17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Манипулации на рояци. Вие истината ли очаквате да ви каже, та нали пукането на балона води до срив на строителните и инвеститорските фирми, които пък са основните кредитополучатели на банките, това пък ще доведе до фалити на банки. Пукането на балона и то в София е неминуем и това ще е съвсем скоро , всички показатели сочат към това -> отлив на младите хора към областните центрове и към чужбина, демографски срив, поскъпване живота в София, развързване на вторичния пазар на имоти заради по-високите данъци, повишаването на лихвите в банките в Европа ще дойде като катализатор, който има заложени големи капитали в имоти ще гледа бързо да се освободи и да заложи на по-печеливши инвестиции, а това също ще катализира задаващия се срив.

Превеждайки ми заплатата по сметла в банката ме товарят с: Такса за поддържане, такса за теглене в брой. В банката на Хампарцумян таксите са 2.50 - 3 лв. При заплата 600 лв това автоматично означава намаление на заплатата с 1 %. Не ми се правят аритметики за валутни курсове, преводи в чужбина и т.н. А ако реша да използвам он-лине банкиране трябва да плащам разни абонаменти на интернет или мобилни оператори. И като започнат да ми обясняват, че така трябва да бъде, в Европа е така ми став аинтересно защо за моята работа в Германия взимах 4200 евро а тук 2000 лв?

ли няма български финансисти, та тази персона я цитират като че ли е Ротщилд ?

БГ ФИНАНСИСТИТЕ ДА СА ХУБАВЦИ/ХУБАВИЦИ ? ДА ТЕ КЕФЯТ КАТО ГИ ГЛЕДАШ ! ВАЖНОТО Е , ЧЕ ТЕ КРАДАТ КАКТО ВСИЧКИ ДРУГИ "-исти" !!!

Повръща ми се, като го гледам тоя крадлив червен боклук.

ти си награбил голямо парче,бе пръцко,лай.НО миризливо!

На семейство Канети(евреи)в Русе им е цепил дървата арменец.Защо ли?

Възрастен човек, сигурно е видял и разбрал много (не разглеждам какво е направил или не е, тъй като не знам), но разсъжденията му не вземат предвид най-важната съставка на "тортата": -Средствата, похарчени за израстване и образование на твърде голяма част от можещите българи, са всъщност "дотация" към развитите държави, поради продължаващата се масова миграция. За този важен фактор (и сърцевина на "тортата") г-н Хампарцумян би трябвало да се замисли сериозно, и след като има някакво смислено предложение, да допълни картината в следващо интервю.

Тоя започна да се изживява като Мария Антоанета. А всички знаем как е свършила тя.

Ти откъде изпълзя пак бе мърльо...

Няма по-долен и алчен човек от този в банките в България.

Такааааа, щом арменеца се маха от банката значи нещо ще се случи с Уникредит - като с КТБ. Лихвите по заемите ще скочат-очаквайте го, защото през 2019 ще спират парите от ЕС и ще настъпи време да почваме да връщаме заемите, взети с лека от Боко и компания. Данъците ще се вдигат, горива, цени. Цените на имотите няма да паднат-ако паднат, то ще е с 1000 евро на квадрат. В провинцията имотния балон ще се спука и цените на апартаментите ще се сринат. Няма да е така обаче в столицата и големите градове. Никой да се надява, че като си продаде 4-стайния в Габрово за 20 000 евро ще може да си купи нещо в столицата (освен гараж или WC). Едиствените печеливши ще бъдат банките, отпуснали заеми срещи ипотека. Изобщо не се надявайте цените на имотите в София да паднат. Напротив-с вдигането на лихфите ще стават все по-скъпи.

РАзбрал си ти ама грънци...или забрави как започна кризата....за какво и е на банката имоти...и как ще е печеливша банката ако спреш да плащаш ипотеката...ще ти вземе апартамента, който ще се опита да го продаде евтино за да си покрие загубите...на банката и е изгодно ти да си плащаш ипотеката за да печели от лихвите а не да ти вземе апартамента...банката не е фирма за недвижими имоти...сума ти банки фалираха в ФАЩ защото нямаха налични пари а само отнети имущества....фалираха банки с капитал за 50-60 милиарда долара ама раздадени като ипотечни кредити.

Тоя тарикат е завършил химико-технологичния институт, но се навря в банковото дело, щото кинтите са там. Странна държава е България! Все едно аз, който съм агроном, да ида в някоя болница и да кажа - "Дайте ми скалпел и да оперирам едно апандиситче, щото много ми харесва да съм доктор, нищо че нямам квалификация. Чух, че хирурзите получавали добри пари." То не са калинки, не е чудо! Направо калинков КАЛАМИТЕТ :)))

Частна банка, къде виждаш калинки. То е много "сложно" изчислението на лихви, та един инженер виждал много по сложни взаимовръзки и изчисления да не може да се справи. Та сравнението ти е неправилно. По-скоро е един хирург работещ със скалпел да не може да се справи с работата на транжор

Нормален инженер ще сметне лихви ама друг път.... То ако лихвите се смятаха само в ексел да ги сметнеш, добре, че са ти направили PresentValue формула. Зад дефинирането на тези лихви, седят претеглени рискове, определени модели, които банките обикновено си правят сами. Тези модели се дизайнват и тестват с големи обеми от данни, каквито НЕ всеки инженер има.. То ако беше така, банките щяха да наемат някой инженер по математика от университета а не разни скъпо платени актюери и хора риск отделите за да си смятат...

Доносника левон лъже

За кое? Така както си го написал ти излизаш доносник.

Ще расте тортата, ако не се тълпят на опашка умниците, които искат да крадат от народа... Демек ако Българина има възможност да си върши работата, ще си я върши. .... ама много искат да го скубат и да крадат...

Тортата с 10% плосък данък няма да расте. Особено при сегашното състояние на частния сектор -едва ли ще има повече данъци да влязат в хазната на 10%. В нормалните държави има прогресивен данък и има пари за повече неща.

Когато този крадец влезе в затвора България ще започне да се оправя!

И тоя май се гласи да лапне голямо парче от тортата...

е ТОЗИ какво парче е лапнал бедна ви е фантазията

нищо че взема по 300 хиледи на месец тои и ХАМПРЦУЦА ИСКА да цоца ако мои по 500-600-1 милион на месец ама НЕМА толкова бальци/жертви-критична маса / които да задльжнеят и да плащат лихвите а тои да прибира горниците

1.Тоя не беше ли оня със заплата от 100 хилядари? 2. Не бяха ли първите 10 (десет) печеливши фирми за миналата и по-миналата година - САМО БАНКИ?

пампарцумян явно не е доволен, че някой иска част от неговото парче.

ще се избият

Хапни си ти торта, Хампарцумян. На нас ни е забранено сладко.

Той отдавна си е хапнал . Пще от времето на Костов когато беше министър на финансите и приватизира Булбанк с Костов. Така Костов си ожени дъщерята за италианец бог бос в Уникредит Италия а Хампарцумян си осребрява още рушвета...

Да, много е трудно когато някой заграби половината торта и после да раздаваш на останалите будали! Това банките не се наядохте! Ти също!

Този пазител на нечии активи непрекъснато досажда с показния си егоцентризъм, но повече прилича на пърхаща около лампа нощна пеперуда!

Кредити , лихви, проценти, възвращаемост и сега изведнъж торта. Явно лицето се насочило към кулинарията , може би кандидатаства за мастер-шеф . Той беше вече мастер-банкер.

Кат нема черен хаивер от касписка чига и белуга иежте торти или както казва бизнесмена БАНЕВ КРИЗА е слизаме от частния самолет ЧЕСНА /Лиьрджет и яхвам бентлито

Пишман-банкерът е забравил да добави, че лошите кредити са намалели значително, благодарение на това, че банките ги прехвърлят на дъщерни губещи дружества или на колекторски фирми!

"Истината и само инстината, но НИКОГА ЦЯЛАТА ИСТИНА!" Явно това същество на снимката е добре обучено, където са го обучавали (и продължават да го обучават /дават съвети/)

той дипломираният инженер-химик много ги чтака тия работи още от времето когато служил с мангалето Костов заедно....

значи сме много зле , щом ;право на данък; хвали стабилността