Годишно сравнение: 30% повече жилищни сгради, 8% по-малко жилища в тях, 78% са къщите

Повече от 3/4 от новопостроеното са къщи, много са и кооперациите, вилите, а все по-малко сградите от смесен тип

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Който строи такива палати и може да си го позволи, да отдели и сума да си откупи от общината и квадратурата земя подблоково или подсградно пространство, за да е веднъж завинаги независим и да не плаща никому данък сгради, защото всъщност само жилището е негово, земята под него не е! Изплаща се за 10-15 г. и следващите поколения наследници ще са начисто. Този въпрос е голям проблем за народа, даже му бутат външните панелни клетки, че после и пари му искат за събарянето! /?/ Тук няма политики, няма правителства и избори тоя или оня! Просто страшната машина и месомелачка да администрачията и кухите чиновници си работи безотказно и бездушно по всяко време на денонощието и измъкване няма.

Купувайте, дори да стоят празни. Ще се хвалите на комшията с инвестицията на живота си.

На вас ви е майтап, но предстои ШОКОВО поскъпване До края на годината квадрат в София под 2К евро няма да има Във времена на криза и ниски лихви Имота си е Имот! Който чака балона да се спука горко ще реве

Нако, като останат порутените от бомби сгради се снимай до тях и пиши отдолу - тук купих 65квадрата застроена площ, които ми ги продадоха за 85квадрата с идеалните части за по 2Кевро метъра.

Уау!!! 1000 жилища в София!!! И говорим за ръстове, за бизнес с недвижими имоти, за пазари, чудо!