ГЕРБ: Оставаме в челните места по нисък дълг

България запазва водещата си позиция за най-ниска задлъжнялост, само след Естония и Люксембург

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Борисов орева орталъка когато Орешарски се цанеше за 1милиард кредит,щяла да фалира държавата нз си кво...абе шоу голямо.Дойде на власт и ХОП 20милиарда заеми от воле ...без коментар

и по ниски доходи, и по ниска раждаемост, и по ниска свобода на словото .......

да не сте решили да поправите грешката)))):

ГЕРБ: Оставаме в челните места по нисък дълг Нисък дълг,висока бедност,висока престъпност.

Браво менто ,как го постигате това? Като държите народа беден ,а вие най богати от всички по света само за няколко години във власта?Ето това е разковнечето,ако можеш обясни него? Как успявате с тези парадокси да заблудите ЕС?Но всъщност никой не се интерисува от нас. Еропредседателство?Пълно фиаско.

Нещо е сбъркано в системата щом задлъжността на някоя държава към световните финансови институиции се приема като нещо естествено, а ниската задлъжност като повод за хвалба.

Дългът, не е проблем за Вас, Вие няма да го връщате. Кво се перчите.

Е, и? Ниският дълг не означава нищо. А по-важен е потенциалът на икономиката. Перспективите на държавата. Потенциалът на човешката трудова сила, квалификацията, растежа на населението и най-вече на интелектуалния и научно-технически потенциал. Какво очакваш от нация, която след 20 години на 60-70% ще бъде съставена от нецивилизовани и необразовани орки и дегенерати.

я да го сметне на глава от населението колко е този дълг и колко време трябва да таботи един българин да си изплати неговата част. Нека на тази база се направи сравнението.

Чакай малко! Един българин трябва да работи не само за себе си, а и за 3-4 стари роми и за 10-12 чаавета. Сети ли се? Да не мислиш, че те по цял ден седят и се чудят как да върнат дълга на държавата?

Стар ром - всички роми навършили 18 години.

НА ТОВА , ЧЕ ГРОБАРИТЕ ОТ ГЕРБ ЩЕ ВЗЕМАТ НОВ МИЛИАРДЕН ЗАЕМ. НЯМА ЛИ НАЙ НАКРАЯ ДА СЕ ВДИГНЕМ И ДА ИЗМЕТЕМ ОТ ВЛАСТТА ТЕЗИ КОРУМПИРАНИ И НЕКАДЪРНИ ЧОВЕЧЕТА?

Какво го боли фара средния българин че е в челната тройка на ниско задлъжнелите... Гърците са най-задлъжнели и пак живеят по-добре и получават по-високи заплати....

що бе те и в Германия трябва да работят за 1000000 бежанци

Когато ББ / борчето буратино/ взе властта 2009г. дълга ни беше 10,2% от БВП. Като гледам за три недовършени мандата е нараснал само 2,5 пъти на 25,4%. Как ли щеше да изглежда, ако мандатите бяха пълни?

Да и сме първи по мизерия и бедност , но иначе имаме най малък дълг! Нали нашите управляващи трябва да са като отличници в училище?

Нищо, ние пак ще си изберем БСП да подпише някой договор с Русия и да вземе малко дългове, да събори някоя банк, да хариже някоя институция на КОЙ и после върви протестирай 1 година и плащай 10 години.