Хотели и ресторанти "скочиха" срещу мерките на правителството

Според бранша е недопустимо подкрепата да отива в бизнеси, които не са сред най-пострадалите от кризата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Крадливите кръчмари пак започнаха да ревът Намалиха им ДДС отиваш на заведение ти надписват сметките хитро да не говорим за напитките които 50 процента са менте или собствен бъркоч

Да спрат най-после да строят нови хотели и ресторанти и да искат помощ защото няма клиенти. Не разбраха ли вече, че това е отмиращ бизнес.? Хората (разумните) не искат да ходят както ходеха преди.

Не съм съгласен и на вас да дават вече помощи - никакви . Погледнете си цените - по евтино ми излиза да отида на Дубай на почивка от колкото на нашето черноморие. Да не говорим за условия - обслужване - плаж - шезлонги - а бе направо ужас. За това има опашки по границите с Гърция и ТУРЦИЯ. А ма на вас не ви пукаше до сега защото си получавахте пая . АЙЙЙ СИКТЕР.

Много точно казано и да допълня ,че дори се държат нагло с българските туристи. Ако недай си боже нещо направиш забележка и тежко ти ... На Созопол директно ми беше заявено ,че като ми е скъпо да се прибирам на село.

Най крадливата пасмина в България са така наречените хотелиери. Само ревът, че нямали клиенти, а са пълни постоянно даже някои и по време на затварянето. Не заслужават стотинка.

След като са ти го казали "на Созопол" можеби са прави.

Не лъжете хитреци такива Нема пари за вас лакоми

Несправедливо е вие да искате от парите, които аз съм платил като данъци, защото съм работил и после да се възползвате от 9 процента ДДС и да ми слагате цени за всичко с 20 процента по-скъпо от обикновено. И сега искате никой друг да не вземе. То бива, бива лакомия, ама ...

Отказвате да четете документи от Рокфелеровата фондация, като отказвате ще задавате все глупави въпроси и ще се чудите кво става....В документа на Рокфелер за бъдещето и технологичния прогрес туризмът е обявен като "debilitating activity", което Активити трябва да бъде преустановено с Lock step- a на бъдещата пандемия!!! Четете бе, четете

Да затварят бе Най мутренския бизнес.Рааботиш-16Ч -осигиряват на 4.Реалноо-100 клиента -на хартия-10...Кафе-30ст -цена 5лв-целодневно.След 10-всичко фалшиво.Чалга.Наркотици... проституция..Абе аз на почивка ли съм или в кучешкп приют?

Елате вижте дали са пострадали. Нищо подобно пълно е. Цените до небето, насреща мизерия. Нека да фалират повечето да останат свестните. Какво ще помагат на милионери, а за деца лечение в чужбина ще събираме стотинки със СМСи. От данъците на слабите при баровците с бентлита и пет хотела. Цинизъм.

Първо да се научат на обноски. Да отидат в Турция на обучение за работа с клиенти

100% вярно

На Созопол, в Созопол, няма значение, те не са там да дават оценки на клиентите.