Huawei: Натискът срещу нас удря продажбите ни

Компанията трябва да изчака малко повече време, за да стане номер 1 на световния пазар, смята главният стратег на Хуавей, Шао Ян

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Китай блокира Гугъл по ред причини, нямащи нищо общо с простотията, която "тръмпщината" твори в момента по цялото земно кълбо. По изгоден президент на щатите за Русия и Китай никога не е имало! Китай го разиграва като куче с кокал. Това с Хуавей беше търсен от Китай резултат. Глупавото тръмпи на лапа въдицата! Сега ръцете на Китай са развързани да потопят долара, малоумник американци, дай им крави и царевица!!!

Когато тръгнеш да се бориш с конкуренцията с помоща на санкции, значи си загубил битката. Дали до края на годината или в средата на следващата, пак китайците ще са номер 1.

номер едно в уптребата на рикши и други ръчни инструменти!!

Ха, добро утро! Вие кво очаквахте бе братя китайци? Значи вие може да блокирате Гугъл, Фейсбук и всичко останало в собствената си държава от 10 години насам, а когато Гугъл и Фейсбук откажат да работят с вас се оплаквате. Знаем ги ние комунистическите номера, и логиката че "само ние можем да правим мръсно на другите, а те на нас нямат право"... Същото като и при Венецуела. "Ще блокираме САЩ петролния пазар, но те нас нямат право да ни блокират от пазара на храни и лекарства и те са виновни че страдаме сега". По нагло нещо от комуниста няма.

И по тъпо от дебилите които ги подкрепят няма...

Хайде да не се правите на неразбиращи и искрено възмутени огорчени! Братята китайци не държат и не експлоатират сървърите на Google, които събират информацията от потребителите включително и от китайските смартфони. Операционната система на всички Андроидни телефони събира нагло всякаква информация и я складира заедно с напълноидентифицирания потребител на този телефон на своите господари от Google - т.е. раузнавателните служби на САЩ. Китайците не предлагат телефоните си с тяхна операционна система за да правят по-горното както чичо САМ. В следствие на отчаяното решение на Трумпета ТОВА ОБАЧЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ. И тогава всеки потребител ще трябва да избира дали да го слушка ЦРУ (и да го повлича към американски затвор за щяло и нещяло - Цеко герберски подписа такова съглашение) или да съхранява тайните си при неразличаващия го и не искащ нищо от него китаец или руснак ! Ръкавицата е хвърлена и нещат вървят на зле за сащиянците, които вият на умряло - най-вече от Гугле ...

А краварите не подслушват изобщо и са най-честните.....

гейфон и краварите пак ще го духат:)

Това е целта на мероприятието - продажбите.