17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чудо на чудесата в рБ, някой прави нещо голямо без пари и не се знае кой е :)) Ужас и безумие почва да зари в Рпубличката. Геоложкият доклад е с тежест (финансова) в еквивалент на разчистване на терена. Е как така се случва нещо без пари в тази държавичка бре?

Липса на елементарна логика е на някого да му се бърза в случая макар и предварително да знае че ще спечели. Хем да знаят че ще спечелят хем да бързат с изпълнение при положение че има много по-важни неща от срока за изпълнение за спечелването на търга. Ама карай да върви то важното е всичко да започне със скандал пък макар и след това да не се окаже точно така. Абе избори ли идват? Нещо имаше едни обяснения от една партия у лево че ако спечелят изборите за евродепутати имат огромни шансове и за тези на обикновени депутати. Пусти мечи и сметки. Ма едно е сигурно на тези у ляво няма да им е пръв път да генерират изкуствени скандали. То преди всички избори при тях е така (че то и при другите е ма на тях им е запазена марка).

Това са архиологичиски разкопки търсят тракийския вожд Бойкуро първи

Тия пътища са си там от римско време, а сондите ги треснал Мадуро ;)

Извънземни са правили сдондажи.

Е какво като някой е направил няколко сондажа? Какво толкова? Ми нормално е- таман после ще даде по- ниска цена като види какъв е материала отдолу. Някакви лекеенца дето са готови всичко да окалят очевидно не са виждали обект, не са строили и зайчарник и всичко им е така идеализирано в главите, че стават абсурдни във високите си критерии. Забравят, че летището на Берлин още не е готово и глътна двойно повече милиарди от предвиденото...