Първанов 90% сигурен, че „Турски поток“ ще мине през България

Това е от стратегически интерес на Русия - да стигне до Сърбия и Унгария този природен газ, смята президентът

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Се изживява като посмешището Шрьодер

то си е ясно , че е от стратегиечески интерес за россия! дори от жизненоважен финансов интерес за россия е! а нашия, българския интерес какво общо има с российския интерес??

Не е необходимо този пернишки комсомолец да ни казва очевидното. Това което казва всички го знаеме. Продажната Тиква спря всички проекти добри за България за да угоди на господарите си. Това вече и малките деца го знаят и спор няма. Чудя се на едно. Защо все още тази "държава" не е закрита?!

морковчето е подадено

боли ме крака през къде ще мине тръбата. Всички Казват България ще спечели. Всъщност парите ще идат в нечий олигархичен джоб. Те това им беше зора на комунягите. До обикновения българин и стотинка няма да стигне.

Първанов е напълно прав. Под американски натиск провалихме проекти, които щяха да носят пари на България, за да останем накрая с една тръбичка, през която едва ще минавт количествата, които и сега прекарваме за Турция, но в обратна посока. И това се обявява за голям успех за България. Няма ЮП, няма Бургас-Александруполис, няма АЕЦ 'Белене'- има празния газов хъб 'Балкан', 'най-гигантското по всичките земни кълбета газово находище 'Хан Аспарух', и 'по-евтиния газ', който ще ни продава не кой да е, а евреи и гърци.

Тройният член постепенно премина в Турски такъв. Силни сме защото Гоце урежда нещата. Роднина,милиционер,масон,Влади, и т.н.

Русия иска железобетонни гаранции? Кой от ЕС им ги даде и изобщо може ли да се разчита на думата на евроджендърски политици и чиновници?!

Викате другарю само на думата на Путин може да се разчита. На никой друг!

Този разкрачен политик.

СИГУРНА Е САМО СМЪРТТА. А ТУРСКИ ПОТОК ЩЕ МИНЕ ТАМ ОТКЪДЕТО КАЖЕ КАГЕБЕЕЦА. На 07 .12. 2018 година ВИЗАНТИЕЦА Ципрас е в МОСКВА за среща която ще определи накъде ще върви ТП !! Нашите политици и правителството канени ли са в Москва или тях там никой , за нищо не ги брои?! Забравил си заканата на Путин отправена през 2014 година от Истанбул : БЪЛГАРИЯ ЩЕ ЗАГУБИ ВСИЧКО !!

Кои те са избрали да не се прави "Южен поток"?? Най-големият руски агент Гоце излезнал сега да злорадства. Трима американски посладника дойдоха при Орешарски и му казаха в прав текст "никакъв Южен поток" и той веднага клекна. И добре, че така е направил. Като гледам как съсипаха икономически Турция, която има 100 пъти по-голяма икономика от нашата, какво остава за нас. Аз лично съм против всякакви руски проекти у нас иначе след няколко години сме втората Украйна!

Шлем ще има ! Може да не е голям ...