17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ето чий проект е малката ненормалница, оп извинете аутистка. Пуснаха куклата да грачи и хоп след,седмица планът е в сила. Да ви е честито скъпи европейци. А някой помисли ли ако намалеят пътуванията, каквостава с туризма? Както казват англичаните - ай сиктир!

На мен самолети не ми трябват. Отпуснете ми една десет милионна яхта като на онова с леката форма на олигофрения - Грета и съм готов за път.

САЩ казаха ДА - на това малоумно предложение - то ще съсипе Европейската икономика и ще помогне на САЩ!!!

коне и каруци, това е най-екологичното решение

Неее брат, конете серат, от там метан, от там озонов слой и край, гретхен пак ще ни се кара! Само пешком народе...обаче не не става. И ние серем, от там метан, от там озоновия слой и гретхен....знаете. Значи, да се изтребят хората! Няма друг начин. Само гретхените да останат, те са роботи, не се.ат :)))))))))

всичко е по план, така правиме Европа бедна, Китай богат и целта ни е да покажем, че комунизъмът е велик с тази проста измама!

Германците са най-големите екстремисти от всички европейци. Влезе им в сламените кратуни някоя муха и от нея слон израства.

На скапаните руснаци не мога да простя какво нарпавиха с Източна Европа, но още повече не мога да ми простя какво не наравиха с тъпите шваби. Да се бяха напънали още малко и англосаксите щяха да остъпят, а германия трябваше да бъде разформирована на всичките си провинции, така че никога повече да не се обедини. Тия са злият генийй на Европа и рано или късно ще я довършат.

няма нищо с климата... Китай построи мега летище за 100 милиона - 100 000 000 пътници на година!!!! (германия има 83 Милиона население) закупи стартово 800 допълнителни самолета...... На Германия тези пари и трябват за гостите на Меркел... бейби бумърите излизат в пенсия.. това е само началото на данъците... миналата седмица имаше статия че 75% от сирийците в Германия не работят и са на социални помощи и другата част е на езикови/интеграционни курсове... След 4 години в Германия кажи речи никой не работи.... същото със арабите и африканците.... Ама Германците излизат в пенсия и да видим кой ще работи и да изкарва социалните...

Ето, Грета харесва това, и държавите харесват това. Целта за по-високи данъци, за които щастливто робско население да пляска доволно с ръце, "защото децата го искат", е изпълнена. Винаги става едно и също - дебилите вколози квичат за климатам, правят няколко протеста, и държавите великодушно вдигат данъците, с които после си попълват бюджета. И так едно и също от 70те години насам.

И да накарат пътниците да духат отзад през соплото, за да ускоряват самолета...