ICGB въвежда нов управленски модел като независим преносен оператор на природен газ

Приет е и нов устав; в управата и надзора са включени нови лица, а промените вече са публикувани в Търговския регистър

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гъзопреносната връзка с Гърция е стабилна и се задълбочи колкото може по-навътре! Те са майстори на гъзопреноса още от дълбока древност, а който не желае да се отоплява така, отива на о-в Лесбос да пише стихове.......Честито на печелившите, приятна възвратно-постъпателна зима и яки връзки с елините!

Тцтцтц

Баси петохуйника. Е за кво ви е кран за гасене на пожари като нито газ ще тече нито вода има. Нали Кирчо тва ви казва газ няма щот е руски а вода просто няма щот сме я източили за Перник !

Бреййй браво на тая могъща фирма строител бе. За 1 ден монтирали един противопожарен кран.. Страшна работа. За същото време китайците може да построят 1 км. от трасето сигурно

А компетентните спецове от служебното правителство, в стремежа си да подпишат договор с Газпром за да лапнат комисионните, се изтрепаха да предсказват апокалипсис и пусков срок след нова година, точно заради неизградени съоръжения за пожарна безопасност.

Април месец 2023 газ цена = 1/3, нефт цена =1/5. Руслямския монголоиден клозет ще фалира. Блядухите пак ще продават пълна програма за 5 Евро.

Връзката е готова отдавна, но Зеленото чорапче Радко я бави нарочно, защото така са му наредили от Кремъл.

За тоя конектор по ГЕРБорисово време що приказки се изприказваха - мислех си, че е готов ии ... А той се оказа като Борисовия кенеф на Калотина, дето оставало да се боядиса и сме били готови за Шенген ...

Строителството е почнато 2019 и трябваше да приключи 2021 ама се оправдаха с пандемията и го отложиха за 1 януари 2022. защо 2 служебни правителства и 1 редовно проспаха че там не се работи на финала и какво общо има ГЕРБ с това?

Борисов се хвалеше че е завършено

a Теодора Георгиева е първобитна мутреса и треторазрядна курвеса.

ЗЪЛГИ ДОГОВОРИ ЗА ГАЗ И ИНЕФТ - ЩЕ БЪДЕ МНОГО ЯКО НАЕБАН ... ИЛИ ПО-СКОРО ХОРАТА ЩЕ БЪДАТ ЯКО НАЕБАНИ , ЩОТО ВЪРХУ ТЯХ ЩЕ ИЗСИПЯТ ТИЯ ОТКАЧЕНИ ЦЕНИ ПО "ДЪЛГИ ДОГОВОРИ", А ЦЕНАТА ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ЩЕ ПАДА ... НО ЩЕ СЕ ОПРАВДАЯТ, ЧЕ "ТАКА Е СКЛЮЧЕН ДОГОВОРА" ! АКО МУНЧО ПОДПИШЕ ДОГОВОР С ГАДОВЕТЕ ОТ СИБИР - МЪРТЪВ Е ! ВСЕКИ ДОГОВОР СЕГА, Е РАВНОСИЛЕН НА ГРАБЕЖ НА НАСЕЛЕНИЕТО!

Бре , голям пророк се извъди. Видяхме какво стана без договор.

Фючърсите на природния газ, свързани с TTF, цената на газа на едро в Европа, се търгуваха около марката от 230 евро за мегаватчас, недалеч от най-високата стойност за всички времена от 300 евро, достигната през март след инвазията на Русия в Украйна, подкрепена чрез комбинация от ограничени доставки и нарастващо търсене на производство на електроенергия на фона на постоянните горещи вълни в цяла Европа. Историческа суша, предизвикана от сухо лято, което постави топлинни рекорди в цяла Европа, заплашва да спре енергийните доставки по река Рейн, изостряйки опасенията за по-нататъшни прекъсвания на доставките. Освен това руският Газпром намали потоците през тръбопровода „Северен поток“, позовавайки се на проблеми с турбините, като доставя само 33 милиона кубични метра дневно, приблизително 20% от капацитета му. Това, което може да се окаже най-голямата енергийна криза в Европа от едно поколение, вече накара германските регулатори да посъветват, че най-голямата икономика в блока трябва да намали използването на природен газ с 20%, за да се предпази от по-нататъшни съкращения на доставките от Русия.

Е ПРЕКУПЕН МНОГО ЯКО ... ЩЕ ИМА РЯЗЪК СРИВ НА ЦЕНАТА ... В МОМЕНТА ИМА ГОЛЕМИ ОБЕМИ НА ВЪРХА С РАЗПРОДАВАЩИ СВЕЩИ ... ОЧЕРТАВА СЕ "ДВОЕН ВРЪХ" И СЛЕД ТОВА - "ГЛАВА С РАМЕНЕ"... ЖЕСТОКО Е ПРЕКУПЕН ГАЗА...ТОЛКОВА Е РАПРОДАДЕН, ЧЕ В ЕДИН МОМЕНТ ПРОСТО НЯМА ДА ИМА КОЙ НОРМАЛЕН ДА КУПУВА НА ТЕЗИ ОТКАЧЕНИ ЦЕНИ ! ЗА БОГА "БРАТЯ" - НЕ КУПУВАЙТЕ" СЪЩОТО ВЕЧЕ СТАВА И С НЕФТА, Т.Е. ПАДАНЕТО НА НЕФТА ИЗПРЕВАРВА ШИБАНА И СКОРО ВСЕ ПО-МАЛКО НУЖНА ГАЗ!

Е НАПРАВЕНА АДСКИ ТЪПО ... И НЕ Е ПО НОРМИТЕ ! КВИ СА ТИЯ "ШАПКИ" ВЪРХУ КОИТО СТЪПВА МЕТАЛНАТА КОЛОНКА НА ОГРАДАТА ? АДСКИ ТЪПО ИЗПЪЛНЕНИЕ ! КВИ СА ТИЯ АНКЕРИ /ШПИЛКИ/ ПРЕЗ БЕТОНА, НА 5 СМ ОТ РЪБА ! ПЪЛЕН ТАШАК - НЕ ОТГОВАРЯ НА НОРМАТИВНИТЕ ИЗИСКВАНИЯ !

цена днес проценти месец година TTF Gas 220.11 14.00 6.79% 39.97% 358.68%

ПП спаха 6 месеца за газа

Кирил Петков пак ще спечели изборите

В петък ще поръчат газ на най високите цени за всички времена

Прецедента и правителството и тиквата и Кирчо и Кокорчо и кака Курни да отидат да копаят и заварят пак няма да стане по бързо. Всички тия са не кадърни и немогат никаква работа да свършат.

Цената на Газа направи световен рекорд 230 евро за Мвтч

Идва Азерската газ

Киро на какво въртя крана? На напоителния канал на Долно Уйново явно.

Е най после бензина падна под 3 лева а Борисов ни плашеше че ще стане 5 лева

Путин ни прецака с газта и не само нас използва газът за политически натиск и шантаж

Ами да, а нещо за това че ЕУ му блокира преди това около 300 милиарда евро ???? Та кой първи нарушава договори???

Възстановяване на доставките от Газпром е единственото разумно решение

Наще заголили задници накъде Гърция, а старите византийски педали ги плющят до скъсване.

а от 1-ви Септември, т.е. след само 2 седцици, Гаса ПоСкъпва с още 20 лева до 320 лева!