Илон Мъск официално става "технокрал"

Финансовият директор на Тесла Зак Киркхорн ще бъде "майстор на монетите"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Видно от Инстаграм , Мъск се е обявил за крал на Тесла моторс и в това няма сензация.

Клоуните постоянно измислят нови глупости, за да забавляват неумните.

Не, длъжноста му ще стане техно-раздувко и техно-сплескан .yй

Не бе тъпунгер. Кралят на Техното му е званието. Става въпрос за техномузика. Така си прави ебавка с клоуна рогозин

Докато сганта квичи срещу Мъск, СпейсХ изстреля ракета с първа степен за 9-ти рекорден път и я приземи успешно естествено за 9-ти път.

правят ми 3-та дълбока клизма - суха

Обсесивно компулсивното ти разстройство е все повече свързано с мене отколкото с Мъск, това е напредък в лечнието ти. Кажи колко пъти на нощ ме сънуваш и разкажи на доктора естеството на сънищата си, може и още напредък да постигнем.

Kолко ли големи шипа от южноафриканския щам за му вкарали черните батковци в училище, че иска да ги праща чак на Марс

Отде ви изравят бе.

Илон Мъск официално става "технокрал" Финансовият директор на Тесла Зак Киркхорн ще бъде "майстор на монетите" - психопати !!!

Хуморът е част от английския език глупако. От десетилетия насам по какви ли не фирми и не само някой си го правят "цар" (tsar, както те го изписват) на еди какво си и т.н. Що все такива смачкани ви намират та сте и най-вресливи бе.

Важното е да си в новините, инначе току-виж някой инвеститор вземе да забрави за теб

Сигурен съм, че за тебе помнят добре. Като просеше на Попа за малка ракия.

Селски на теб пък какъв ти е проблема, че така ме нападаш?

плюскам аз със тора и после пак съм си омазан със спермата на наполеон от 5а стая

На ей толкова сме да дойде Императора и да прочисти Земята от техноварварите. А после почваме от Марс и свършваме с контрол над голяма част от галактиката.

Според мен Мъск се заиграва в криптовалутите просто защото има всички налични ресурси да си създаде своя криптовалута. За тази цел му влиза в лановете криптоввалутите да са популярни по принцип. Виж от неговата криптовалута веднага бих си купил. Но за коина повече от 600$ парчето нве давам. Ще чакам да падне е 99%.

Време е да се самосезират здравните власти по отношение на този казус - Илон Муск

"Не е луд този, който яде зелника, луд е този, който му го дава."

Просто хората обичат да рискуват и дфа мечтаят. На никой не му се работи 30 години през които в най-добрия случай да спести за половин партамент в Люлин 10.

Що? Кво му е? Кажи, експертен.

пак ме омазаха със сперма по мундзата

Толкова си тъп, дори не можеш да вденеш когато човек всъщност уважава Мъск и Тесла.

dp пак е в режим "клизма" с лЮтящият вибр.атор на Пръцк

Да, предивидих и олигавянето ти и насирането ти, вече до над ушите си се осрал.

Геният на завистта е българин.

Не е завист а по скоро тревога. Като гръмне големият американскк балон ще плачем всички! Това което става в момента не е на добро и всички световни лидери се оправдават с грипа...

И без това е актьор.

Както предвидих по-долу статия за Мъск в която се вижда и че има чувство за хумор те изкарва напълно от релси, не знам дали не е късно да ти дават седативи вповече. Вече успя да се олигавиш до над ушите, десетките ти провряквания скоро ще станат стотици и пак ще трябва не само да ти бършат олигавеното, и преобуване ще се наложи.

Не знам за какво ми говориш, това ми е първия коментар. Явно проектираш себе си чрез другите.

Да бе да, честна дума. Всички ти повяреаха и никой не разпозна наш Стенли Кубрик от Холивуд на 4-и километър.

"Проекцията е защитен механизъм на нашата психика, чрез който успяваме да приписваме своето поведение, черти и импулси на някой друг. "

Даааа даааа, добре, не сио ти бе, някой друг ще е, той наш Стенли само останалите 100 поста насра, не тия в това каре.

Технокрал е малко, технобог викам направо, и без това света е пълн с техноидиоти мислещи се за божества!

Има време. Кариерната линия не приключва до крал.

Става за технопедал

И не забравяй седативите.

Червей ! Този , Безос , Зукърбърг и Гейтс да ги пуснат в една пандела с много индийски българи , та да ги ощастливят до края на дните ми .

Лекарствата.

А ТИ ПРОМОСКОВСКА ВИСОКОМЕРНА И АКАДЕМИЧНА ПОДЛОГО ,ПОНЕЖЕ СИ С ВИСОКО ЕНЦИКЛОПЕДИЧНО ОБРАЗОВАНИЕ , ЩЕ ТИ ХАКНЕМ ЕДНА ГОЛЕМА КОЖЕНА ФЛАШКА ОТЗАД ЗА ДА МИРЯСАШ

И що е промосковска ? Може пък да се кефи на Байдън тъпако

Те ще са над правилата и условностите. Ще създават свои правила. Аз така го разбирам.

Естествено, че така ще го разбираш, руски слуга с чувство за хумор не би могъл да е умствено изостанал -а а всчики до един сте.

Нищо не си разбрал от коментара ми. Нищо не разбираш и от психология. Нито пък вдяваш нещо от Мъск и компания. Виж самият Мъск би разбрал какво искам да кажа. Токова елементаерн жалък трол си. Веднага "руски слуга" - ти ченгеджийския трол, който седи денонощно във форума за да глади шкембето на другара Борисов, си седнал да обниждаш хората на "слуги". Върви се гръмни.

LOL, аз не съм разбрал поредното ти посрано проврякване и аз съм бил тролът тук дето на 100 твои врясъка я постна веднъж я не. И не ти а аз се срамувам от постовете си, дааа. Затова всеки път се подписвам различно. Я марш да те преобуват гледачките.

Не само не си ми разбрал постинга, ами ми приписваш и 100 други, които наричаш "врясъци". Отлепил си тотално от релаността. ... Покажи директно и недвусмислено, че си ми разбрал постинга, не си отбивай номера със стандартен хейт, който можеш да лепнеш под всеки коментар.

Да бе да. Ей сега ще се впусна в обяснения на поредното ти проврякване.

Московското жуже става Цар Батюшка на Ботокса :)

техно крал и мамил и лъгал

Не е честен като Боко и Корнела. От закуски са пестяли докато станат милионери. А тоя станал политик и строи космически кораби.

Политик бил станал, дааа. Отде ви изравят бе.

Поискай превантивано тройна доза седативи в канччето днес, новина за главния задействащ обсесивно-компулсивното ти разстройство - Мъск - при това с проява на чувство за хумор от последния може да те зацикли необратимо и врякането ти може би ще липсва на всички тук.

Разни видове психически разстройства са имали и други хора. Например Айнщайн, Мария Кюри, Моцарт, Бетовен,... Асан от Филиповци е в превъзходно психическо здраве. Дори пише по форумите. Бил завършил 6 клас.

Не го мисли ти Асан, мисли за лечението си. Ще развалиш репутацията на клиниката на 4-и километър с упорството си да не се подобряваш.

Тоя е ебаси малоумника.

И оня Бил Гей и той същия тъпанар.

Отде ви изравят бе.

И тоя бая технологии окраде! но, се опитва доста години безуспешно да открадне и руската РД-180, ама не можа.

Особено крадеше от тебе и инженер-пожарникар Боко.

И какво от това, той и без това си имаше милиардите! Нали за това специално му направихме пандемия, за да стане още по-богат...

Ще се кръстят на каквото си пожелаят. Купиха коина на 24к а сега е 50к. Акциите на Тесла също се вдигнаха! Друг е въпросът колко от тези пари са реални, но като погледнеме какво направи Бай Дан ще разбереме, че балона се надува експоненциално. Дали е на хартия или битове все там! Ще има гърмеж и след това кой Крал, крал кото не е Крал да е крал...

Откакто вкара пари в биткоини и ги рекламира в доц медиите за да им дигне цената, акциите му паднаха. Говориш на изуст. Но пък спряха да падат и това може да се добре за компанията.

И с колко са паднали!? Ти знаеш ли колко струваха тези акции преди 3 години? А преди 3 месеца?

Знам, защото всеки може да види статисатиката. Обаче аз ти говоря конкретно за ефекта биткоин. Откакто направи рекламата е загубил в пъти повече като пазарна капитлаизация отколкото е спечелил от цената на коина.

Значи е крал технологии :)))

Страхотна новина!!!! Сега няма да мога заспя поне 3-и дена от размисли какво точно е искал да стане Илончо....

Аз се обявявам за Царя на чекиите.

Освен за крал на шаранджийте за друго не става този шебек, но печатницата за зелени банкноти работи ден и нощ, спекулантите се чудят къде да изперат парите и Илончо услужливо им продава мечти, мечти за бързо забогатяване.

Леле, комунистите, прорушняшки боклуци тус, се н.....а да злобеят! :)

пий си белината и се ваксинирай с астрата

Че той да не е педеруски боклук. бе. Само в Руслямска държава всяка година от белина умират минимум 100 души, два пъти повече отколкото в целия останал свят.

Какви простотии пишете само......

Мания за величие. Тесла е безперспективен продукт.

И аз така мисля. Даже ще му пиша на мейла, искаш ли да те копирам. Друго какво да му кажа освен, че Тесла е безперспективен продукт? Съвет да му дам, нещо?

Абсолютно ! миналата седмица като играхме сварка до кантона то1чно това му викам " Илонка, слупай сега братле. Аз като типичен Ганьо ти казвяам да фащапш и да я махаш тая измислица, ти да не си от градски транспорт та на ток ще караш? "

Най-скъпата автомобилна марка е безперспективна? Много тъп виц, бе, Ганьо..

Бъркаш. тея не са ганьовци, а са копейкаджийски мекерета.

Човек първо губи разума си после живота.елон Мъск съвсем взе да изперква.електрическите коли съвсем не са тотално решение .допреди месец зареждането на Тесла струваше 900 долара в тексас.а в една тарамбука сипваш бензин и си перкаш където искаш

то в зората на компютрите едно елементарно PC с параметри на Правец струваше 5000 $, ама сега е друго. Та с всяко ново нещо е така - отначало е скъпо, пък след 5-10-20 г. всеки може да си го позволи.

Човекът създаде за 5 години най-скъпият автомобилен производител в Света. ..и това е само малка част от успехите му. Както иска, така ще се нарича във фирмата си, докато успява да бъде на ниво.

като не може да печели от продажба коли ще печели от спекула с парите на тези които копуват акцийте му. Този е крал ...здраво е крал

Копуват? Акцийте му? Извинявай, ама сигурно си голям патриот, истински българин, дебел, некъпан, със стари дрехи и вмирисани чорапи, ядеш кренвирши с чесън и хляб, псуваш яко, колата ти е на 30 години, зареждаш евтино на марешки и блъскаш в някой студен цех за 700 лв. Но поне се научи да пишеш на български!

Брат, възхищавам се на хора като теб! Ти не можеш да оправиш употребата на "й" и множественото число, не успяваш да напишеш правилно глагола "купувам", тръгнал си да коментираш финансови новините! Евала!

По важно е да знаеш как се напишеш правилно думата КРАЛ. Мъск винаги е бил спекулант който играе ВаБанк . Риск има, но като виждаш че си заобиколен с овце защо да ги острижеш малко??

Радвам се че и мъжете живнаха

ха такааа, а вий копайте в мините

В смисъл крал от техното

техноКРАЛ,защото си е покраднал

Митко Георгиев ти си лайнохвъргачка и лайно.Ще умреш в страдания.Всички

има кинта с нея идва разна власт и си праи ко си иска

тоя верно много е крал ...