Идва ли глобална криза: Световният дълг достигна $250 трилиона

Парично-кредитната система попадна в дългов капан, смятат експерти

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората не взимат кредити, за да оцелеят, както пише в статията. Взимат кредити за неща, които не могат да си позволят - жилище, кола, телефон, техника. Никой не взима кредит за хляб и сирене. Това ги дърпа надолу.

Само за сравнение, брутният световен продукт е 80 трилиона долара годишно.

Жилището не е ли базова необходимост?

Какво значи "Идва ли?". Тя не си е отивала.

Световната пазарна икономика в момента е най-долната лъжа. Няма конкуренция, всички фирми си разпределят пазарите и ни пробутват едни и същи боклуци на баснословни цени. Никаква глобална криза няма да има.

Ако всеки протяга краката си според чергата пробемът няма да съдбоносен - лакомията искам всичко и веднага ще затрие света.

Собственото жилище не е базова необходимост. Живей под наем, като не можеш да си позволиш собствено.

Хайде сега да по разсъждаваме върху израза "КОЛКОТО ПО-ЗЛЕ, ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!", също и за "По-добре ужасен край, от колкото РОБСКИ БЕЗКРАЕН УЖАС". Аз РЕВА НЕПРЕКЪСНАТО КАНСКИ КЪМ ВСЕЛЕНАТА за справедливост, защото има ЙЕРАРХИЯ. Затова и ВСЕЛЕНАТА е отговорна за ширещата се вакханалията в Човешкия свят. Именно затова колкото по-динамично по-зле става в Света, толкова по-близко е УЖАСНИЯТ КРАЙ за истаблишмънта.

Крайният продукт от безграничният егоизъм се явява качеството АЛЧНОСТ. Мечо Пух: "Колкото повече ..., толкова повече!".

Поради каква причина рептилче, праскаш минус? А ясно, свършва Вашето царуване в продължение на 300 хиляди години.

Носете си новите дрехи следвайте политиката на Кенеди бъдещето е утре миналото е в миналото а сега консумирайте на макс :) Това накратко описва ситуацията и бъдещето и миналото за който разбрал разбрал

"Никой не взима кредит за хляб и сирене" - Добреее, значи още може да се поизкара без криза. Обнадеждаващо изглежда.

Животното убие за да се наяде и спира до следващия глад-а човека няма наяждане особено богатия те затова природата по някакъв начин трябва да ликвидира човека той е вреден.

"Миналата година американският милиардер Бил Грос заяви, че финансовата система на САЩ напомня за "камион, пълен нитроглицерин", само една стъпка встрани и всичко ще хвръкне във въздуха." Да, но новият шофьор на този камион е луд и криволичи ли криволичи...