И през 2021-а ще се разчита на българските туристи

Консултативен съвет започва работа под ръководството на министър Марияна Николова

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

... цепeHa!!!

На Лайноморието ? - никога ! Кривогледата министърка да продължава да си мечтае. Как пък не сложиха една по-свястна - предишната - кон, тая - крокодил

Мен най - си ми харесва на Южното Черноморие, там си пекох карибското тяло, и направо се разцепихме от купони и забава до зори И догодина ще сме там

си плати рекета, нали ? Чревните вируси са допълнителна екстра. А - забравих - от фекалиите водораслите оцветяват водата в красиви цветове

Екскурзоводите, да си търсят друга работа и туристическите агенции. Всички които ще дайдат ще са самоинициативно с коли! Никой няма да идва с обществен транспорт докато не падне изискването за носене на маски в транспорта! И аз отказах няколко изгодни пътешествия, заради изискването да ходя в самолета и автобуса с парцал на устата!

Попитай близките на Вакльови !

зеленскис. и хаве ит кард ънд ай ам вери едюкатед бззз прррр

Чудесно... Това обрича на тотален фалит Северното Черноморие. Цели комплекси ще фалират и хиляди ще останат без прехрана. Ако по южното разни семейни хотелчета се пълнят с българи, то от Обзор нагоре този сезон всички са на загуба, много работиха само за да задържат структурата до следващия сезон, макар и с цената на загуби - просто за да запазят бизнеса. Още един такъв “сезон, разчитащ на българи” ще означава тотален фалит на 70% от летния БГ туризъм.

Не разчитайте на български туристи! Кафето по черноморието 5лв. чадър на плажа 12лв. и така на татък. В планините дънери на отсечени дървета , високи цени лошо обслужване. С една дума по курортите спекулата и черната търговия върви с пълна сила. Туриста е човек който иска да си почива, да види нещо красиво, атрактивно. Туриста не е добитък !

Не мрънкайте за плажа моля. Първо се поинтересувайте какви пари смъква държавата от концесионерите. От къде да се плащат?

Аз отивам да почивам, а не да се интересувам от разходите ти. Преговорите с държавата и са си твой проблем. Аз гледам дали цената която ТИ ми предлагаш е съпоставима на доходите в страната и тези цени които предлагат наоколо! Ти си бизнесмена - ти трябва да се грижиш за приговорите с доставчици на материали услуги и административни пречки а не туриста!

Ако не ти е изгодно - винаги може да се захванеш със свиневъдство, например.

Kenn1111

Може да се разчита само ако няма алтернатива за тях..Има ли и те ще я предпочетат.Хубавото е че тая няма да е министърка тогава а и Борисов няма да го има.

Да бе, бетонирахте и осрахте всичко около морето и после щели да разчитат на нас да ходим в кенефите, които сътвориха.... Без мен. Има много по-хубави и съхранени места за отдих от мутренското ни черноморие. Ако си разрушат хотелите и залесят половината по морето, то тогава може и да се замисля!

Със сигурност не обикаляш крайбрежието всяка година и затова като неколцина тук повтаряш едно и също клише- "бетонирахте всичко...о-рахте всичко". Явно ходиш само на Слънчака и само на юг от него. Ами не е съвсем вярно. Тази година с приятелката ми обикаляхме от Дуранкулак до Синеморец ,затова твърдя,че е много пресилено и невярно.Особено пък обобщението "всичко" ! Извън Златните и Сл.бряг има прекрасни места .Но както казват местните ,когато общините,тоест държавата нехае,пътищата са разбити,но пък до Гърция е магистрала ,работната ръка не достига и малкото посетители оставят малко пари,как тогава да се развиват малките и красиви оазиси.

Аман от некадърни и некомпетентни министри. Докога ще се гаврят с туризма в БГ??? Това недоразумение Мариянка ли ще оправя сектора?

С ЦЕЛ СТИМУЛИРАНЕ НА ВЪТРЕШНИЯ ТУРИЗЪМ, СЕ ВЪВЕЖДА ДВУМЕСЕЧНА КАРАНТИНА ЗА ВРЪЩАЩИ СЕ ОТ ТУРЦИЯ, ГЪРЦИЯ, ХЪРВАТИЯ, ИСПАНИЯ ... И ВСИЧКИ ДРУГИ КОНКУРЕНТИ.

Мое ли се ебеш майката !

нека помислим. Значителна част от българите не са ходили на почивка по финансови причини. При тях, за съжаление, едва ли ще се подобри положението 2021. Друга част са имали спестени пари от миналата година. Те вече са похарчени. Трети предпочитат Гърция по обективни причини. Ако си мислят, че другата година българите ще оправят сезона няма да се получи.

Засметка на това тръбата с Лайн*та във Варненският залив бълва с всичка сила

Лятото на плажа фас до фас , а зимата марш от лифтовете и блокирани на КПП-тата.

Построите още някое друго хотелче и очаквайте българи на бетономорието. Ако си заслужаваше надали щяхме да ходиме по чужбина при 1-ва възможност. Докато държавата не се вземе в ръце и да СЪБОРИ масовото нелегално презастрояване , да не очакват да се върне българина.

Туризъм до миналата година имаше и през зимата. Тази зима какво ще се случва? Има един момнополист, който си е за фалиране, ама е приятел на Боко. Покрай него и останалите ще изгорят обикновените хора. Ко праим,а?

Четете между редовете. Договорите за догодина се подписват по това време на годината. За момента има подписано едно голямо нищо. Така че догодина може да ги няма и тези мижави групи от чужбина, които ги имаше тази година. В най-добрия случай - самоорганизирани туристи, дошли с кола или полет на нискотарифен авиопревозвач.

Всички които ще дайдат ще са с коли! Никой няма да идва с обществен транспорт докато не падне изискването за носене на маски в транспорта! И аз отказах няколко изгодни пътешествия, заради изискването да ходя в самолета и автобуса с парцал на устата!

Нали щяхме да измреме много яко! Кой ще ходи умрял на море?

Нали Астра Зенека ще ни оправи. Значи 2021-ва може само Бокича да е на черноморието - да си събира пачките от контрабандата.

От всички простаци ,тази от снимката е на първо място! Какво очаквате от тези дебили???

Вие си разчитайте, българските туристи ще са в Гърция. Много станаха подпорните стени...

Сигурно заради това на румънец, който налетя на бой за няма нищо полицаите само не му предложиха орални услуги, докато с мен се държаха изключително арогантно през цялото време.

И каква ще е ползата? Да речем че аз съм държавен служител. Взимам 1000 лева заплата от бюджета, отивам на море и ги харча. От тях държавата взима 20% ддс и 10% данък доход и остават 700. Тур операторите правят 30-50% печалба и прибират около 300 от тия 700. Тоест, в крайна сметка след завъртането та парите част от тях отиват при тур операторите. От никъде не идват нови пари. На края на лятото какво ново има създадено. Яденето и пиенето са изакани, може някой тур оператор да е построил нов хотел за да събира още повече такива туристи, но от гледна точка на държавата нови пари или инвестиции не са влезли. С такава икономика няма да стигнем до никаде. Защо не развият черноморието за ИТ специалисти, или да направят завод за ваксини в Разград. Сега Боко трябва да е в Кралството и да продава инфраструктура на Астра Зенека. Например завод за Източна Европа и Азия. БГ беше доставчик на БЦЖ, Тошо освободи от казарма студентите по информатика и биотехнологии. Тези хора са на 50-55 в различни компании по света. Мутрата да организира кампания, да ги събере на форум и да инвестира в публични проекти с тяхна помощ. Със каране на джипки по поляните или хазарт в Ефбет няма как да тръгне икономиката.

Министър е на минетите.За тях знае език перфектно. Подигравки без капка себеуважение.За всеки е ясно колко са жалки,а те верват че ние от възпитание няма да им го кажем.

Мутрите в туризма нямат шанс.

имат.

Повечето Гербаджии отиват в Гърция. Знаят къде е хубаво. Който е бил на Черно море не е повторил. Защото мутрите са го тормозили с цените и рекет 40 лева Интернет дневно

Тази година ви дадохме шанс. Другата година няма да има и толкова.

"тази година ви дадохме шанс"...Ама ти изобщо не си в час!

Почивки ли? Яко карантина и ваксинация за робите .

През 2006 в Несебър не пожелаха да ми кажат дори цена на рецепцията с обяснението че работят само с туроператори.

Има видовден ! Сега лапат бахура !

Разчитайте на еничарите от СДВР, с бонусите от вчера да ходят да си пекат свинските задници. Шибаните мутри им стига че ми крадът от данъците все едно са им бащиния.

Ще бленувате за туристи догодина.Само малоумник може да ходи на българското лайномория.Бутилка минерална вода в заведение от 1.5 литра - Пет лева.Сметанка за кафе в Балчик .50 лева при условие, че в Метро десет сметанки течни струват 037 лв. или една сметанкаструва 3.7 стотинки.Надценка от 1200 процента няма по света.Българските мутри ще си мечтаят за туристи.Намалиха им ДДС-то на девет процента ,те взеха , че увеличиха цените с цел да избият отвсякъде.Валидол в аптеката в Кранево от 5.60 лева и други лекарства на цени каквито няма по цял свят.Догодина ако оживеем ще бъдем отново само в Гърция.Там поне знаш за какво даваш пари.Заграждение с един синджир наречено паркинг ти взимат четири лева в един прахоляк.Цените в т.н. супермаркети са почти двоити в сравнение с тези от нормалните вериги.Тъпите мутри не разбраха една стара българска поговорка-Лаком гъз кръв сере.Лакомията ще ги удави сами.

Махайте ГЕРБ,живейте без маски и дистанция.

Мутрите чакат с потни ръчички да броят вашите парички.

Тая овца вместо мозък има два килограма лайна. Бъкел чужд език не знае.

Това, некъдърници да заемат всякакви ръководни длъжности в управлението на Колонията, наречена България, е ЗЛАТЕН СТАНДАРТ откакто Толупа от зайчарника от Банкя е премиер.

Който отива на БГ черноморието пълни гушата на Толупа Борисов. Тиквата лапа 5 процента от спестеното ДДС за хотелиери и ресторантьори. Както от всяка обществена поръчка лапа 40-60 процента.

Требе да има "екшън план"...

Толуп и мисирка

Дали във Франция и Германия биха поискали оставка от министър за използване на чуждица като "екшън".....

При Хитлер,Борис и Живков не е било толкова зле колкото при Тиквата.Най-ниска раждаемост, най-висока смъртност, най-много болни и бездомни. Трета поредна година България е на първо място по смъртност в света. Тиквата живее в измислен свят с пачките и златото си.

И голямо изпростяване на раята видно във вашия текст

Спирайте го този развъдник на вируса. Защо пролетта в края на сезона затворихте Банско,а сега морето не,и там чудо,невиждано няма вируса? Как я докарвате тази вода септември 27 градуса? С бързовари ли я греете или с нещо друго?

„Очаквам да измрат много хора! Яко да измрат! Ей ще видиш!"

Нормално е при температура 36 градуса на въздуха водата в морето да е топла. Поздрав от Варна

По морето 36 няма.

Joe69

Нормално е есента водата да е по-топла. Имало е 30 градуса през юни, а водата- 18. Не е нормално да управляват толкова прости хора!

"Към нас се задава една епидемия, която е с невиждана ярост"

Кой ще ви дойде и догодина?! Да не са луди хората да се прецакат две години подред.

18 милиона за боя и вътрешна украса на една зала.С 18 милиона ще се построи нов партиен дом.

ФАКТИТЕ ТУК И СЕГА Шепа "хора" ви взимат безусловно и постоянно над 70% от дохода ви, а след това с тези пари, те плащат на други да ви бият физически, ментално и емоционално, и то всеки ден. Неоспоримо е, че вие сте мазохисти... Мазохистът е човек, който обича сам да си причинява болка. Обикновено това са лица с ментални проблеми.

Панов, с тия коли дето фучат точно в Старата част на града и с тоя мирис на оборска тор, мине не мине ден - кви туристи бе човек ? Да не отварям дума за съборетините в Старата част около Конака...

Цирка ще продължи. Всичкия резерв не е излапан още. А овцете вече свикнаха с намордниците. Опс! С маските. Новите маски (от догодина) ще трябва да покриват и очите. И да не се чува когато псуваш!

Вземи един Спутник 5 и престани да мъчиш че и любимият ви Вовка уж бил умен а ходи със скафандри .

Доброто зомби винаги дели хората на наши и ваши. Някой преди години гледаха само към Москва. Каквото се кажеше от КПСС беше правилно. Сега същите тези комунисти, станаха върли капиталисти. Каквото се каже в ЕСССР е вярно и правилно! Другите са врагове! 100% съм убеден,че ако станем колония на Китай например, пак същите ще учат усърдно китайски. И ще се подмазват на Китайците.... Явно и ти си от тях!

МАРШЪТ НА БАНИЧКИТЕ В БЪЛГАРИЯ - 2020 Баничка със СИРЕНЕ или баничка с ИЗВАРА: "Ти избери, ти можеш ли." В България през 1980 г., при социализма - открита диктатура, минималната заплата е 120 лева/месец. Минималната необлагаема с данък - доход заплата в България през 1980 г. е била 100 лева/месец. ВНИМАНИЕ! Цени на баничка... при социализма: "баничка със СИРЕНЕ - 10 стотинки", при "демокрацията" и "свободата" днес: "баничка с ИЗВАРА - над 1.50 лев." Минималната заплата от 01.01.2020 г. е 610 лв., но след задължителните данъци и задължителните "осигуровки" наложени чрез сила само от тях върху теб - е над 28%, минималната работна заплата е реално под 477 лв. Минималният праг на "бедност" за 2020 г. е 363 лв., ДО минималната заплата. С 100 лв., много ПОД минималната заплата при социализма 1980 г. (открита диктатура), ти можеш да си купиш 1000 банички с ИСТИНСКО сирене и напълно натурални продукти. Днес при "демокрацията" (капитализъм, скрит зад думите: "свобода" и "демокрация" - скрита диктатура) с минимална работна заплата, която е реално под 477 лв., ти можеш да си купиш 318 банички, но без сирене, а с извара, палмово масло, изкуствени набухватели и ГМО мазнини. Неоспоримо се вижда, че на почти всеки гражданин в България, сега основният жизнен стандарт е ПАДНАЛ много над 3 пъти в сравнения със социализма (открита диктатура) от 1980 г. А на шепа "хора" - привилегирован елит и паразит в България, сега при "демокрация" и "свобода", основният им жизнен стандарт се е ВДИГНАЛ много над 300 пъти. Ако Вие се храните по три пъти на ден, тогава с минимална работна заплата от 01.01.2020 г., Вие имате НЕОСПОРИМАТА възможност да си купите цели четири банички за едно хранене, с други думи - дванадесет банички на ден. За цял месец, баничките без сирене, а с извара, палмово масло, изкуствени набухватели и ГМО мазнини са общо 396 бр., а минималната заплата реално е 477 лв. Ти не само вече нямаш пари за да си купиш баничките без сирене, защото за цял месец те са 396 бр., но ти вече си дръжник, ти задължаваш всеки месец с 78 банички без сирене. Или с други думи - ти дължиш на мутрите всеки месец 117 лева. За една година задълженията ти станаха 1404 лева. За десет години задълженията ти станаха 14040 лева. За четиридесет години задълженията ти станаха 56160 лева. Ти вече за този месец имаш да дължиш 117 лева, но ти трябва да си платиш за този месец още: транспорт, вода, ток, наеми, книги, дрехи, обувки, лекарства и т.н. Колко турестически обекти в България ти може да посетиш с 1404 лева. Колко...

Това малко като вица: - обаждам ви се по обявата за работа. - имате ли шофьорска книжка? - нямам знаете ли чужди езици -не знам - имате компщтърна грамотност - какво е това компютор? ама вие за какво ми се обаждате господине? - ми да ви кажа да не разчитате на мен...

Ти да видиш....

Ботевградската минетпийка сега министър на какво са я направили?