"Икономиката има по-здрава основа и това е добрата новина", но коя е лошата

Твърде много хора продължават да губят работата си, а бедността нараства, заяви Кристалина Георгиева

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

......5.5 % растеж, ма Кристалино от теб не очаквах да започнеш да говориш небивалици! Какви фундаменти, какъв ръст?? при тази нечувана и невиждана спекула???

както е тръгнало в света ще се пръкне някой чичко Ленин-твой кумир от едно време и ще ви подпали чергата!

Кое от вдете е вярно? Че икономиката има здрава основа или че много хора губят работата си? "Добрата новина е, че днес икономиката има по-здрава основа. Милиони хора се възползват от ваксини, които са обещание за нормален живот ..." и малко по долу казва: "Твърде много хора продължават да губят работата си, а бедността нараства."

Тази се шегува с нас нали?!

Клаус Шваб "Великото зануляване"

Отдавна трябваше да е в пенсия. Не може стара глава да дава акъли, млади хора трябват.

Това не е икономика, а труп, който такива като другарката Сталинка поддържат на стероиди. Бавно, но сигурно се върви към отмяна на книжните пари. Това ще бъде кулминацията в ограбването на цялото човечество, с изключение на онези няколко процента "богопомазани" задници. Инфодемията Ковид е само спирка по този път.

Цените на ток ,вода ,горива ,лекарства ,услуги -НАГОРЕ ! Потъване в кредити -НАГОРЕ ! Вирусите си вършат добре работата ....

ДИР, вземете и направете едно проучване как живеят българите? Не ония с двете висши в града и многото връзки, а другите, обикновените, останалите 3-4 млн. в държавата, извън големите градове! Ако смеете де? Че много народ живеем на хляб и кисело мляко, ако има за кисело мляко де! Вземете средностатистическия възрастен българин с 300-350 лв. пенсия, извадете му сметките, извадете му лекарствата и вижте какво му остава за все по-скъпите хляб и кисело мляко! И дали му остават пари и за месо, поне веднъж месечно?!!! Стига с простотиите за кой ще гласуваме! За никого няма да гласуваме, от никого нямаме полза, НИКАКВА!!! И това ще ске види на 4-ти април, ако гласуват повече от 40%, ще е сериозна изненада! Народа е отвратен от политици, лъжи и кражби, а честен политик НЯМА И НЯМА И ДА ИМА!

Този вирус беше създаден и пуснат, за да прикрие икономическата криза, която беше назряла, поради неизчистените икономически параметри от 2008. Много публикации има още от 2012, 2013 където се казва, че проблемите от 2008 не са изчистени докрай, кризата към 2011 се подтиска изкуствено и новото затъване е неизбежно..... И защо да не го прикрием с вирус? Няма виновни! Преди половин година Урсула фон дер Лайен каза, че икономически Европа се е върнала 15 години назад.... Иначе прочистването на макроикономиката е жизненоважно. Здравата и чиста основа е жизненоважна. Ако е постигнато това, можем само да се радваме

Каква криза бе, икономиката никога не е била в такъв разцвет.

Коя икономика е в разцвет? За последните 5 години - западна Европа, САЩ, Русия само надолу

Нищо не е назад, хората са фрашкани с кинти. Летищата пращяха от туристи, банките са пълни с милиарди от спестявания. В България всеки има поне по два апартамента, плюс вила и кола. Има и трошляци, но е въпрос на време да се сменят. Индустрията е в невиждан подем, печалбите са умопомрачителни.

Сталинке я сега ни кажи как от раз изчезна тероризма и защо. С появата на Китай и Русия на международната арена тероризма стана недоходоносен. Така че ако вярвате в 11 септ, значи вярвате че китайците са виновни за пандемията.

Стъпили сме на нестабилна основа . От една страна дебне вирус от друга зле скалъпени ваксини налагани с пълна сила . Има голяма вероятност да гушнем ... букета !

Е как човек да не повярва сега, че има световна конспирация! Погледнете какви креатури са поставени на възлови постове. Именно поставени.

Тая бабка ако си мисли, че сме спрели да се таковаме със жените и приятелките си е в голямо заблуждение.

Някои след ваксинирането няма да могат да прегърнат близките си.

Пълни глупости е казала тази номенклатурна лелка

Богатите трябва да си плащат за тяхната криза!

Махнете тази Калинка -Мисирка ! Тя е изключена от Българите и не ни интересува ! Долу ГЕРБ и Чекмедже ,, Премиера "

Отвратителна лелка.

Тая селска пръчка хем казва има проблем хем казва не се безпокоите БОГАТИТЕ СТАВАТ ПО БОГАТИ

Сталинке, Сталинкееее! И ти си едно удобно недоразумение! „Усмихвам се, усмихвам се" - каза преди няколко години една друга...

по-здрава основа за кого?