Илон Мъск вече е сред петимата най-богати в света, №1 остава Джеф Безос

Бернар Арно, Бил Гейтс и Марк Зукърбърг допълват челото на класацията на "Форбс"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Елон Мъск не е основател на Тесла.

се трият коментарите в ДИР.Мешере.

Якооо! Най-богат и най-филантроп! Те там по висините до един са филантропи, ама яко филантропи!

Мъск ли?Маскара е той!Изсъхнаха ми доматите от неговите 5G.Лъжец.Знам го аз,маниполатор такъв.

"На първите три позиции са съоснователят на Майкрософт Бил Гейтс..."

Кретенчетата вече са уморени, но все още защитават като Гюро Михайлов поверената им задача - лаенето срещу Илон Мъск и въобще срещу предприемчивите хора в един предприемчив свят. Намерете си друго занимание, голтаци нещастни, щото вече не сте интересни.

Завчера, като четох анти-НАСА съмишлениците си тук, и изведнъж ми дойде прозрение: Спейс-Екс май действително ще се окаже една класическа пирамида. Раздухват неизпълними цели (Марс и т. н.), прибират трилионите - и кой откъдето е. Досега не се бях замислял - но това май наистина е най-сигурният вариант. Защо ли? Забравихте ли Аполо? Те направиха точно същото, още преди 50 години. Разликата е, че: 1. Аполо трябваше да се докажат, така че трябваше да заснемат фалшивите филми "от Луната". 2. Мъск може да мине и без да се доказва. Овци много. Те ще вярват до последно, така че е достатъчно просто да отлага "мисиите", ако ще и с десетилетия. Той няма и друг избор де, защото един фалшив филм за пътуване на хора до Луната или Марс сега е абсурд да мине пред публиката като реалност, както стана с Аполо в наивните десетилетия след изобретяването на Телевизията. Сега няма как да стане. Колкото и тъпаци да има тук. Просто ще го разнищят и унищожат хората. Винаги съм казвал, че е невъзможно в по-близката част на този век да има пилотиран полет до Луната или Марс. Това е неопровержимо знание, което имам, и мога да заложа всичко на него. Не се бях зачудвал обаче каква е реалната стратегия на Мъск (НАСА са ми доста по-ясни), но сега и това си идва по местата. Копеленцето просто ще разтяга до последно безсмислените си обещания - и нищо никога няма да се случи. Максимумът, който ще постигне Спейс-Екс, е каквото и досега - ще бълва шпионски спътници за американските изроди над целия свят, и най-много да качи още някой трътляк до МКС-то. Това е. Извън ниска земна орбита обаче нищо не могат да направят - дори и да искат.

"Просто ще го разнищят и унищожат хората" - Няма! Уверявам те! Да твърдиш нещо такова, означава да надценяваш много силно стадото, а в стадото герои рядко се раждат. По-скоро ако някой ще го разнищва, ще е някой такъв като него, от неговата черга.

Точно аз познавам най-добре стадото - и наистина са отвратително тъпи, нагли и заблудени: дотам, че да докарат гибелта на целия ни род. В случая обаче имам предвид промяната в технологиите. 60-те телевизията е била голямото чудо - и не е имала никаква конкуренция. Каквото пуснат по нея - значи е истина. ;) Сега не е така. Всичко е в интернет. Един фалшив филм ще бъде гледан под лупа от стотици милиони хора, които не вярват на Мъск и НАСА. И колкото и съвършен да е - а той изобщо няма да е - веднага ще бъдат открити стотици доказателства за измамата. А вече отдавна минаха времената, когато мнозинството вярваше сляпо на всичко, което му спускат отгоре.

Като долен лъжец, естествено копираш една и съща лъжа на принципа на Гьобелс. Обаче си нещастна плюнка. Толкова си тъп, че дори си нямаш и понятие от това що е пирамида. Само след 2-3 години ще запееш друга песен, защото си долен боклук. тогава ще твърдиш, че тогавашните полети до Луната са фалшиви филми и ще забрави думите си, че филм за пътуване на хора до Луната или Марс сега е абсурд да мине пред публиката като реалност. Всъщност идиотите като теб вярват, че 11 Септември е постановка и студийно заснет филм с монтаж на кадрите от директните излъчвания на стотици телевизионни екипи. Бил имал знания тъпака, ама на база от данни на НАСА и то без да ги разбере заради вродено малоумие. А извън ниска земна орбита са направили мниого неща ит оединствени: 1.Обиколиха с хора Луната - и то 9 пъти 2.Стъпиха на Луната и то 6 пъти. 3. Успешно излетели хора от Луната и то 6 пъти. 4.Пратили хора на над 401 000 км от Земята 5.Скачиха кораби на окололунна орбита 6.Качих телескопи в космоса 7.Успешно примарсиха сонди и марсоходи 8.Имат марсоходи работещи при това години 9.Пратиха сонда на астероид 10.Имат Сонди на марсианските луни Фобос и Деймос 11.Сонди на Церера, 12.Сонди извън Слънечвата система 13.Сонди на Юпитер 14.Сонди на Сатурн 15.Сонди край Плутон, Нептун 16.Сонда на 6 милиона км. от Слънцето в неговата корона 17.Електромобили в Космоса - лунните ровъри 18.Шофьори на друго небесно тяло 19.Забиха флагове на Луната 20. Направиха пълна карта на Луната 21. Най-бързата летящата ракета с над 56 000 км/час е и още. Ама за тъпака нанайси това било "нищо" А Мъск вчера изстреля отново успешно сателит и успешно приземи първата степен за 5-ти път. Гради човекът "пирамида"

Той бил имал познанието ! Той е господаря на познанието ! Искаш ли да оформим юридически едни документи , че ти залагаш всичко , което притежаваш , че близките да речем 20 години никой няма да кацне на луната? Ама колко прости същества има на тоя свят ! Той познавал стадото - ами познаваш го я , нали си овчар в Гърция .

Чакайте Мъски да източи парите на данъкоплатците за Марс-Пирамидата си (разбира се никой няма да отиде на Марс, този век) - и ще надмине даже и Бил Вируса.

Те това е. Май няма успешна фирма, но го броят сред най-богатите. Тесла обикновено са на загуба. А Спейс Х е олигархична компания финансирана от държавата. Трябва да си яде гъза, че е продал дела си в Пейпал.

Май всички фирми са му успешни. Тесла са на Печалба, въпреки непрестанното строене на нови заводи. Спейс Х не се финансира от държавата, но долните путлерасти карат на тоя рефрен, че инак държавнофинансираната Роскомикс с 240 хиляди души персонал изглежда съвсем смешна и безпомощна пред Спейс ѝ с нените 7 000 души персонал.. СпейсX има към 95 полета при средна цена 70 милиона на приходи на стойност над 7 милиарда долара (полетите до МКС са зад над 100 милиона, защото включват престой и връщане на товар от МКС.). Роскомикс е получил от НАСА $3,37 милиарда, повече отколкото Спейс Х, която е получила до сега общо $3.14 милиарда. Роскомис по логиката на тъпаците е изцяло финансиран от американската държава.

Роскосмос не е частна компания, а държавна на Русия. СпейсХ е частна компания. Милиардите дето ги цитираш сигурно са за много дълъг период. Държавни компании често не се правят изобщо с цел печалба. Например общинските чистачки. Каква печалба има от всичко в космоса, освен някакви сателити? На теория е за науката. Често за егото. Но за СпейсХ се подхожда като частник, но са зависими от държавата и не са добър показател за управление и печалба. Колко политически са решили да им платят. Като тук с обществените поръчки. Трябва да се гледа извън държавните. И САЩ и НАСА не се явяват държавата за Роскосмос. Те са си на Русия.