Хотелиери: Проверки на гостите за COVID сертификати ще доведат до бойкот

От бранша са против средствата, които са предвидени за сектора да бъдат използвани за стимулиране на ваксинационната кампания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ваксината предпазва частично само ваксинирания. Ваксинираните също са приносители на вируса, както и неваксинираните. Това, че някой е ваксиниран, не означава, че той не е опасен за околните. Не виждам логика в тези зелени сертификати. Сигурно има някакви интереси. НАРОДЕ ???

За да посещаваме хотели, ресторанти и всички подобни задължително трябва да изисквате сертификат за ваксинация. Август в чужбина в увеелителен парк за да се качим изискваха да покажем документ, че сме ваксинирани. Откъде накъде ще се заразявам в България? По-добре да не стъпвам в заведение или хотел

Кретенът Кунчев и идиотът Кацаров тря-бва да бъдат вкарани в затвора!

Няма как байно. Ще има бойкот за няколко месеца и после ще дойдат ваксинирани и с песен на уста. Ганьо така се учи. Цяла Европа и Америка отваря всичко и падат мерки, ние затваряме и всеки ден увеличаваме бройката на заразени и загинали, щото Ганьо е тъп като гъдулка!

оди се бодни с още няколко, олигофренче

Моля споделете имената на организациите, поискали сертификата и най-големите хотели, които представляват.Ние си знаем как да ги бойкотираме. Не само за случая, а за следващите 20 години.

Не бойкот, ами направо няма да им стъпим. Смешници. С тая услуга и тия от сума ти време чужбина е по-изгодна. Единственото, което кара българите да използват шитавите ви услуги е липсата на избор.

Ние като държава и общество сме винаги наобратно. В цял свят искат сертигикати - ние не искаме, в цял свят махат мерки и сертификати - ние тепърва ще ги въведрм, цял свят вече приключват с този Ковид - ние сега започваме, цял сеят са добре и богати хората - ние бедни и мизерстващи.

Сигурно щото не сме ваксинирани ....

Ако искат да представя тест, забравете за СПА-Уикенда на Мальовица! Тая няма да стане!

Как тъй няма да проверявате бе??? Че аз за какво броих кинта за моя сертификат ако никой няма да го проверява?

Толкова мъка има на този свят. Никакав сертификат няма да помогне докато не измислят ваксина или друг лек, гарантиращ на 100%, че не си преносител на вируса. Ако знаем, че в даден хотел има всякакви хората ще се пазим повече. Ако хотелът допуска само ваксинирани, ще се създаде едни лъжливо чувство са сигурност. Сетрификат за диабет в ресторнтите не искате ли?

ПО СВЕТА СТАНДАРТИТЕ СА МНОГО ПО–ТЕЖКИ !!

Като искаш да ти е тежко, не стой в България. Тука всичко, е с "обърната" резба.

български хотелиер - живее на село ,изкарал някой друг лев от друга дейност , пие ракия под асмата и знае чужд език - някоя турска дума. никакви сертификати , по една маска и да си резервират легла отсега в болницата.

като изискаха такива паспорти даже франсетата ходиха по граничните кафета в белгия и онези се бяха видяли в пари белгийците, е щом там се правят на тарикати тука какво ли ще стане , еми просто - ще спрат да ходят на кафета хората, дори да го направят с безплатен антиген, пак никой няма да си бърка в носа за да седне да пие кафе и ще последват хиляди фалити само за седмици, българина няма как да го научиш на това, те повечето млади даже документите си забравят, ка моли зелен сертификат, ми като ти падне батерията и влезе контрола какво правим, глоба ли, пълен абсурд е това, а нещо което е абсурд не остава задълго

В Париж заведенията са пълни, сервитьорите в заведенията проверяват здравните сертификати, хората си носят маските и се ваксинират, а ние тук мрем, мрънкаме и си говорим глупости по форумите.

Ходи в Париж тогава.

После пак ще цивриш "предателите ни оставиха и избягаха". Хайде решете как да е - да ходим ли в Париж (Китай, Северна Корея, Русия и прочее омразни ви страни) или да не ви "изоставяме"?