Грийнпийс иска да се забранят късите полети в ЕС и да се заменят с влак

Природозащитниците призовават да се промени радикално начина ни на придвижване

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Гринпийс"Скоро ще ви забранят и да Дишате защото издишате CO2 / ВЪГЛЕРОДЕН Диоксид. Да но това е Газа на Живота него го Дишат разтенията а "Драгите" Гринпийс ви обясняват, че е ". Опасен ". Хора "Мислете" на къде водят Света. Днес Ви подвеждат с Идеята за Влака а той с какво се Движи с ток Нали. "ГРИЙНПИС "=СЗО ДЕЛЕГИРАНЕ НА ПРАВА ЗА УПРАВЛЕНИЕ на Държави и Света. Предпоставка за Следващата Виртуална Манипулация/Симулация.

Аз съм твърдо за - ама доста трябва първо да се инвестира в жп транспорт. Трябват няколко десетки бързи жп магистрали в Европа и сме готови...

Грийнпийс иска да се забранят късите полети в ЕС и да се заменят с влак, но влака обезателно да е български от бързите. ббаахаха София-Варна 7часа

Грийнпийс като иска това - па да закупи няколко влака - да пусне линиите и готово... ама някой друг трябва да го прави вместо тях. що? Ще са на далавера бе... и пари ще изкарат и по- чисто... ма нещо не им стиска.

Ние ги спряхме и без натиск - няма до Булгас и варна и Горна Оряховица или много малко са.

За растояния под 600-700км е по-лесно, бързо, удобно и евтино с влак ... и не е нужно да се забраняват полетите , просто стига да има по-удобна и евтина влакова линия. Пример - Париж - Лион , разстояние 400 km ... със самолет - около час полет и още час и половина - два път от/до летищата . С влак - 2 часа от центъра на Париж до центъра на Лион (със сегашните скорости, вървят към намаляване до час и 30 мин) . Влакове на всеки час ... Цена - поне двойно по -евтино с влак ... Никой във Франция не би му и хрумнало на се качи на самолет в такъв случай ... и хората доволни и влаковите линии печелят.

Така е, но те самите не са направили пълен анализ за да видят проблема след като не броят колко хора летят по самата дестинация и колко се прекачват за да продължат.

Грийнпийс да ми яде ХуR не иска ли?

докато си изплатиш пилотския курс и амбициозните масрафи? Пилот си, приеми го мъжки. Няма да пискаш, стани машимист и продължавай да завиждаш на явиодиспечерите.

По тяхната логика трябва да забраним и градския транспорт понеже има алтернатива с тротинетки. И за по-удобно даже може да въведем и рикшите.

Те затова се мъчат да ни натрапят скопените електромобили , велосипеди и електротротинетки. Деветдесет процента от Европейските правителства са превзети от разни вегани , хомосексуалисти и учители по йога.

Умрете бе балъци, и дано ви ръждясат строшените дизели и да ви се запушат дюзите :)

Лудото Грети скоро ще го тричаме .

_stankow

Аз съм съгласен. С удоволствие бих се включил в рязането на средномагистралните самолети на Германия, Франция, Великобритания и всичко от ЕС, до което се докопам. Нека почувстват какво е да ти влязат в страната и да режат това, което сме строили, ние и бащите ни, с кървава пот. Козлодуй, ракетите, Мариците. С най-голямо удоволствие бих им ги намачкал с булдозер. Сигурно ще запомнят чувството !

луд умора няма. само се поти :)

Ти си голям смешник...строил...стоял цял животт на партийна лапачка и сега реве, щото сам трябва да се храни

Много от работата, извършвана от хората принадлежащи към низката и средна класа, има алтернатива, - за това предлагам съществуването на мнозинството от хората от тези класи да бъде прекратено. - За целта да се възтановят съораженията от Аушвиц и други, но задължително с СО2 филтри сега.

това за наркотрафикантите е дюшеш

Рано или късно разплатата идва. Тия зелени джендъри ще свършат много зле. Скоро на критична част от населението ще му писне и нищо няма да ги спаси от Нощта на дългите ножове...

_stankow

Най-скорошната дата ще е опитът им да спрат мините Марица-Изток. Трябва да правим вече планове за противодействието. Миньорите са точни хора, трябва да ги подкрепим.

Чудесно! С тези проверки по летищата даже е по-бързо с влак. И гарите са в центъра на градовете, а не на 40 км. Остава само и ние да си построим железница ;)

А времето кой ще спести?! Времето! Ако нямаш директен полет от Берлин до Варна ко прайм?

А кретените от Грийнпийс кога ще бъдат забранени, щото на всеки нормален човек му се драйфа от идиотските им идеи и инфантилни действия.

Зелени талибани.

6 часа - 1500 км??? те не са пътували с БДЖ явно :)))

Германците едвам правят 900 км от Берлин до Мюнхен за 4.5 часа. Тия зелениете не знам на коя планета живеят. Полет Бълария - Германия е 1200км. С влак - 36 часа и минимум 3 смени.

И мен са ме блокирали - пълна цензура настъпва

А греен боклуците не искат ли 2 шамара зад връта? Колко още ще трябва да плащаме за зелените им простотии?

Пробвам, че май са ме блокирали.

_stankow

Демократи, та дрънкат. "Уважават" чуждото мнение !