И след пандемията Калифорния ще остане локомотивът на американската икономика

Рекордна безработица, затворени туристически обекти и снимачни площадки, огромен дефицит на фона на COVID-19

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

фалиралият при това напълно официално и влязъл в процедура по несъстоятелнсот щат Калифорния през м.април 2016г., ще е локомотив, егати икономиката тогава, както еказал поета.

Хаха, един дрипльо от клоаката успя да сглоби просто изречение. Невероятно!

Локомотива на Икономиката на САЩ е Тексас. Това е и причината доста жители на тоя щат да искат да се отделят от САЩ.

Това за икономиката е изкуствено. Това е най-скъпият щат с най-големи проблеми с емигранти и бездомни хора. Много жители вече са се преместили в други щати. Ако се отделят, ще я закъсат много бързо :)

Californiq se otdeli.I.obiavi nezawisimost, kakto.planuwat 2023 shte ima referwndum,.shtatite.shte ostanat edna sredjo razvita selska strana

Само един щат в САЩ има БВП колкото при комунистите в руската кочина за 10г. хахаха...и те тръгнали на САЩ да се репчят хахаха....само 1 щат... само един!!!!!

ква икономика какъв БВП -сумата от балонни деривати и хедж фондове не прави икономика а хартине колос, реалната иктоомика на САЩ е 12-13 пъти по малко от обявеният хартинен балон.А щата щата калифориния обяви фалит официално / влезе в процедура по несъстоятелност/ още 2016г. Егати икономиката, егати балона: САЩ-33 млн.безработни за 2месеца, 16 млн.бездомници,60 млн. на купони ежегодно за храна и 102 млн. без никакви здравни осигуровки и резултата се вижда: хартиен тигър с фондова борса.

един щат може да го "надуват" колкото с искат като икономика.Въпроса е, че който и да е щат в гетото САЩ броя на бездомниците, здравно неосигурените , работещите бедни и стрелящите по улиците от благоденствие и тезо на купони са 50 пъти повече от тези в Русия.Това са истинските сравнения.

столицата на бедността в САЩ щяла да е локомотив на икономиката.... :-))))))))))))))))))))))))))))