Хесус Кабайеро: Няма българи сред акционерите на летище "София"

През идната година ще инвестираме повече от 200 млн. евро за изграждане на новия Терминал 3, заяви изпълнителният директор на концесионера на летището

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лъжец!!!

Стига сте се карали пичове, летището е мое, ползвам го за специални доставки от Мексико, така че край на коментарите, аре чао

Хесус само името му свято.

било на концесия на германците...и те да не са светци по морал. Когато падна комунизма в Източна Германия, същите тези хиени от Западна Германия изкупиха за 2 пари източната немско/руска индустрия за да и е..т майката в последствие и, при това са братя. Германеца лежи на стари лаври за символ на лоялност и коректност, но това не му пречи да ти го навре отзад когато му е изгодно.

660-те млн. вече са платени, ако някой не е разбрал. Така си беше договорено, и това не е благодарение на служебното правителство. А накои "завидяха" за отложените концесионни такси. Това си е друго, но важното е да се плюе!

Този същият акционер , няма и вила в Испания .

Хората които пишат тука са пълни дебили 1-во: софийското летище се отдава на концесия на Meridiam, Strabag и Munich Airport за 35 години, ако си мислите че български бандити стоят например зад мюнхенското летище, много ги надценявате нашите. 2-во: същите тези дебили си нямат никва идея от финанси, защото просто не са го учили, основни концепти като present value и future value се учат още в началото на corporate finance

1.Живееш в България. 2.Извън България не е като да не е същото.

България е царството на подставените лица, на кражбите и измамите, на пронетэ на пари! Отдавна вече и най-простите престъпници се научиха как да не се афишират с откраднатите пари, претаквайки ги през посредници, поставени лица и пощенски кутии, през кухи фирми на малоимотни и безимотни, преди да ги пратят в някоя офшорна зона, където за всеки случай ги превъртат още няколко пъти през офшорки, преди съвсем “чисти” да ги инвестират “законно” в легитимни бизнеси - строителство, хотелиерство, предприемачество, акционерен капитал,..., летище София! И там влизат не като физически лица, а като юридически, тоест с някоя от офшорките си! Елементарно упражнение, Мавродиев така “помогна” на много български мошеници и крадци, и корумпирани политици, магистрати, хора от службите,..., тоест мутри! “Тази кола, която карам не е моя, тя е на фирма(та)” - която е нечия (негова или на авера му (аз на тебе - ти на мене, ако се разчуе, и нищо, което виждат не е наше...)! А материалът да го духа и да се чуди как да върже двата края!

100%са българи. След няколко години ще фалират както Балкан, ще си разделят милионите и кой от къде е. Схемата е ясна. Не влагат никакви пари в това летище.

Софийското летище се менажира от летище Мюнхен, Lufthansa имат изграден Hub, кажи ми къде са българите тука?

Много ясно селтаците винаги ще изкарат кушаревски свидетели , като онези малоумници от БНБ. Нали никой не си мисли , че ще фигурират с имената си .

И аз имам усещането и чувството че радевата хунта са крадци и лъжци.

плаче за затвор. Открадна Български Морски Флот за жълти стотинки. Корумпиран до дъното на костите си.

Ако някой си мисли ,че корабите на БМФ са на БМФ и Домусчиев е соственик,се лъже.Всичко е инсинуации на нездравите сили.

Има келипир да си депутатин.Има!Това запомни добре.

Родев е собственик но Майкрософт. Такова усещане имам. Няма нужда от доказателства, а ако Бил Гейтс отрече, значи и той лъже, ца за ни ваксинира.

Служебното правителство е създадено от професионални лъжци за капак и некадърни.

Защо въобще някой отговаря на Лъжливото овчарче Рашко?!

Няма ли съд за такива лъжи.Че то си е чисто предизборно и е наказуемо.Ако това не е купуване на гласове здраве му кажи.

Една от най-срамните и вредни за България далавери на хунтата на Еднокнижния Тулуп! Може единствено да бъде сравнена с далаверата за БГА Балкан на Църен Ваньо! За тези, а и за цялостно творчество по унищожаване на българската икономика и на България, като държава, трябва да бъдат разчекнати от четири коня, публично на площад Батенберг!

Лъсна поредната лъжа на хунтата на Радев!

А фирми от Люксембург, Вирджинските острови, … сред акционерите има ли?

Днешния свят на адвокати... офшорки... подставени лица и т.н. тва изявление нищо не значи...

След 10 години тези 600 мил. ще са с еквивалента на 5-6 сегашни милиона. че може и по-малко.

Никакви финанси не си учил, тези пари няма да се инвестират наведнъж Основни принципи като PV - present value и FV - future value се учат още в началния курс по corporate finance

Лъже във всяко изречение, ту ще инвестира 200 милиона догодина, ту в следващите 10. А досега какво са инвестирали? Гледат покрай Борисовата мафия да извлекат каквото могат. Ако не бяха с него, нямаше с а получат договора.

Искаш да кажеш ако не беше Бойко летище Мюнхен нямаше да менажира софийското ли? Може би си прав, щеше да са някои български бандити

АБЕ НАПРАВО ПОДАРЕНО ЛЕТИЩЕТО ОТ БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ ТУЛУПА И РОСЕН ЖЕЛЯЗКОВ ЗА ДА ВЗЕМАТ ПАРИТЕ. КОМИСИОННИ.

Типичен фатмак си, прост, алкохолизиран дебил.

Този човек като говореше се вижда че лъжеше. При въпроса за Домусчиев първо замълча и после каза че няма българи. Нищо до сега не е направено. И как може 10 години нищо да не плаща. Само колко било зле. ЛЪЖЕЦ

Спасчо твоята реакция е типична за българите - този ми изглежда че лъже, онзи не ми харесва, пък трети е мачо и прави лицеви опори значи е по-най. Фактите нямат значение. Браво. Отлично. Дерзай но не си въобразявай че някога ще станеш богат или ще живееш добре.

На всички ни е ясно че няма физически лица, които да са акционерни. Акционери са филми, в повечето случаи офшорни, които са собственост на други фирми, които също са офшорни. Но пък леко съмнение будят думите на този господин, че летището е подарено на акционерно дружество, нещо което никак не беше заложено, като изискване при отдаването на концесия.

кво каза сега ремонтираме тоалетни защото са в окаяно състояние!! Каквато държавата такова и летището - развалина, мизерия.