Хърватия ще преговаря с Меркел за "Фолксваген"

Правителството е подготвило оферта, обяви министърът на икономиката Дарко Хорват

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига с Volksvagen За нас е много по-добре да дойде Hyundai и да започнем да произвеждаме електрически автомобили - това е бъдещето. Въпреки това има един проблем - корейците работят много силно и трябва да се постигне качество. Ако това се случи, тези автомобили биха били без конкуренция в Европа. В този случай би имало извинение към европейците, ако започнaт да създават проблеми - поканихме ви, но вие избрахте Турция. Борисов знае какво прави.

Къде са родните заспи?

Интересно е какво VW мислят по въпроса, щото нали е частна фирма.

Германците тактично превзеха Европа с боклуците си и сега страните им се молят да им ги произвеждат, та да имат пари да си ги купуват!

Айде сега чак боклуци, малко си се надеценил. Всичко си им е наред на немчугите, а фаувето си е една доста читава кола.

Състезанието е в стил "Гешев"- с един кандидат... Турция....

Чакай бе, няма ли някакви уж европейски процеси които да трябва да се спазват при подобни инвестиции? Първа стъпка набиране на оферти по някакв икритерии, втора стъпка разглеждане на офертите и т.н. Как така сега куцо и сакато пуска оферти?! Има ли ЕС регулации или просто в ЕС нещата стават както уж се опитват да ни отучат по роднинска линия?

В случая куцо и сакато си ти бе Ганьо.ха.ха.ха

Станаха нарицателни с тая инвестиция... Всички бедни страни са в очакване и са готови на какво ли не, а немците дълбокомислено само- ти да ти не, ама ще видим... докъде ни докараха ...

Ташунко ще гледа и ще цъка с език..........

И на края като им писне и ще се разделят. Хърватите ще вземат Фолкса, а ние ВагЕна!

Аз съм премиера на Папуа Нова Гвинея. Ако дойдат Фолцваген ще им дам 5 тона банани и 10 тона пясък. Другото от тях.

Бааа, тез народните автомобили са изучили на ориенталски мурафети в търговията бре! Станали по умели и от турците и от израелците! Брях, брях, брях!

.......... едите дават комисионна за да получат инвестиции-други искат, разликата е в съдържанието.....

Фолксваген ги е страх ... да не им се нахвърли някой да ги целува на откриването на завода :)

Завода ще е в турция! ердоган вече преведе комисионните, не се хабете!!!!

Абсолютна ненормалщина сякаш всички завиждат на България, румънците скочиха, Хърватите и те , Сърбите, и всички се мислят за по добри ... да благодарим на Българските полтици които повтарят колко сме зле и колко по зле от румънци и кой ли не ......

Те са по - добри за съжаление. България в момента е зле. Политоците като Боко ,напротив, повтарят как България се развивала. Хората обаче не им се връзват.

Ох Болни мозъци ....няма значение дали е Боко или някой друг НЯМА друг толкова развит клъстър в РЕСЪРЧА колкото България чак до Австрия ....ей болни мзъци сте и вие и полтиците които ви мътят главите .... Единствено подкупите на Ердоган са по развити

Това що не го обясниш на ЧАСТНАТА фирма Фолксваген? Тях май не ги вълнува политическата пасмина, а само печалбата.

До като ние спим и мечтаем сладко, други реализират!

Заводът НЯМА ДА Е В ЕС! Не го ли разбрахме вече? Вижте къде са последните инвестиции на Фолксваген! Проста статистика.

Стига сте се филмирали завода няма да е в България. Вече не трябва да ни пука къде ще е защото тук сред мафиотите няма да е. Тези новини само дразнят хората и показват колко зле е държавата ни. Нека да си живеем в щастливата илюзия, която Боко създава че всичко е наред. Дори и да не сме няма значение. На нас и без това не ни пука. Няма полза от тези новини.

нали Фолксваген е часна фирма, защо с Меркел?

Едно от провинциалните правителства държи над 20% от акциите на Фолксваген и съответно има тежката дума. Затова решенията са И политически, не само чисто икономически...

Ердоган държи 3.6 милиона бежанци. https : //www . youtube . com/ watch?v=yuJ1yO9wbG4

Бях при Путин и Тръмп - разбрахме се. Тези от EU съм си хванал за топките с мигрантите. До няколко дена багерите почват да копат край Измир.

Нали тук, в санитарната зона Ългария, щеше да се прави стратегическа инвестиция ?!

За нов модел чушкопеци ще да е. С такова правителство - толкова.

5G автоматична система за отделяне костилките от череши , вишни и джанки.

Навсякъде другаде но не и в България с ГЕРБ ,може да има читави инвестиции. Хората отвън отлично знаят Кой и как задушава държавата от 10 години. ГЕРБ могат да лъжат в България чрез подчинените си Медий ...но не и инвеститорите .