Газпром започва изграждането на "Турски поток" в Сърбия

Линейната част на сръбския участък на "Турски поток" ще бъде завършена до края на 2019 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва да сме благодарни на сърбите, че Турски поток ще мине през България. Но нека не бързаме. Да не забравяме какво каза джуджето Съливан при посещението си в България, а именно, че САЩ са против Турски поток. А каквото каже големият брат обикновено се случва.

Всичките патки и патоци си ги заврете там, да слънце ни ви жгрява!!! Или спазвате всички правила, закони и разпоредби на ЕС, или си гледайте работата!!! Собствеността на трабата изцяла БЪЛГАРСКА или газ за сръбскити изроди с балони през космоса!!

Па много благодарни ТРЯБВА ДА сме - то на Сърби, то на Рашки, то Турци - абе благодарствена работа, да не кажа гъзодарствена. И за какво да сме им благодарни - за 2 милиарда евро на година ?

Трябва да сме "благодарни" на нашите продажници, че изпълниха указанията на един от най-яростните русофоби Джон Маккейн да спрем Южен поток.

"ДБ!" (С), С. Лавров

АК-47,много си умен ,според европейските правила моля да ми освободиш две стаи в апартамента ти независимо ,че ти си го купил но аз искам да живея в тях. Не може ти да се шириш сам там ясно ли ти е ,в противен случай ще сезирам ЕК.

Ако България си следваше интересите(а не тези на Газпутинпром)трябваше руската газ да минава през хъб Балкан и по трасе принадлежащо на България да се експортира газ за Сърбия или Гърция илиТурция или Румъния... ,а сега руската агентура саботира и бави проекта Балкан и интерконекторът с Гърция! Като не знаем ще строим ли трасе за руският газопровод Турски поток.Колко ще праним?Ще плаща ли Русия такси или ще и харижем трасето както и дпугите трасета вече са им харизани....?

Нека сърбите строят. Хем да разберем кой плаща строежа. И кой ще изплаща? Като го построят - да се хвалят тогава!

тоя е в керпич и външен нужник не го ли виждаш?

да ти благодарят сащки, че им субсидираш икономиката ли? убу.

Колко десетки милиарда изхарчи джуджето да стои патоци само и само да заобиколи Украйна? Мечтите на лилипутя са как той ще подчини Украйна.Император Лилипутя... А най-изгодно за руснаците беше просто да си правят бизнес с Украйна използвайки най-евтиният възможен транзит през нея от отдавна иплатените и газопроводи. Няма такъв палячо дори и в рашанската история.

Нереално е . Каква дрога ползваш ,, боково дупе "?

Що бе мърльоу, нали пазарна икономика ? Или това важи само за двойно по-скъпия ,,американски" втечнен газ ?

Керпич е по- добре от землянките , в които живеете рашистите!!! Пък Правилата на ЕС, са за да се спазват!!! На който не му харесва, да си ходи на изток при комунистите!!!

Дрогираните сте вие рашистите, ама сте омесирли калпава дрого с препарат за вана и съвсем сте се отнесли!!!

Алкашчо от 47-ма , то това с правилата добре ... ама защо за западна европа едни такива , че да печелят а за източна да плащат ?

Трябва да се постави допълнително условие към рашистите, ако искат да ползват транзит през България, депозират в наша сметка парите за транзита при 100% запалнен тръбопровод за 1 година напред, а всеки месец си плащат дължимата сума по друга сметка, като приключи живота на тръбата след минимум 40 години им освобождаваме депозита!!! Защото всичко рашистко е лъжа и измама!!!

Не се нерви алкашчо от 47 ма . Щмръкни още едно ,,афганистанско цвете " от америка и се успокой.

А на фащ - да им платим талигите поне когато ги построят може ли ?

Трябва да се разбере окончателно, че Украйна, и не само тя, изпълнява плановете на САЩ да блокират всички потоци от Русия към Еропа. Включително Северен поток и потоците през Гърция, Италия и Македония. На руснаците им остана само Сърбия и България, която все пак под чадъра на ЕС успя да се измъкне. CАЩ блокираха Катар чрез Иран и Саудитска Арабия и заплашиха Европа че ще има санкции срещу Северен поток. Какво има тук за мислене. Ако все пак това се случи, Украйна ще бъде ритната отзад. Леко! Играе се безкомпромисна и проста игра за пари.

Някой пак си прави сметките без кръчмаря... и накрая пак ще вика, че друг му е тропкал в гащетата. През ЕС тръби минават по европейските правила. Точка.

Пак "безплатно" ли ще дават таваришите на сърбежите :)))) Еййй много дащни беееее, такива благотворители :))))

Войводина каза Путин, върви си вкъщи!

Дано не стане като цената на "Южен поток" и Керченският мост. X10

гледай сега, има една черта, която ми харесва във теб -чертата, която ти разделя задника на две части