17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Откраднали една камара биткоин от украинската клика...уууаааттттт..обира на века .и това навлизане една тотална заблудаа..

То па голямата ддос атака срещу сайтове, я бе сървъри ...

кой работи още под дос ? Сигурно само ретардит...квито и да било - банки, хора, компоти, ох, компютри...

To ne bilo DOS a dos...

Така и не разбрах - Петров и Боширов ще участват ли или този път ще има нови герои?

Кога тръгваме?? Шойгу отговаря : Та ние не знаем???

В колко часа е атаката утре? По коя телевизия ще я дават?

Си купи да гледаш шоуто

Смешниците Американски и Европеиски спряха да бълнуват за Руското нападение срещу Украина

DDOS атака? Вие сериозно ли? На това викате хакерска атака? Да не сме 2007г? Ако има олигофрен, който да реши да претовари някой сайт (за няколко минути), това е някое пуберче, което никой не му е обяснил, че е точно толкова лесно да го намерят, колкото и да "извърши ддос атака".

абе атаката си е атака...а прозорецът е по-лесно чуплив от къщичката за птици...

КОИ СА ХАКЕРИТЕ ... ОТ СЪЩИЯТ ОТБОР СА С ТЕЗИ, КОИТО ХАКНАХА НАП-А И ГРАО

_stankow

Детински работи. Ако Русия задейства киберподразделенията си ще буде много, много по-масово - банки, телефони, интернет, промишлени установки, армейски комуникации, държавни служби ще спрат. Само компютрите на атомните централи ще работят. DDos e хулиганска работа. При военна инвазия се иска много по-сериозно проникване. А сега се чудим - абе има ли нещо, или ни се струва. "Тогава" няма да ни се струва, ще бъде сигурно и очевидно за всички. Ще спре и достъпът до руската мрежа отвън, за да се защити от ответни атаки, и това няма как да не се забележи, меко казано.

Номера от селски вечеринки плещят ЦРУ

валута...ще ви се стопи като снежинки още преди да я видите... но то е заложено в човека да върши гадости само че не токова тези, които ги вършат, а които създават предпоставки те да се вършат...като оная баба

а утре заран руски специалисти с охрана от 100-тина хиляди войници ще са отишли да помагат на банките против хакери......

От лфиф

Бъдъня се разссъхна номера не мина!!!! Започва се друга песен хакери атаки и т.н

Вчера американците казаха, че можело да има хакерски атаки. И ето днес има хакерски атаки! Ама защо? Повод? Цел? Ей тъй щото могат ли или се опитват да постигнат нещо?

Те да кажат има ли ден без хакерски атаки и сървър, към който да няма атаки на този свят - независимо чий, независимо къде? Атаки си има нон-стоп. Има си и средстваза защита.

еми знам ли и аз защо ме бомбардират с атаки...добре че ги разреждат от време на време, защото много ще ми загреят телефона...нали е вече смарт и ще направи някоя пакост, че после ще ги питам...как ще се оправяме...как ще го оправят!

Този хакер, ще да е Путин, няма кой друг!

Излагат се вече! От цялата работа излезе,че САЩ си продаде старото желязо! Русия си взе каквото и трябва,спря им газта на украинците,пусна си СП 2 и като бонус си оправиха отношенията с Китай! Големият губещ са украинците!

Най-големият губещ днес е ЕС ...

На кой му дреме за Украина. Всичко е една игра за Газ,пари и влияние. Украина е за тълпата да вярва в моралния Запад и лошия неморален Путин. По време на СССР много се лъга няма спор ама сега в книгата на ГИНЕС по лъжа са Англичаните и САЩ.

дреме ми се дреме ми под опашката, по-точно определено на никого не му дреме ей, голяма дрямка е настанала арееебе СЪБУДЕТЕ СЕ !

Защо ли имам някакви съмнение кои може да са хакерите?

това са хора на наката дето ги прай айти та

Ако някой ми посочи поне 1 сървър към който няма атаки на този свят. Погледнете си логовете и не плещете глупости. Въпросът е кой-как НЕ си е защитил сървърите и защо? Явно за да има с какво да се оправдава. Както нашите изблеяни НАП-IT-та.

моят ай пад сървър ли е?

Интересно какво още ще измислят, за да замажат положението с 'нападението' на Русия. Може би, че Зеленски са го откраднали извънземните?

Лично Путин е бил ...

Нова простотия