Хонконг: Продадоха паркомясто за 765 000 долара

За последните 12 години цената на мястото за паркиране е скочила 6 пъти

Обратно в новината

Коментари - Хонконг: Продадоха паркомясто за 765 000 долара | Бизнес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

предлагам 1000000. Имам Комбайн от фирмата КЛААС . Моля обадете ми се .

Моля да ме извините ! Станало въпрос за инсталация , която много я пускам рядко на мрежата , мрежовата ми платка JAMAHA SOUND MIXER . Извините мене , че Ви обърках вниманието Ви , естествено комбайн си е комбайн , а СаунаМикс си е Сауна Микс . Така че , още веднъж : извинения , моле .

значи : за неразбираещи българските инвеститори , сега излизащите се като тресени слепи кучета или плъхове из дупките си : Ало, ало, Брешневките с чадър от НС , както и самичките си Брешневки в НС ! Освен това и едно Ало-Ало на Брешневките в сферата на мединото постранство ! Настъпило преди вече не знам едиколко дни ПЪРВИ ЯНУАРИ 2018 . Аз разбирам , много зает съм , различни календари , чувството че не знае , коя година , кой ден ? Но - да Ви кажа следното : без Вие мене да заклеймвате - един IBM си е един IBM .

Може би в Кино-Коми да има такива . Може би че в РБ има инвеститори , където смятат ЦРУ я няма : Авторските права , пееш чуждото. Апартаменти отдадени под наем на руски проститутки от КГБ , а не ги отчиташ на твоят приятел от ЦРУ и ОЛАФ . За арендата не става дума - защото няма каква кавга законна база да ти потърсят грънцето пълно с злато в хамбара . Така че , спокоен : отпадаш от тази играчка. Макар : бъди нащрек , щото КЛААС Комбайн записва не само твоите почивка с Гросданка , даже ги заснима . Тогава да си ангашираж наблюдателният персонал за по нататък развитие на нещата ? Ало , Комбайнерият ! Още си вън . Така не полага усилията да си вкараш ...

А стига бе, за тези пари средният българин трябва да работи цял месец.

Имат хората пари и 1милиард да стане пак ще се продават тези паркоместа. А на каква ли цена се продават гаражите?

Красимре не думай, тамън исках да си го купя

в Хонконг,добре е да напишете за баснословните цени на които се продават кутийките. Хубаво е да споделите и за цените на наемите на едно стайче,дават се под наем и преградени коридори.... Интернет е пълен с илюстрации и информация на тази тема.

Като дойде Нибиру или бухне Йелоустоун, ще се нормализират нещата - тогава няма да има вече кой да паркира и местата ще бъдат в изобилие! Това е ненормален свят!