Глобиха "Тесла" за расизъм: плаща над $130 млн. на чернокож служител

От компанията уточняват, че съдебният процес е бил заради обиди, дочути във фабриката, и графити в баните

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако беше в България щеше да бъде пребит , после нямаше да има свидетели за расизма ! ! !

Цирк ...

Илън няма ли да падне на колене и да се извини ?

Искам да съм негро в Тесла!

дееба мангала му...

е то тва е расизъма, кой да издоим повече

Е сега се почна! Ше падне бизнесс!

да съм нагър в щата Алабама.....

Ако бе читав човек, никой нищо нямаше да му каже. Сигурно е наглял, заяждал се е с хората, те са реагирали и после е захлебил. Сега като последват светлия му пример всякакви черни хорица ще провокират, докато не се почувстват обидени и се започва процес. Що фирми ще фалират, защото са наранени чувствата на някой тъмно зелен.

Нанесени щети за 7 млн.....правилно, даже е малко назад, щото иначе и по млн. 8 е изкарвал. Тия сами ще се унищожат.......

Ебати бизнеса.......

Направо му дайте Тесла . В България за убит човек кръвнината е 10 хиляди.

Ами да назначават само бели или само цветнокожи в една фирма за да няма проблеми. Например ако се бере памук само негри за да не ги обиждат.

Просто да не наемат негри и готово… Да си намерят въпросните работа в чистотата или да си ходят в Африка да берат какао и кафе.

Имат квота - не е възможно

Ехааа, светът съвсем изтрещя. Циганите репички да ядат.

Неграта разори теслата, кеф ! Все едно да гледаш змия и плъх да се бият :)

и аз искам да съм негър…

В щата Алабама

Сега всеки негър ще почне да пише расистки обиди по стените на тоалетните в големите корпорации - пълна деградация...

Това е изключително несъразмерно обезщетение, все едно са го убили заедно с цялото му семейство, какво толкова е изстрадал, че е чул че е негър, все е дно не е ?!

Това е дискриминация спрямо нас белите, аз не съм чул бял да взема обезщетение за расова дискриминация или обида на расова основа. Нека и белите започнат да съдят разни фирми и компании за подобно нещо, да видим дали ще вземат някакви пари? Едва ли... то това минава само при черните.

Ей умник си, братчед! Много остроумно, някак по български. Бели отвличани ли са с милиони за да работят на плантации на черни, като роби? Като те отвлекат тебе и цялото ти семейство, като почнат да ти вземат децата и да ги продават на други робовладелци. После като минат 100 години явна сегрегация, да не можеш да учиш в университет, където учат бели, като не можеш да се возиш отпред в автобуса, и други подобно. Ами тогава ще можеш и ти да почелиш милиони ако някой те нарече бяло лайно.

Простичък, ако беше чел история ,щеше да знаеш че негрите не са отвличани, а продавани от племенните си вождове.... BLM motherf...r.....

В миналото толкова много неща са се случили на всички раси и народи, че ако тръгнем да говорим за това, ще пишем до сутринта, изобщо, ама изобщо не ме интересува какво са ги правили, а ти си на 14-15 години пишлеме, което точи лиги за LBGTGASF простотията.

Пак българската остроумност се обади. Винаги има аргументи. Какво променя факта ще някой ги продавал, значи щом някой ги е продавал, всичко вече е ОК, можеш да си купиш роб, да го мъчиш и т.н. Нали са го продали, ти какво си виновен. Логика брадчет, логика и аргументи.

Помненето на миналото е едно от нещата, които ни прави хора и ни различав от животните. Знам, че това е твърде много за теб, и не ти се мисли по-надълбоко. Но ако не поменхме миналото, как щехме сега да можем да се наречем българи? Как щяхме да дойдем, до идеята че искаме собствена държава. Утре като ни пороби пак ятагана, единсвената ни защита е помененото на миналото.

Всъщност тъпунгер много бели хора са били роби. Дори собствената си история не знаеш През 15-16 век много българи са отвличани и продавани в робство. Да не говорим, че бял попаднал при негри е бил убиван и често изяждан, което явно за тъпаци като теб е по-добре от това да си роб с осигурена храна и децата ти да доживеят до днес.

Че то по твоята, логика. Ти ако ме наречеш "гяур" е едно и също с това аз да те нарека "фес". Нали така?

Тези милиони за нищо ги нямат направо. Да го бяха таковали в банята сигурно нямаше за толкова да ги осъди.

Със сигурност освен чернокож е и гей! Иначе нямаше да получи толкова пари! Две в едно ...