Григорова: Есента наистина се очертава тежка

"Опасявам се, че няма да подкрепим актуализацията на бюджета", каза икономистът от КТ "Подкрепа"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отменете "робският" закон за топлофикациите. Не аз да плащам такса мощност. Напротив както Русия плаща транзитни такси за газопровода така и топлофикациите да ми плашат транзитна такса че тръбите им минават през имота ми

Много е проста горката. Натискът върху домакинстава може да се намали само чрез спад на търсенето, а не чрез произволно отпускане на средства за различни групи от обществото.

Ами да дъжд,мъгла,студено.

Есента ще е супер чакай да видиш зимата, там ще е веселбата !

Защо ще увеличавате парното, след като четири пъти по-евтиният емерикански газ щял да залива държавата на Абсурдите? Защо ще увеличавате цената на тока, след като АЕЦ-ът бълва изключително евтина електроенергия, и се калкулират умопомрачителни печалби? Атомната ни централа, която отдавна се е изплатила, никога до сега не е работила на такива обороти. Миналата година имаше поне три пъти внос на свежо ядрено гориво от лошите руснаци. В самият край на месец юни, тази година, отново имаше внос на свежо ядрено гориво, отново от лошите руснаци, тъй като от добрите Хамериканци ядреното гориво не става за нашата атомна централа, въпреки, че си правите експерименти с него, и дано Господ е с нас, че от вашето дупене на добрите Хамериканци, може и да стане непоправима грешка. Ако зависеше от мен, още утре бих върнал смъртното наказание в държавата на абсурдите, заради всички управляващи ни през последните над 30 години...

Добре че не разчитам 100% на държавата. Мисля да се запася още от сега с някои продукти, които не си произвеждам смятам ще са кът зимъска. 1- След като преберат тазгодишната реколта ще си купя Фураж за Животинките, както и Хлебана пшеница и брашно за мен. Ща не ща трябва да дам 2-3к лева. 2- За да не остана на студено вече съм започнал да събирам и дърва за отопление, че сметките за ток може да са убийствени и да има режим. Миналата зима плащах около 300лв. средно на месец за климатици. 3- Дано няма масови съкращения, защото от това няма да успея да се измъкна, а строителството не е защитена професия. Все пак имам План Б - Държавна служба в Пожарната или в общинска администрация - постоянно се отварят позиции. Паричките ще са значително по малко, но няма да си стоя вкъщи и да се чудя на къде да хвана. Имам дори и План В - Ако не успея да намеря работа си купувам две крави и отивам да живея в планината както едно време са правили моите баба и дядо, докато кризата отмине.

си го знаем , ама си траем .

Заради вас, правителството.

Ба, На тях ще им е леко, Вдигат си заплатите в МС. То, с 8 бона, за къде по напред?

ЗА ТОЯ ПРОТИВЕН КЪРЛЕЖ НА ХРАНИЛКА ЕДВА ЛИ ЩЕ Е ТОЛКОВА ТЕЖКА, КОЛКОТО НА ТЕЗИ, КОИТО И ПЛАЩАТ ЗАПЛАТИТЕ

Тоя кърлеж никак не е безобиден . Кой му разрешава да плаши българите че ще се гърчат . И това ако не е дискриминация срещу българите какво е .

Другарката Григорова е от старо комсомолско котило, върл фен на Путлер