И в Япония бойкотират Huawei

NTT Docomo спря да приема поръчки за смартфоните на китайския гигант, а други две големи фирми ги отложиха

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чао телефон със срамно име. Отивай в историята

Мдаааа японците забравиха, когато срещу тях приложиха същата стратегия и от тогава не могат да се оправят. Войната сега започва и ще е дълга, а в дълга война щатите нямат много шансове.

ще им кажем. Ще им кажем и че ще са разпаднат. Абе още от 1917та им го повтарят комунягите, ама... кой ли се разпадна? А долара мирише ли мирише на разлагащ се капитализъм....

Китайците забраниха Фейсбук, Гугъл и Уикипедия. Те не са достъпни в Китай. Всички преди този президент мълчаха покорно, време беше за ответен удар. Даже им е малко на тея комунисти, щом не искат да играят в свободен пазар, такъв няма и да има.

изнудване ли му викаш,понеже краварските печатници зациклиха и сега тръпета се чуди откъде да земе пари за малоумщината на предишните идиоти

"краварските печатници зациклиха"" - а ? Нещо е блокирала линията ли? Нищо..в Раша затова пък печатат на пълни обороти. Рублето пак струва по-малко от тоалетна хартия спрямо долара.

ама нали пазарна икономика, нали пазара решава кой е най добър ?

Schilo

Брях, здраво са бръкнали китайците в г.за на ейпъл. Чак държавата да се занимава с тях....Ба си. Нищо, сега ще лансират другите си брандове. Xiomi може добре да замести Хуауей. като погледне човек, все са китайски компании.

Xiaomi-то също заслужава тричане, и ще си го получи. Аман от крадливи китайчета, сглобили енда платка с американски чипове и ОС и продават в Aliexpress боклуците си.

Сони блокира ли ги и Хуавей умират прави. все пак продават фотоапарати с функция за телефониране.

Schilo

Само Сони ли са?

с нещо друго ши са известни ?

ами сега? камери от къде? чао чао развеихуй.

ще излезнат най големите галоши на краварите

Е, предполагам, че още помнят двете атомни бомби. И нашенци помнят бомбите над София, чак паметник им построиха, на летците, бомбандирали София. Такова падение няма никъде другаде по света!

помним и комунистическите разстрели и лагерите та децата ви щае плащат за това което сте вършили мърши гадни

ако имат страх от някого китайците това са японците,какво дърво са яли през всичките години само те си знаят и могат да ви го кажат-не го пише в "историята на КПСС или бкп

нашепват от козяк