Храните на едро поскъпнаха за втора поредна седмица

На годишна база, спрямо 30 юли 2020 г., цените на хранителните продукти по стоковите борси и тържищата са нараснали с 3.99%, а от началото на годината са спаднали с 3.39 на сто

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И сега, като теглим чертата, какъв ще е ефекта от преизчисляването на пенсиите? Не само преизчисление - а и Увеличение на пенсиите Трябва да има, какво се правят на зашеметени от настъпана мотика!...

Заплатите растат, стоките поевтиняват. Ех, доживяхме го.

Трети месец е тази възходяща тенденция за различни стоки и причината не е инфлационен натиск.

Чегъркам, чегъркам, чегъркам -и така до края на държавата! Голям праз, важното е Борисов и Гешев да ги няма. Дали ще има България- не е важно!

Цените нямат значение! Важното е, че служебното правителство е прекрасно и е свършило чудесна работа за благоденствието на народа.

вещото ръководство ,на Мунчо Естонски!

Всичко е спекула и безобразие на производители и търговци. Цените на тока са различни и по високи, цените на горивата са на ниво преди пандемията, а цените на хранителните продукти на някои места са с над 40 % по високи. Няма икономическа логика. САМО ЛАКОМИЯ.

Малоумници

Не разбрах защо пише,че цените на едро били пораснали.Да не би това да означава,че тези на дребно ще спаднат?

от добрата работа на мунчовият отряд :))))

Стойте си още вкъщи по 6 месеца в годината заради надут с РСR грип и спете с маски. Пък после защо нямате пари.

Споко бе хора да не си помислите че има инфлация голяма или пък че идва икономическа криз...неее няма такова нещо! Банките няма да вдигат лихвите - теглете кредити и ипотеки кой колко може :)

Вече всичко поскъпва на седмична база, а за годината ще се отчете инфлация под 2%. Да живеят корекционните коефиценти.

Няма инфлация всичко е наред!!!!

Зад паравана театъра кодид се вдигнаха много неща. И токът и храната и горивата.... зад всичкият този цирк се прави тещо друго. Продължавайте да вярвате в този цирк на група самозабравили са се лайнари.

А доходите?!?

Няма инфлация само 2-3 % нищо работа..никой няма намерение да вдига заплатите :))) Смех и потрез