари няма да направят. Пари се правят от будалите без ваксини. Щото дори сега курса с лекарства за ковид дето изписват е 20-Тина пъти по-скъп от ваксината.....

Ти си трол и то платен! Дори и при 10% комисионна и пари за дейностите около ваксините от EU пак ще си каширате и чудите къде да пътувате .