Хотели и ресторанти "скочиха" срещу мерките на правителството

Според бранша е недопустимо подкрепата да отива в бизнеси, които не са сред най-пострадалите от кризата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Първо да се научат на обноски. Да отидат в Турция на обучение за работа с клиенти

Елате вижте дали са пострадали. Нищо подобно пълно е. Цените до небето, насреща мизерия. Нека да фалират повечето да останат свестните. Какво ще помагат на милионери, а за деца лечение в чужбина ще събираме стотинки със СМСи. От данъците на слабите при баровците с бентлита и пет хотела. Цинизъм.

Да затварят бе Най мутренския бизнес.Рааботиш-16Ч -осигиряват на 4.Реалноо-100 клиента -на хартия-10...Кафе-30ст -цена 5лв-целодневно.След 10-всичко фалшиво.Чалга.Наркотици... проституция..Абе аз на почивка ли съм или в кучешкп приют?

100% вярно

Отказвате да четете документи от Рокфелеровата фондация, като отказвате ще задавате все глупави въпроси и ще се чудите кво става....В документа на Рокфелер за бъдещето и технологичния прогрес туризмът е обявен като "debilitating activity", което Активити трябва да бъде преустановено с Lock step- a на бъдещата пандемия!!! Четете бе, четете

Несправедливо е вие да искате от парите, които аз съм платил като данъци, защото съм работил и после да се възползвате от 9 процента ДДС и да ми слагате цени за всичко с 20 процента по-скъпо от обикновено. И сега искате никой друг да не вземе. То бива, бива лакомия, ама ...

Не лъжете хитреци такива Нема пари за вас лакоми

Най крадливата пасмина в България са така наречените хотелиери. Само ревът, че нямали клиенти, а са пълни постоянно даже някои и по време на затварянето. Не заслужават стотинка.

Не съм съгласен и на вас да дават вече помощи - никакви . Погледнете си цените - по евтино ми излиза да отида на Дубай на почивка от колкото на нашето черноморие. Да не говорим за условия - обслужване - плаж - шезлонги - а бе направо ужас. За това има опашки по границите с Гърция и ТУРЦИЯ. А ма на вас не ви пукаше до сега защото си получавахте пая . АЙЙЙ СИКТЕР.

Много точно казано и да допълня ,че дори се държат нагло с българските туристи. Ако недай си боже нещо направиш забележка и тежко ти ... На Созопол директно ми беше заявено ,че като ми е скъпо да се прибирам на село.

След като са ти го казали "на Созопол" можеби са прави.

На Созопол, в Созопол, няма значение, те не са там да дават оценки на клиентите.

Да спрат най-после да строят нови хотели и ресторанти и да искат помощ защото няма клиенти. Не разбраха ли вече, че това е отмиращ бизнес.? Хората (разумните) не искат да ходят както ходеха преди.

Крадливите кръчмари пак започнаха да ревът Намалиха им ДДС отиваш на заведение ти надписват сметките хитро да не говорим за напитките които 50 процента са менте или собствен бъркоч