Германия заплашена от 25 млрд. евро бюджетен дефицит

Приходите от данъци вероятно ще се понижат, а заплатите в държавния сектор се повишават

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Срина се балона на Немската икономиката

Ооооо дойчета, добре дошли в клуба на мангалистанските държави. 25 милярда дефицит че ви се трува като жълти евроцентове след само 10-15 годинки. Тогава, мангустите които със гордост приехте ще са най-малко 6-7 милиона. От тях работещи ще са най-много 10-15 хиляди, другите ще са многодетни с по 10 чевета и на помощи до живот. Ако още се чудите какво ще последва, отворете поне едно око и погледнете съседите от Франция, Белгия и Великобритания. Честито!

Германците живеят все по зле заради чужденците. Социалната им система издържа 1,2млн. афганистанци + 200хил. бълг.цигани + 500хил. румънски цигани + издържа хиляди етнически немци от бившия СССР + плаща еднократни суми на хиляди евреи които и сега, 75г след войната представят документи че са жертви.

КАКВО СТАВА С НАЙ-ВЕЛИКАТА И СИЛНА ДЪРЖАВА В ЕС?! МАЙ СЕ ВИЖДА КРАЯ НА РОЗОВИЯ БАЛОН?! НЯМА ДЪРЖАВА КОЯТО ДА ИЗДЪРЖИ НА УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕЙОВЕ,ЛИБЕРАЛИ И ДЖЕНДЪРИ!!!

Какво стана с надутия балон...май взе да се пука .

Stan Stan

Няма страшно, ще ги избият от Източна Европа.

а като влезем в Еврозоната и ние ще им помогнем;)

Дефицит ли...?!? Дефицитът им ще е заради милионите африкански и арабски бежанци,които приеха и на които се дават помощи,не е заради увеличението на заплатите. Навсякъде по света вдигат заплатите,докато в България се вдигат само цените...

Спокойно! Бежанците ще оправят нещата. Я що инженери, доктори и трудолюбиви работници отидоха призовани от Меркел. Голям ръст на БВП-то ще има.

Важното е, че над един милион от гостите на бабата са нахранени, напоени и подслонени за сметка на данъкоплатците.

А едно време каква Германия имаше.... Сега е кочина.