Хора с документи с изтекъл срок може да не получат търсената услуга

Правителството трябваше да разгласи по-добре въведената извънредна мярка с удължаването на сроковете, смята адв. Петромир Кънчев

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С биометричните данни, казаха ,че ще важи за 10 година, сега пак за 5, защото пак имали проблеми, Докога!

Електронизацията трябваше да я направи, Томислав Дончев още преди две години и излъга.

Валиден международен паспорт върши също работа.

ТОЛКОВА ЛИ Е ТРУДНО, ДОКУМЕНТИТЕ ДА СЕ ПОДАВАТ ДИСТАНЦИОННО? ПОПЪЛВАШ СЪЩАТА БЛАНКА КАКВАТО ТИ ДАВАТ НА ГИШЕТО! ......А ПОСЛЕ НА ГИШЕТО САМО ДА ПРОВЕРЯТ ВСИЧКО. И БЪРЗО ЩРАК МАРИЙКЕ НА ПОРТРЕТ!:) ТАКА ЩЕ Е 7 ПЪТИ ПО-БЪРЗО, ОСОБЕНО АКО ИМАШ И ЧАС В КОЙТО ДА СИ ТАМ!!!!!

Не е трудно, ако не беше замесено МВР. Толкова им е капацитета.

Както обикновено нередности има само в главите като на този олигрофен адвокат - и както обикновено много са претрупани от работа съда .

Пак стана "по Български"! Значи пред МВР важи, пред банките не? А, и още нещо: толкова огромна ли е България, или заровените оптични кабели са малко, че не може от която и да е паспортна служба, да си смениш изтеклите документи?

Заявление може да се подава и онлайн от сайта на МВР, стига вече да ти имат биометричните данни. Пише си го на сайта им.

И да добавя - за онлайн заявлението задължително лицето трябва да има и електронен подпис.

А баба ми има такъв, вЕрвай ми.

от тжази територия да стане държсава. калпав мат'ряла

Премиерът прост, народа прост... Ами прост народ слаба държава...

И какво значение има някаква пластика и номера и??? Дори и с изтекъл срок, ЕГН и снимката не се променят!

И шофьорска книжка, и лична карта ми изтекоха преди ок. 1 месец, но от КАТ още началото на май месец ми казаха да не бързам с новите документи, защото в моя случай моите си важат до началото на януари догодина. Бях ходил до там да си сменям талоните на колата заради газовата уредба. Мисля ноември месец да се задействам за новите документи и без това дотогава съм зает с оправяне на апартамента си. Засега проблем не съм видял, вкл. и в общината като ходих да си подавам данъчната декларация за новия апартамент. Ще видя обаче дали от банката няма да се разциврят, че имам един потребителски кредит, а и тепърва трябва да си откривам партиди за ток, вода и газ. Та ако нямам проблем до края на годината с тия институции, значи всичко е точно.

who gives a fuck about your personal shit

Всичката работа е такава- неработещи недомислици ...

A гражданите къде спаха до сега

Много документи се смеят в този период, защото преди 10 години се смени типа на документите. Моята ЛК изтича на 20-ти октомври, логично е да си подам документите за нова в периода от началото до 20-ти септември. Обаче заради вече изтеклите удължени срокове за някои, както и заради това, което казах в началото, навалицата е огромна. Разбирам, че попадам в групата "преди 31-ви октомври", но не ме устройва да не мога да пътувам, както и евентуалните проблеми с банки и институции.

смеят=сменят

Жертвах цели 3 часа на опашка пред 8-мо районно за подаване на документите за л.к и ш.книжка. Прочетох една книга. Знаех си , че няма да е това ,което са обявили - 6м. удължаване и то така си излезе. Сградата на районно е мизерно олюпена, вътре помещенията ремонт не са видяли. Схлупено и неуютно с недобро осветление. Никакви удобсва за служителите, да не говорим за посетителите.

че не се грижат за докумените си !

Бойко! Всичко, което измисли тулупа работи безотказно

да следя а кога изтича срока на техните документи!?! Аман от малоумници и всички изсипани в България!

си следи главата да нея ездуха вятъра, че е празна