17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези от тази асоциация са на хранилка при правешкия глиган . Ако им секнат далаверите на бензиностанциите - ще секнат и доста от далаверите на ватенките в Бургас ! Затова рипат срещу новите апарати .

нека има опасност... дори малко драма има.... ей тъй като добавка в горивото....

Забелязали ли сте, че в нито един обект на Марешки няма ПОС терминал- нито на бензиностанция, нито в аптека. Дали банките не му дават ПОС-ове, защото в малки магазинчета виждам по повече от един. Или пък на ПОс-а оборота влиза веднага по сметка и не може да се укрие. Май това е по-вероятно.

с малка надценка т.е. 3-5 ст. на литър да дадеш от тях и на обслужващата банка за всяко плащане през ПОС терминала. Все пак хората работят за пари,а не за удоволствие.

На Марешки в обекти има ФИСКАЛНИ УСТРОЙСТВА свързани директно с НАП! Ако не издаде фискален бон - санкция от 5 до 50 хил. лв При повторно нарушение - затваряне на търговския обект за 14 дни. Ти си прост и ограничен и д и о т, броящ си стотинки, но парадиращ да плаща с банкова карта. Е за такива калистрати като теб да ти кажа - в София на бензиностанцията му има ПОС. Теглиш си пари от картата и влизаш да ги оставиш на касата. Понеже си много отворен и таксата по тегленето ще е изцяло за теб, а не за него. Няма по проверяване бензиностанции от неговите последните 2 години. Има монтирани дебитометри дори на колонките с пломби на НАП.

наглец! лъжец! парцал!

Оф бедничките, живи да ги ожалиш. Едни касови апарати не могат да си купят или софтуера да си попроменят малко. Щом ревете значи е добре за гражданите!

Интересно е как всички бензиностанции в България, без Марешки и малките, поддържат ЕДНИ И СЪЩИ цени на бензина. 2.09 лв. А Марешки 1,86 , примерно Дега-та, и некои други 1,92. После нямало картел.

е,бива,бива,гьон суратлък,ама тези минават всяка граница.Абе,момче,нали ние ти пълним джоба,що ни отнемаш информацията,та вие и така вдигате сговорно цените,пък сега ритате срещу контрола на държавата.

Какви са тия ГЛУПОСТИ бе ?? Не са 10 стотинки а 20 стотинки , а в някои региони са 30 стотинки...... Това не е ли скандално, да говорят врели-накипели ?? Години наред Лукойл са на "загуба" и цялата печалба се изнася в Швейцария и офшрни зони. ЕДИН човек се изправи срещу тях (Вальо Танов) и го убиха ! СРАМ!!! тезаи ни взеха за слабоумни, но като дойдат изборите ще Ви напомним как на всеки национален празник, цените "мистериоозно" скачат, независимо каква е цената на петрола.

абе айде бегай бе, да затварят. 50-60 печалба на 1 литър гориво. всеки собственик на бензиностанция с ауди седмица и доливат боклуци за увеличаване на обема и после ремонти