17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много важно че няма да видя византийците.Те сякаш боб хвърлят за нас.Я се.....мръсни гадни гърци.

Важното е Гърците да са живи и здрави - маски на плажа, ваксини, ваксин паспорти на границата :)

Кеф, да се накефят още малко гъркофилите ;)

Кво очаквате от това дясно,ляво,чалгарско ,правителство. За един месец и фалитите започнаха

Така ли си роден, или после нещо ти се е случило...

Айде, ония, дето дигнаха бетонните ужаси в прекрасния Слънчев бряг сега да вземат да ги съборят, за да можеме и ние да почиваме там след онези, дето ги влачеха със самолетите на тумби!

2021-06-19 08:58:57 .. (нерегистриран) Това лято броя на статиите които сеят страх у нашите относно Гърция ще надминат сто. Целта е да се спре потока към Гърция на всяка цена и насочат овчета към черноморието Виж ся, просто е. Летуването е особен акт на душевен айляк. Там деривати трудно вървят. Това е все едно и също да отидеш да си купиш марково узаки от магазина и там да те карат да чакаш на опашка и накрая да ти кажат, ами няма, купи си бира. Е никой ценител няма да смени хубавото узаки за бургаско вкиснало... С почивката е същата работа. Никой тръгнал за Гърция няма да завие и да отиде в Бургас или Слънчака... Като няма риба, не търсим раци да им казваме, че са риба, а колим агнето и правим чеверме. Кеф цена няма!

Да си сложат по едно минибасейнче в хола, да се поплацикат, да поплюят по нашето черноморие как никога нямало да стъпят повече и ще им мине

Ама ние можим да плюйми и без басейнчи.

Това лято броя на статиите които сеят страх у нашите относно Гърция ще надминат сто. Целта е да се спре потока към Гърция на всяка цена и насочат овчета към черноморието

Че кой пък ще иска бг селяндурите на морето? Хората искат чужденците и да се махнат визите!

Какъв страх бе пич? Просто разни хора ще си зягубят парите които са платили за резервации. И ще фалират туроператори като почнат да ги съдят.

Аре бе, кой ходи в Гърция през туроператор...всеки може да си организира почивката сам

Боли ме фара ! Но ще съм бесен ако България плати на прецаканите нашенци дето подпомагат тяхната икономика ! ЯСЕН ли СЪМ

Докато „търсят под вола теле“ за да „изчегъртат“ старото правителство ще затрият държавата!!?

май от много тролене си объркал статията а?

Биков, ти ли си??

Давайте да спасяваме гръцкия туристически пазар :-(

как няма да фалират с клиенти българи селяци!?! Та те и водата си носят оттук,да минат йовтинко!Домати,русенско,шпек народен,рикия-всичко е от вкъщи донесено....

На тия двамата, защо са им еднакви фамилиите? Да не са роднини?

В България има над 150 000 човека с фамилията Иванов. Да не би всички те да са роднини? Да не говорим че в Русия има над 880 000 човека с тази фамилия. Сигурно и те са роднини на наште Иванови..... ;)

Ами да фалира, мен питат ли ме как бутам фирмата в пандемията. С нашите данъци да си купуват скъпи коли и яхти собствениците на големи фирми.

Преди години като нямаше такова търчане, та да не сме били зле!? Не разбраха тъпаците,че трябва да се стои по димовете.

Не всички са панелени таласъми като тебе...

goose

"Тя и колегите й са убедени, че до тази криза нямаше да се стигне, ако съществуваше Гаранционен фонд ... " Ами нали си имате асоциация, направете си гаранционен фонд :) Но е по-лесно само да говорите да чакате някой друг да ви свърши работата ...

Е пък ти сега Защо да удържаме по 5-10 лева от всяка резервация за гаранции? Държавата ще плати държавата ще изпрати самолет държавата ще ги прибере от моргата ако трябва Туй застраховки фондове не ни занимавай с глупости

Язе си имам виличка в планината и сите кинти де требе ги изтръшкам по скапания гьол ги инвестира в нея. Сега си барам шнорхело и ми дреми и за ковида и за балъците по плажовете. Аре отивам за гъбки да си цар им с 2 бири.

А,нашенските балкански туроператори да не би и те да са пред банкрут или са световни бизнес светила за ПАРИ и печалби!

Още ли има българи, които ползват туроператори, за да почиват в Гърция?!

Ние никога не даваме пари предварително. Решаващ къде ще ходиш . Намираш си хотел . Обаждаш им се да си запазиш стая и като идеш тогава плащаш .

Луд който каже че в Гърция е по евтино значи не е ходил на почивка .....а на нещо друго.

Е booking e свързан с този туроператор , плати ли сте там , обаче пари не са отишли в хотела ви ...

Мръсни византийци! Нема им стъпим на гадното море!

Кой пък ходи с туроператор в Гърция, ние сами си правим резервация, дори когато ходим по островите.

Този “големия Туроператор” дето държал бил уж 70% от пътуванита на Българите в Гърция ( за повече гледания на драматичната “новина” в ДИР-а) : нито съм го чувал , нито съм го виждал -а си ходя и аз , и семейството ми и приятелите ми от поне 20г. все в Гърция на почивка !?!?!

Да ви кажа ли, колко ми пука ибпрез къде ми е?

Статията е изпълнена с полуистини и с откровени измишльотини. Жалко dir.......

99% от хората пътуват до Гърция без туроператор, с какви щеротии ни занимавате незнам …

Мили гърци, излизайте по улиците и изчистете държавата си от европейските и американски политици слуги....

Е как пък не. Ей сега ще се ваксинирам за да им ходя на море или ще им плащам за тестове. Като не ви искат парите, просто няма да им ги дам и няма да ходя на море. По-добре спестени 6 хиляди лева, отколкото на море с тестове и ваксини, които водят до потентност и смъртни случаи. Сигурно 40% от ваксинираните са починали.

ти да си чул за починали 30 000 човека за 2 месеца? трудно е да се скрие, а 40% от ваксинираните са поне толкова

Умолявам ви да ми кажете коя ваксина води до потентност!!! Най-накрая надежда и за нас!

Пука ми за гърчолята. Принципно ми е много чудно, как семейство със 6 хиляди нежен доход на месец може да си позволи каквато и да е почивка, ама бедняците по цял свят са така, теглят кредити, ползват кредитни карти и треперят да не ги изхвърлят от работа и да не ги заменят с някой младок но 20 години, че вече са аут от пазара на труда. Всичкото дърво над 30+ трепери над робско си местенце.

Семейство със 6 хиляди месечен доход ще си позволи почивка и пушек ще се вдига. Виж ако беше казал с месечен доход 1200, тогава да ти разбера останалите приказки

С мойто Дуди ще се гушкаме на селския язовир, какво толкова... да не сме се плакнали все на гръцкото, ха ха

243Win

Леля Анастасия няма да фалира. Чичо Йорго също не е застрашен. Аз от 6 години ходя само при тях, по 4 до 7 пъти за сезона, и съм мега-доволен от условията и цените. Със сигурност е по-добре при малък частник, отколкото в голям хотел. Освен ако не си свиня, която отива да се тъпче на шведска маса... Който ви казва, че в Гърция е по-скъпо, отколкто в България, лъже! Да, някои цени са малко по-високи, други са по-ниски, но спокойствието, красивото и кристално чисто море, вкусната храна и прекрасните условия за риболов са безценни!

Очевидно е ,че всеки човек има различна представа за почивка. За мен "почивка" не означава да сменя за десетина дни апартамента си с къщата на чичо Йорго .Следва влизане на жена ми в кухнята , разтоварване на провизиите накупени у нас и се започва....... Да, такава "почивка" ,може да излезе не много скъпо . Всеки има свободен избор да си харчи парите ,където му харесва .Но хайде стига с тая реклама на гръцкия туризъм .По света ,а и съвсем наблизо около нас има толкова много интересни дестинации . Но тъй като там българските собственици са по-малко или липсват ,затова и по-малко се пише ,съответно и рекламира.

Защо известни личности от цял свят предпочитат Гърция за почивка?? Защото както каза човека отгоре, по спокойно е. Кажи освен Гърция къде на близо може така да релаксираш. В Харватска е готино и по плажовете им става голям купон ама там е парти плажове а не почивка… Та кажи освен Гърция КЪДЕ

За какви провизии и готвения на жената в кухнята пишеш? Не успявам да ти схвана мисълта. Че там има прекрасна храна, която няма нищо общо с нашата. Нали за това се ходи на почивка. Взимам си само бира от тук за вечер преди лягане. Аз много обичам да се гмуркам, а повярвай ми морското дъно на Гърция определено е едно от най-красивите в света.

GREAT RESET в пълния му блясък тепърва идва. Това е само началото!

Аз съм ваксиниран. Ако искаш, мога да ти докажа, че не съм стерилен, като оправя майка ти, сетсра ти и жена ти. И трите в рамките на час. По два пъти. Ако не са много грозни, по три или четири, но тогава времето отива на 2 часа.

Май бъркаш значението на думата стерилен хаха

Доказателство след 9 месеца имаш предвид, или си с IQ под 90? От ваксината или по рождение?

Само не знам защо фалират при положение, че пари не връщат на клиентите си...

Щото парите са дадени на гърците, а ще трябва да връщат. Колкото и да е, пак е много за някой без резерви след Ковид.

Щото като вземат пари си купуват коли и хотели и после нямат пари да плащат почивките на хората в Гърция.Както направи "Томас Кук имат хотели самолети а не са платили почивките на хората .

Ами като ходят с туроператори- така е. Сори майка, ама Гърция с изтрещелите Ковид маниаци, ваксини, тестове и т.н. и то през туроператори, при положение, че има евтини полети и прочее... Ами сори. А нашите туроператори и те да духат супата. Нямам голямо съжаление към тези лакомници.

юруш към Черноморието

Букинк е немски туроорератор

Букинг е ирландска компания и е резервационна система, а не туроператор. Къде ви намират такива умници не знам.

Booking.com E холандска компания с управление в Амстердам :)

Умния ..едни задачки за домшно: що е то OTA , и кво обшо имат Booking.com Booking Holdings Inc с Ирландия П.С. От къде ви намират такива .....

Въййййй ко ши прайм ся?

30%. българите имат имоти в. Гърция. Един разследващ журналист го показа по НОВА ТВ

Нормално, Беломорието винаги е принадлежало на България

Чак пък 30 ...за 3 виж е друго

Не им берете грижа. Европа ще ги финансира.

Много ясно, в евро зоната са!

Ако можете да избирате , пътувайте винаги без посредници. Ще ги храните няколко пъти и накрая ще ви провалят лятото.

Така си е , плащай rack rate за да подпомгаш хотелиерството :)

Затова в криза само last minute :)

Голям праз. Ще си го преместя от единия краччол в другия.

Важна клечка главна буква му слагате хахахахахахаха

Това шок и ужасТ ли е?!

Ма то много модерно стана държавата да ти бърше задника. Това е частен бизнес, поемаш рискове, осребряваш или фалираш.

243Win

Това е така, но не и в случая, когато държавата не ти разрешава да работиш.

Аааа викаш ти да работиш а туристите да мрат. В буквалния смисъл.

Глупости на фибтифлюшки! Колко от летуващире в Гърция ползват туристически агенции?!? Аз лично не съм срещал нито един...

10, от тях 7 ще духат супата - пак е 70%

Така сметнато е вярно... Но с тази логика шансът да видиш динозавър когато излизаш тази сутрин от вас е 50% (или ще го видиш или не).

Голяма драма.. Кво му има на нашето море, че трябва да се правят на голямата работа с тая Гърция..

Не , че му има нещо ...по-скоро много неща му липсват

Просто е - връщаш се по-уморен и напрегнат отколкото отиваш... Плащаш много пари за лошо преживяване... Ако това е нищо - да, нищо му няма.

Решението е премахване на идиотските мерки. Иначе глад! Всеки сам си решава!

Гладът е за тъпанарите, които не се развиват и не искат да се развиват.