Хлябът може да достигне 5 лева

Всеки понеделник суровините за производство на хлебни продукти са с нови цени

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе да става и 10, кой яде хляб особено след като отвориха канадската сладкарница. Бухам по 100 лева пасти и не ми дреме. Уфф чакай, че имам газ за българите, евтин, направо без пари.

НАЙ-големия износител на БГ ЗЪРНО фирма''СЕВАН'' собственост на 2ма арменци КГБ ейци служители на РУСКИ СЛУЖБИ КГБейците от ''СЕВАН''-изнасят по 2 МИЛИОНА бг зърно и печели по 140-200 МИЛИОНА лева чиста пара на година През 90те 2ма арменци идват от Армения пратени от МОСКВА да крадат и препродават бг зърно с ДС подкрепа Отново ХИБРИДНИТЕ РУСКИ слуги на КГБ мътят пазара във България

Даже и 8лв може да стане но никой няма да го купува.То и без друго това дето ни продават за хляб е неясно какво.

Не искаме хляб за 5 лева. Искаме по 10 лв.. Трябва честно и почетно да страдаме за атлантизма. Нека ни БОЛИ!!

Това, което се продава по магазините не е хляб. А с това поскъпване, още повече няма да е. Кой знае, какво ще започнат да слагат още в този продукт.

Е най накрая станахме Швейцария на Балканите- по цени де.

Мисля, че една по-шумна част от бг фирмите всъщност не са изобщо конкурентни, а са едни усвоители на средства по програми и усвоители на бюджетни средства. Те не са подготвени за работа в конкурентна среда, камо ли в усложнената обстановка в момента. Ако аз напиша, че чорапите от утре заради газа МОЖЕ да станат по 10лв парчето ще има ли статия за това?

Айде спрете се вече, няма да вземете парите на света.

То и за ориза казваха , че можело да стане 10лв, а си седи на същата цена.... Ясно е че има повишение на цените, което е нормално по време на война ... но основното поскъпване е заради спекула и изкуствено надуване на цените !

Русия и искаме войната да продължава безкрайно…Сега ще ядем ГМО и пластмасови домати от Европа.

Като няма хляб ще ядете канадски пасти:)що се косите

да ядем хляб. Само мръвка и зеленчуци.

При положение, че Украйна се чуди на кого да продава огромни количества зърно и електричество ми е много интересно кои точно суровини за производството на хляб скачат главоломно. Пак ни взимат за мезе нещо.

ясно. Всичко е картел и спекула и оправданието е или Ковид или Войната или на баба ми Хурката. Интересно ми е сега ще има ли презапасяване с хляб и опашки?

Хаххаах големи сте мисирки. И като падне ДДС ще стане 4 лв :) Хайде да спрем да преразпределяме и да оставим хората да си решат парите им от данъци дали да отидат при круопните земеделски и транспортни фирми или когато реша да си купувам хляб.

Спокойно - като няма хляб, ще ядете безглутеинови козунаци.

А боб ще има ли?

ЗА КАКВО НИ Е ХЛЯБ? ИМА ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИ КАРТОФИ! НАЛИ СМЕ ЕВРОПЕЙЦИ?! ЩЕ ПРАСКАМЕ ПАТЕЙТОС И ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМЕ ЕВРОДЖЕНДЪРИ!:))))))))))))))))))

Прав си за едно - по-добре картофи и ориз, като сложни въглехидрати са много по-полезни, докато пшеницата и хляба са безполезни.

Почнахме да цитираме хлебарниците от благоевград. Ай сиктир, питайте и некой мангал да си каже мнението за хляба , а и за пудинга

Първо да видим дали ще го има, защото Индия спря износа на пшеница, а пък после ще мислим за цената

Какво има да му мислим за Индия?!? България произвежда някоко пъти повече пшеница отколкото консумира! Ако стане голям проблем, държавата има право да спре износа.

Така е, но е пазар. Около 20% от световния износ е блокиран, като си знам политиците и бизнесмените не бих се учудил нашата пшеница да отиде при партньорски държави

АйСи*тир бе, всяка година хлебарите ни зааплашват колко щял да поскъпне хлябът! Ще стане 5 лв. нанайси. Да го направят 50 лв. ако искат, само че да не забравят че от Гърция и Румъния веднага ще внесат на по 2 лв.

лъв хляб не яде - важно е мръвка да има . вижте какви шопари сме отгледали в парламента в случай на продоволствена криза

Дреме ми на кура колко е хляба, хляб не съм купувал от години, обаче живо ме интересува защо курвите продължават да търсят пари, а не се плякат по любов. Ако курвите спрат да раждат деца България загива, ако ще и хляба да 1 лев пак няма да има хора да го купуват...

Майка ти за пари ли те е цвакнала, или е били "по любов", т.е. презервативът се е скъсал?

и да намериш отговор. Тука всички са Евройпеци, интегрирани и еманципирани! Жените не искат деца, а кинти и само да чешат шундето!

А дир.ру могат да ги спрат за постоянно, а Моника Станишева да я пратят на почивка в Камчатка.

Народът е казал, че да дариш хляб е най-богоугодно!

Пшеницата ли вдига цената или горивата и електричеството, данъците и разходите за труд? Или кое я вдига повече?

А ГА СКАЧАХТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ???? ХАК ДА ВИ Е СЕГА!!!!! ХЛЯБ 15, 26, 32 СТ.!!!! БИЛЕТЧЕ 6 СТ.!!!! ЗАПЛАТА СРЕДНА 250 ЛЕВА!!!! ЧИСТО!!!!!! СМЯТАЙТЕ СЕГА И ЯЖТЕ БАНАНИ!!! НА ВИ КАПИТАЛИЗЪМ В ДЕЙСТВИЕ!!!!

.....................И ХЛЯБА НЕ БЕШЕ КИФЛА, А КИЛО САМУН!!!!!:)))))))))))

ЗА ТИЯ ДЕТО СА МИ ПИСАЛИ МИНУСИ: 25000:15=1666,6667 САМУНА ХЛЯБ!!! УМНОЖЕНО ПО 1,5=2500 СЕГАШНИ САМУНА ПО 650 ГРАМА!!!! СЕГА, СРЕДНА ЗАПЛАТА 1500: 2ЛВ=750 САМУНА!!!! 2500:750=....ОКОЛО 3,5 ПЪТИ ПО-ДОБРЕ!!!!!!!!! ИЛИ 1750 ХЛЯБА ПОВЕЧЕ МЕСЕЧНО!!!! А, СЕГА ЗА ДОМАШНО, СЪЩИЯ НОМЕР С БИЛЕТЧЕТАТА!:))))))))))))))))))))))))))))))))))

.....А ЗА ТОЗИ ЕДИНИЧНИЯ МИНУС: .................ОТИВАШ ПРИ ЧИЧО ДОКТОР, И..............................БЕЗПЛАТНО!!!!!!!!!:)))))))))))

кво ви пука??... ще ядем евроаналани ценности и ще сме домократи... китчу тъпото и кокора със все "да, окрайна" са ок... техните сметки се захранват от друго посолство

хляба никога не е стигал такава цена...5 лв. Представяте ли си каква хиперинфлация би означавало това?

Жан Виденов забравихте ли го?

Спасе, хапчетата, чедо си си забравил!

А ДАНО! Първо ще пукнат от глад бедните русофили.

надаои

Щом българина не протестира срещу нищо значи си заслужава да го тупат като брашнен чувал, управляващите знаят,че ще пуска

да го връщаме твоя селяк , да ни оправи !

Как сте робчета? Как е службичката? Стига ли сигурната заплатка? Тъничко така наречениете медии ви спускат разпорежданията да плащате леба по 5 кинта. Така и за дизела - 10-тарка и газа - 5-ца. Ще ви дадеме отстъпка от 25 ст, ама друг път. Преди това по 2. Стойте още пред телевизорите и гледайте прехласнато просто Киро. И да не забравите да плащате абонамент за телевизия да сте добре информирани какво трябва да изпълнявате.

Нали знаеш, че като "робчетата" си плащат по 5 кинта, и ти ще го плащаш по пет кинта леба?

Мен ме боли шперца и по 10 да го плащам, а теб?

Щом драскаш тука - боли те. Нищо, че тук все сте голямата работа.

Не съм изненадан. Изненадани ще са българските гласоподаватели, че май не точно такава Промяна очакват.

санкции санкции на Русия до последния булгаристански безмозачен чалгопитек.. ббаахаха

Думата е безмозЪчен, защото идва от мозЪк, а не мозАк. Явно чалгопитекът си ти.

по хую есть он у тебя мозЪк или нет. насрать вообще на тебя и на твое уебищное правительство. скопище тупых уродов и козлов . денег нет, сосите хуй.. ббаахаха

Продължаваш с доказателствата, че си пълен идиот.

много гадно а цъовкл гюбрясал? уж си в ес па се отнасят към тебе като скот, и те ръчкат в разпрания пърдак като чилииска курва а? колкото и да се пънеш и да квичиш си оставаш момче ща всичко , мияч , чистач , бИрач, кенефочистач и т н.. ббаахаха

Нещо не си познал какво работя и колко ми е заплатата, русофилско кретенче. Виж, ако ти си мияч на кенефи, то е поради факта, че си с интелект на горски ленивец.

аве през куро ми е кво там робуваш ве чалгин. ше го сучеш сополивия на киру тъпУтУ и ше те стрижат като бездумна оФца и тва е. пиши там по- нагоре нема ти търся тъпнящиниие из целио Дир.. ббаахаха

Мога да ти го напиша и в задника, путьо.

още ли взимат лъвския пай от субсидиите за земеделие? Е не може хем,хем! А държавата изкупи ли зърно от тях,както се хвалеше Нинова че хляба на българите е обезпечен????

решил да се самозакопа ! С тия реваници нито ще им се вдигне оборота , нищо. А за предсказания .... , бутат се в чужд бизнес .

При бай Тошо типовият хляб беше 10 ст., добруджата - 15 ст., а белият - 20 ст. ХОЙ за демокрацията.

Леле, кога ще измрете по естествен път деба и тъпите бай тошовци. Кога хлеба е бил 10 ст през 1955 година, заплатата на баща ти е била 32 лева. Кретен! Вие искате заплата 1000 лв, хлеб 10 стотинки и ако може некой друг да работи, някакви балами, а вие с колегите белот отзад зад завода.

Добруджа беше 30 стотинки, а белия 40 стотинки. Недей лъга комунистче!

Хляб "Добруджа"- 26 стотинки, хляб бял ("Стара Загора")- 32 стотинки. По-коректно с цените!

Последните през комунизма цени на хляба бяха точно тези, които съм посочил.

15, 26, 32СТ.!!!! ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

Това е истината, ама друг път.

Нема значение,Важното е да наложим санкции на Русия.Благодарим ти Просто Подлога.

в Англия хлеба не е скъп. А, и сме наложили санкции на Русия. А вие в България снишете главица и си оближете мъдете за сол!

Хляба може да стигне и 10 лева.Ще ядеме повече фасул

Фасулът е 6лв. То и той ще стигне 10лв. Ще ядем най-евтиното, което е въглехидрат.

Няма нужда от избори, всичко е наред. Киро е перфектен, много обичам безглутеновите му пасти.

Една домашна хлебопекарна струва 100лева. За два месеца и се избиват парите и после хем ядеш истинска храна, хем не ти пука за тарикатите в магазина!

И тоя беше за промяната,а сега реве!