Готви се удар по печелившия бизнес, предупреди Симеонов

Вицепремиерът защити бизнеса и се обяви против увеличаването на данъчни плащания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЯМА спасение - Единственният изход е ЧУЖБИНА и никакво поглеждане назад !!! Да се оправят както могат !!! С ПРОСТАЦИ на глава не се излиза !!!!

Този Симеонов трябва бързо да бъде премахнат от Борисов защото скоро и двамата ще трябва да си ходят без славно . Що се касае за бизнеса Симеонов само се заиграва с тях ,но това не са стока ЗА жалене . Той сега се сети за обещанията когато му е удобно . А хилядите обещания за заплати, пенсии , за златните мини и ТЕЦовете.,оградата на границата , хотелите на граничарите и още много неща които хората помнят. ТОЗИ веднага да си ходи, че ме е срам да го гледам .

но ако не го "махнат" означава, че много добре се разбират и е само един много "щитове".

Господин Симеонов, загрижили сте се за бизнеса а БАНКОВОТО РОБСТВО ВЕЧЕН ДЛЪЖНИК КАКВО МИСЛИТЕ.Вие в така наречения парламент знаете ли с отказът да приемете закон за фалита на физически лица колко хора сте обрекли на тормоз .Всеки има право на втори шанс. Дори и осъден престъпник след определен срок има право на реабилитация. Хората които са изгубили работата си и са смачкани от лични проблеми от една страна от друга банки, ЧСИ и колекторски фирми, които се навъдиха като хлебарки напоследък.КАКВО МИСЛИТЕ..

Ама какви хубавци са се изтипосали на тая снимка бре. И после що сме на тоя хал - трудно може да се различи мошеник от бизнесмен на снимката! Или няма разлика?

Има някаква логика,но не е изпипано!На хората с увреждания наистина им трябва работа,за тези които могат да работят,иначе остават на издръжка на държавата!И тъй като им трябва време за адаптация,то е логично,условия на работното място,нека да не се чувстват готованковци без право да ги уволняват,а да им се даде разумен срок,примерно 3 години в който да се докажат,а след това по преценка!Защото и тази крайност която предлагат работодателите да си правят каквото искат ,да уволняват когато си искат,както с другите работещи не е правилна!

абе направо поемайте мигрантите на Мъркъл, те ще ви работят, знаят и чужди езици...

Не им се ядосвайте, а емигрирайте. Ако не можете вие, поне децата си изпратете в някоя бяла държава, където са децата на почти всичкото политик и бизнесмен в България. Ако им слушате глупостите, само ще се ядоствате и ще се поболеете от яд.

проблемът е, че белите държави и те стават все по-малко бели...и по-малко християнски...

Щото кога беше последно на черква? Или ти носиш християнскат доброто в сърцето си, но ако тярбва ще изколиш колкото трябва от тия дето ти посочат...

..".кризисна мярка от 2008 година в условия на световна финансова криза"...трите дни болнични ,които бизнесът плаща се въведе при първото правителство на ГЕРБ.При същите управляващи ,обезщетението за отглеждане на дете до 2 год е под минималната заплата/винаги е било свързано с минималната заплата /.ГЕРБ и сие за вредни за страната ни !А ти Симеонов ....просто си иди !

Печелившият айдушки олигархичен бизнес, който не иска да плаща данъци.

нали това нещо симеонов обеща 300 лв. пенсии,къде са ? Сега се съюзи с олигарсите и всички други грабители на народа. С вид на татарин от тоз човек не чакайте нищо свестно. ББ ще го изхвърли,иначе всичките си отиват. ББ гони го тоя,ще ви завлече,май това иска и прави.

Е, поне избирателите на тоя национал-популист да видят колкому е национализма, в момента, който му задърпаха кокала заради простащина и остър дефицит на морал и реши да даде работните места на избирателите си на украинци и молдовци. Честито! Рязко зави и за приватизационните нарушения на Киро гела. Евалла, машшалах!

хахахахха, а сега и после какво, представяте ли си? Ей тва е както виждаме рано или късно ще се появи работническо -селска партия която да е в противовес на роботодателските организации! Синдикатите мълчат и дума не продумват, и защо ли при положение че ръководството му е добре и прибира един огромни пари за нищото което прави!

Майките на децата с увреждания ли готвят този т.нар. "удар" по печелившият бизнес?

Лицата и мненията им (представени на снимката и в статията), предизвикват само и единствено смях.

вие пенсии вече и съжаление не предизвиквате та ще ставате все по-самотни

Объркал си рейса, пич.

аз на рейс не се возя дядка но твоя съм го виждал,черничък е и се движи бавно

ама не се знае докатостигнеш до гробищата какъв зор ще ядеш, така че недей да се хвалиш

Тоя гъ..з защо не обяви за опасни увеличаването на данъците и таксите за физически лица, а само за тея мазните, дето му стоят зад гърба на снимката?

Биднесмен подкрепя бизнеса!!!!

"Зад всяко голямо богатство се крие поне едно престъпление" Адолф Хитлер

"ленин" селски,нещо си се объркал май

който и да вземеш от сегашните работодатели си е престъпник! Я заплата не платил, я не внасял осигоровки, я данъци, я къде платил за да гътнат данъчните конкуренцията! Ако тръгна да изброявам бая престъпления са! А може би за теб това не са?

Те му искат оставката за това че няма качества да предсталвява държавата като вицепремиер.....той взел да дрънка глупости и да прави интриги,като си мисли че ще му се размине! Валери...още ли мислиш за Борисов че е като "гюле" за Герб????? Много си злобен бе!

Това говедо скоро не изтрезнявало, а шефът танцува с разни бургии!!!

данъците за бачкаторите може да се увеличават а за мафиот-бизнесмените не ? да си взимат накраденото заедно с политиците и да се махат , за да живне тоя Народ

по-добре да се увеличат данъците за бабичките от колкото да мятат от балконите пачките на мангустите

Много от пишещите тук са служители и никога не са имали собствен бизнес. Ако имахте такъв, щях да ви питам кога ще назначите инвалид, защото знам отговора - точно никога. Не защото инвалида е калпав! НЕ! А защото самото му наемане и намиране е трудно, отделно е почти невъзможно да го уволните, дори да идва мъртвопиян на работа. Тъй че - леко с лицемерието! На думи всички сме страшно загрижени, но на дела въобще не е така.

"триете" ли билетчетата от печелившия бизнес бе българи?... Ами що тогава готвите удар срещу него (според Винкела)?... :::))) А?... Ха, ха, ха... :::)))

"...В началото на изявлението си вицепремиерът обяви, че бизнесът е на категорична позиция да не се допускат законодателни промени, с които се увеличава данъчната тежест..." Искам да попитам Валерката от това което казва следва ли че в Сряда цялата парламентарна група на ОП ще гласува против увеличението на Данък МПС и Данък Имоти ? Запомнете тия думи на Валерката и гледайте в сряда тъй наречените патриоти кое копче ще натиснат при гласуването на Второ четене на промените в пакета Корпоративно подоходно облагане. Ако тъй наречените Патриоти съгласувано с ГРОБ не са излъгали избирателите си и гласуват така както са обещали на избирателите си то няма причина която да помогне на Горанов и Менда да ударят в Сряда народа с новите увеличени данъци за 2019-та.

Печелившият бизнес е този с висока добавена стойност и печалба около и над 20% Печелившият бизнес е този, който ежегодно расте с 10%. В този смисъл - наистина печелившият бизнес не е засегнат от 1,5% увеличена осигурителна тежест при вдигане на максималния осигурителен праг от 2600 на 3000 лева. Останалия "печеливш бизнес" да се чувства свободен да се премести на по-евтини места, като Германия и Швейцария или Албания и Косово.

Да видим Боко тиквата какво ще прави сега!!!!!!

а аз ще гледам крушовската селянка какво ще дъвчи тази зима:)))))))))

Защо този боклук не се възпротиви на вдигането на данъците на колите ,цигарите и жилищата а само за болничните и осигуровките,няма по мерзък боклук и лобист от това човекоподобно.

Ееее... Не го товари с толкова неща за мислене! Ще вземе пак да даде на късо... Като с майките!

Вицепремиерът настоя спешно да се приемат законодателни текстове, които да дадат възможност на хора от трети държави, основно от български произход, да могат да получат право да работят в България за определен срок, но да не могат през това време да напуснат страната ни и работят в други държави от ЕС. Тези хора ще имат достъп само до пазара на труда у нас, категоричен е Симеонов.... Демек искат заробване на чужденци тук!!!! Щом така поставят въпроса,то ще значи,че този човек няма да има избор! никъде по света няма такива изисквания и човек е свободен да търси работа там,където поиска,а не,както предлагат тук,да идват и да бъдат поробени!!! Това искане е нарушаване правата и свободата на хората!!!!!!

Е много е тъп (прост) тоя Валери

На снимката Валерката изглежда доста специфично. Дано Бобо се престраши да го издуха, че трябва да мисли и за следващите избори. А този ще му виси на шията като воденич1ен камък.

"рязаните карабини" всячески се стараят да изгонят патриотите от властта за да станат най-после и те фактор и да започнат да раздават порциите както си знаят те но......късно е либе за китка и ще има да висят и да чакат да паднат на коча макарите

много им се увеличава законодателната тежест и направо ще "изнемогнат"... облечените в костюми "Армани" български бизнесмени и подкрепящите ги политици!

КАКВИ РАБОТОДАТЕЛСКИ ОРГАНИЗАЦИИ БРЕ ...това са мафиотски структури на капиталистите !!

ами тъп селяк,те комуноидните ви другаре станаха капиталисти но вече 30г. ви лъжат,че били комунисти и нали сте си овце блеете тук за копейки а те по екзотичните острови си се кефят-ДО КАТО ИМА ОВЦЕ КАТО ВАС ЩЕ ИМА ИМКОЙ ДА ГИ СТРИЖЕ-ПОНЯЛИ?

Този пак ни се подиграва. Първо- кой е печеливш бизнес в България- това е бизнеса, който се развива около управляващите, иначе нищо не можеш да направиш или по-точно ще се блъскаш, но за малка печалба. Второ- кой ще "удря" бизнеса на крадливите политици- ами други крадливи политици. И вместо да помислят малко поне за народа, тези свине в парламента мислят пак само за техните задници...... безобразна държава, т.е. управление на държавата ни!

Няколко детайла за термина "печеливш бизнес". - Ако печели за сметка на народа, значи не е "печеливш бизнес", а печеливш модел как да се краде легално. - Ако е "печеливш бизнес", но нелегален, значи е корупционна схема; - Ако е "печеливш бизнес", който дава повече на хората от колкото им взема и е легален, евала на бизнеса да живей..

е печеливш бизнес , но в рамките на разумно допустимото, примерно с около 20-тина % печалба, няма ли да е печеливш бизнес! Само че тук не става дума за 20% печалби , а за стотици проценти отгоре...Иначе няма как да се купуват по 6 апартамента за една година, да се "приватизират" мотели от Балкантурист за по няколко хиляди лева , да се карат Кайени и да се почива всяка година на Сейшели и т.н.....

Така както сте ми нареденички…..

С две думи: " Аз ще лобирам пък те ще ме оставят на власт!"

Да идват манафите !!!

твоя ли бизнес патрЕоте!