17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе що ли не му вЕрвам на този...

Крайно време е за важни неща, касаещи бъдещето на страната да се пита народа. Така е в западните демокрации. Да не се решават такива въпроси единствено от парламента , президента или министър председателя! Не ни питаха за НАТО, за ЕС. Трябва да ни питат за еврозоната! Иначе излиза, че в републиката върховенството на закона е някъде в края, нарушават се основни постулати на демокрацията.

Г-н Цумпи, не всички сме така. За щастие след въвеждане на еврото, регулациите ще се поемат от ЕЦБ и ще изравним нивото с вас

Верно е, от ония с Мики Маус и Доналд Дъг.

а някога сме имали съветски пари с други картинки, всичко без 3те рубли ..

Имахме и три лева.

Мошеник по арменски-мами и печели от бедните.

при неговото заплата 50000 лв, може,ама при наште е все лошо!

Кво НЕ 50.000 а 300.000 лева на месец /похвалил се е в Черешката на Тортата/

Преди сманата на картинките в джоба (ПАРИТЕ), трябва да се сменят ПРИНЦИПИТЕ. Нито еврозона и банковия съюз , нито Шенген са достижими цели без смяна на правилата на играта. И да си погледне първо банката , как отпускат кредити на политическия елит без никакви обезчения и как дере простосмъртните. И да се сети как обраха Мартин Петров и не само него. А валутните разлики от обмяната на евро/лев и обратно как ще компенсира - като вместо 1 лев такса за нещо ще е едно евро. Финансови колоси на глинени крака.

Za Boga bratya .....povyarvayte Mi. Evrroto na obiknovenite Balgari shte inm ... m......!

обяснете колко се мъчат хората в еврозоната, каква черна мъка е да живееш с 3000 евра месечно, не като жизънта с водка до 63г възраст!

цъкате минуси бе? Черното бяло ли е бе? В русия стандартът по- висок ли е от ЕС бе? Отговаряйте, несретници!

Ами защото явно си мнооого наивен.

Я не лъжи, че като въведат еврото, ще вдигнат заплатите. Това няма да стане! Нека да обещаят, че с еврото се вдигат заплатите. Ама да ми пишеш тук глупости как с въвеждането на еврото живеем по европейски- някак си стига с тези лъжи. Преди 30 години излъгахте народеца, че като падне Живков всички сме щели да сме богати и че Живков натрупал 10 милиарда дълг. Влачихте го по затворите, а пък Боко Тъпото с 20 милиарда дълг си живее като цар. Преходът го направи соц. номенклатурата със службите. Другари, ако не вземем полит. власт, утре нняма да сме във властта. Е, взехте я и какво? Българите не са щастливи, нито богати.

кажи в коя държава от еврозоната не са се вдигнали заплатите? И колко от топ 10 в света по доходи не са в евозоната? Само канада и япония драги !

Другари, ако не вземем икономическата власт, утре няма да управляваме и дойдоха мутрите., После царя, а после Тъпото. И да живеят добре пак старите господари, дето направиха прехода на чужд гръб с лъжи и измами.

Ами не знам в коя държава от еврозоната са вдигнали заплатите. Знам само, че в България се крадае от обществени фондове и има политически чадър или много ниско ниво на компетентност и липса справедливост. И да влезам в еврозоната, никой няма да мисли за нормалните хора. Краденето ще продължи. И аз си мислех, че като влезем в Евросъюза ще има закони еднакви за всички, ама виждаш не става.

Драги ми смехурко, изброявам за вас само в европа няколко примера: Лихтенщайн Швейцария Норвегия Дания

"Вече имаме евро в джобовете" - погледнах...в моя джоб няма такова животно. То в неговите джобове не се и съмнявам, че има, защото господинът получава заплата всеки месец в тлъсто 5-цифрено число. А, то като в "Приказка за стълбата" на Смирненски : "Той беше вече най-горе. И изведнъж в лицето му грейна усмивка, очите му заблестяха с тиха радост и юмруците му се отпуснаха. Той погледна пируващите князе, погледна доле, дето ревеше и проклинаше сивата дрипава тълпа. Погледна, но нито един мускул не трепна по лицето му: то бе светло, весело, доволно. Той виждаше доле празнично облечени тълпи, стоновете бяха вече химни. — Кой си ти? — дрезгаво и лукаво го попита Дяволът. — Аз съм принц по рождение и боговете ми са братя! О, колко красива е земята и колко са щастливи хората!". Така, че приятели, не е зле да погледнете във вашите джобове да не би да има от еврото на господина от високото /защото тук неминуемо се намесва статистиката - "средно на глава от населението"/, а пък видите ли, вие да не знаете затова. Ами човекът е на високо и от там се вижда най-добре.......

Никакви ерм-та, еврозони и др. простотии! Те са вредни за вас! Много! На вас ви трябват 2 АЕЦа, и то много, потоци за некви жалки 20- 30 млдр! Я вижте в Западна Европа хората колко са обеднели с това евро! Направо сиромашия! И Шенген не ви трябва! В никакъв случай! Като в Русия - открит лист, каква е тая слободия)))): Така се опиутват жалките путинови надничари да ни убеждават))):

Той отбеляза, че увеличението на цените след въвеждането на еврото е спекулативно. Това е огромна лъжа. Питайте ваши роднини по Европа. Надяват се матриала да се върже.

ДАЛАВЕРАТА Е ТИЯ ДА НАГРАБЯТ КАТО ГРЪЦКИТЕ ТАРИКАТИ 400 МЛДР ЕВРА И ПОСЛЕ - РАЗПРОДАВАЙ БЪЛГАРИЯ НА КИЛО!

Не вярвай на банкера!

Е на тебе ли да вярват ?!?

ЗАПЛАТИТЕ ПРИМЕРНО 700ЛВ СТАВА 700 ЕВРО ЦЕНИТЕ НА ЖИЛИЩАТА ОСТАВАТ ТАКИВА В ЕВРО ЩО ДА НЕ Е ГОТ? ;)

тая опорна точка всеки ден ли ще я копвате?

Щото заплатата от 700лв ще стане 350евро (което по настоящия курс е 684.54лв), а на цените знакът само ще се смени от лв на €. Ще е гот, ама не за хората.

Ако си спомняте, така стана в Германия, когато приеха еврото

колко е зле в германия сега, айде бе смешник! и колко стотин хиляди българи са там да си вадят хляба? айде бе!

Че тебе какво те бърка дали е Евро или лева? Що не кажеш колко ти е заплатата и какви такси и комисионни взима банката ти? Преди няколко дни с ужас установих, че парите ми по сметката намаляват...не само че няма лихва, но таксите по сметката са по-големи от лихвата, която трябва да получа! То аз съм за бой, че съм ви бях клиент. Вече съм бивш

Ако правите България само и предимно "по-атрактивна за външни инвеститори", но не и за вътрешно инвестиране, то ще превърнете страната ни в колония. Такива като Хампарцумян продават и съсипват държавата ни вече 30 години.

Арменец = Евреин = ?

Левоне...голям си...най големия...

Е много прост

От години си дъвчете едно и също. Просто печелите време да трупате блага. Тъпата Ви "икономика" е балон- фалш. когато издъхне и Вие ще издъхнете. Големите икономисти- дето стабилизирахте българия

Каква беше едно време икономиката ? Умря СИВ,умря и нашата икономика.Случвало ли ти се да си купиш български трактор от Карлово? Сигурно не е и добре ,че не ти се е случило. Годината е 1990 и от 6 трактора готови,директора обясни ,че 3 не стават ,имали проблеми,а другите 3 като ги видя тракториста /който бях завел /ми каза,че никога няма да се качи на тях.Под сурдинка директора /който се познавахме/ ми каза ,че съм взел много добро решение като не съм си купил български трактор.Между другото ми се похвали,че от страните където сме ги били изнасяли непрекъснато го уведомявали,че тракторите са непрекъснато счупени. те толкова с умната планова икономика

"Той отбеляза, че поскъпването на цените …" Цената е величина, число и не може да бъде евтина или скъпа, такива са стоките и услугите, към които е прикрепена. Ако тоя тарикат и псевдофинансист е използвал тоя израз, не бива да се учудваме - преди 2-3 години той сравни работата на кредитните банкери с тая на мозъчните хирурзи, демек да не се опитва всеки "лаик" да обяснява логични ли са високите лихви по кредитите у нас в сравнение с европейските или не.

Някой може ли да обясни какъв е смисълът България да преминава през т. н. "чакалня на Еврозоната" или механизма ERM2, след като сме във валутен борд с Евро и годишната инфлацията от години е под 3%??? Отделно, че няма никакъв проблем да теглиш Евро на каса в банките. У нас фактически има двойна парична система – ЛЕВ и ЕВРО.

За да може да се усвоят от едни хора парите от резерва, който крепи борда шот са не мое се бара...

Те това обезпечение може да се вкара в оборот и като влезем направо в Еврозоната, а не да чакаме като просяци в ERM2.

Този преди не беше толкова тъп.

Арменецо,държавата трябва да е атрактивна за коренното население,а не за чужденците. Заплатите трябва да са като в ЕС. Не разбираш ли тъпи арменецо-човек на Костов. Европийска заплата за българите е въпрос на справедливост. Когато дълго време няма справедливост идва тълпата и освен справедливост търси мъст и възмездие. Не дали,а кога. Бой се от търпеливите ! Нали не си мислиш,че лъжата и мизерията могат да бъдат търпяни вечно! Нали? Ара, иде видов ден, ара?

оня ден беше видов ден и кво?!?

Какво общо има тъпия ти коментар със статията? Или там в Раша вас ви учат как да сменяте темата е не да говорите по темата защото сте прословуто известни, че освен да критикувате от друго и кал хабер си имате! Ама вече сте ясни на всички!

пРЕДИ 17-18 години бях при роднини във Франция и тогава някъде там въведоха еврото или по-рано. Но коментарът на роднините ми бе, че с въвеждането на еврото цените се вдигнали. Е, запомних го. И толкова неща се случиха в България за тези 18 години, че смятам този Амб.....абе много му е сложно името за лъжец и интересчия.

Стига лъга, Левончо. Я кажи върнахте ли парите на Мартин Петров?