Гръцката делегация напуснала церемонията за газопровода ТАНАП заради изказване на Ердоган

Скандал заради споразумение на Турция с Либия за определяне на морски граници между двете страни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпи българи. 2 века бяхте под наша власт, 5 под турска. Можете само да гледате и коментирате как великите сили си мерим нещата. А вие къде сте? Колко пари и пенсии вземате?

Като ви драхме от бой всички войни през последните 100 години. Имате Гърция само защото лизахте гъзът на силните на деня. След 4 ека турско робство. И сега ще ви вземат територия, но ние няма да се намесваме. А ще гледаме, как ви онождат отзад, еобе гръцки.

Анкара се стреми към хегемония в добива и транзита на газ в Източното Средиземноморие! Интересите на България налагат транзит на газ през "Турски поток" (т е. на руски газ за Южна Европа) и доставка на втечнен газ от Гърция за България (с евентуално продължение за Румъния, Словакия, Полша, Прибалтика!

Третоклаcен некадърен бивш футболиcт, третоклаcен некадърен cтудент, поcле третоклаcен некадърен кмет на Иcтанбул, който дори cобcтвеното му правителcтво тогава го вкара в затвора за некадърноcт,, плямпащ проcтотии по преcконференции, cега третоклаcен некадърен президент, който cобcтвеният му народ мрази - това е Ердоган.

Кой мрази бе? Никакав Али не си и нямаш роднини в Турция. Турците харесваме Ердоган той печели изборите. Икономиката е добре , взимаме по 4-5000 лири заплати, братчеда в Кърджали е на 550 лева. И Турция не се подчинява на никой - нито на САЩ нито на Русия, тя е велика страна!

"Турция не се подчинява на никой - нито на САЩ нито на Русия, тя е велика страна!" Все още не ... но и това ще стане.

Нещо стана ли ви ясно от тази дописка? Против какво скачат гърците? Подписали Турция и Либия някакви морски граници -- и какво? Научете се да давата информация, дира, напълно безсмислени писания пускате! Дайте едно изявление на гръцката страна!

Ердоган посмъртно няма да остави петрола и природния газ в други ръце.

Всичко върви по плана на Путин. Даже земетресението в Албания сякаш е по поръчка от Москва