Газпром започва изграждането на "Турски поток" в Сърбия

Линейната част на сръбския участък на "Турски поток" ще бъде завършена до края на 2019 г.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано не стане като цената на "Южен поток" и Керченският мост. X10

Войводина каза Путин, върви си вкъщи!

Пак "безплатно" ли ще дават таваришите на сърбежите :)))) Еййй много дащни беееее, такива благотворители :))))

Някой пак си прави сметките без кръчмаря... и накрая пак ще вика, че друг му е тропкал в гащетата. През ЕС тръби минават по европейските правила. Точка.

Трябва да се постави допълнително условие към рашистите, ако искат да ползват транзит през България, депозират в наша сметка парите за транзита при 100% запалнен тръбопровод за 1 година напред, а всеки месец си плащат дължимата сума по друга сметка, като приключи живота на тръбата след минимум 40 години им освобождаваме депозита!!! Защото всичко рашистко е лъжа и измама!!!

А на фащ - да им платим талигите поне когато ги построят може ли ?

гледай сега, има една черта, която ми харесва във теб -чертата, която ти разделя задника на две части

Колко десетки милиарда изхарчи джуджето да стои патоци само и само да заобиколи Украйна? Мечтите на лилипутя са как той ще подчини Украйна.Император Лилипутя... А най-изгодно за руснаците беше просто да си правят бизнес с Украйна използвайки най-евтиният възможен транзит през нея от отдавна иплатените и газопроводи. Няма такъв палячо дори и в рашанската история.

Що бе мърльоу, нали пазарна икономика ? Или това важи само за двойно по-скъпия ,,американски" втечнен газ ?

Трябва да се разбере окончателно, че Украйна, и не само тя, изпълнява плановете на САЩ да блокират всички потоци от Русия към Еропа. Включително Северен поток и потоците през Гърция, Италия и Македония. На руснаците им остана само Сърбия и България, която все пак под чадъра на ЕС успя да се измъкне. CАЩ блокираха Катар чрез Иран и Саудитска Арабия и заплашиха Европа че ще има санкции срещу Северен поток. Какво има тук за мислене. Ако все пак това се случи, Украйна ще бъде ритната отзад. Леко! Играе се безкомпромисна и проста игра за пари.

Нека сърбите строят. Хем да разберем кой плаща строежа. И кой ще изплаща? Като го построят - да се хвалят тогава!

Ако България си следваше интересите(а не тези на Газпутинпром)трябваше руската газ да минава през хъб Балкан и по трасе принадлежащо на България да се експортира газ за Сърбия или Гърция илиТурция или Румъния... ,а сега руската агентура саботира и бави проекта Балкан и интерконекторът с Гърция! Като не знаем ще строим ли трасе за руският газопровод Турски поток.Колко ще праним?Ще плаща ли Русия такси или ще и харижем трасето както и дпугите трасета вече са им харизани....?

Нереално е . Каква дрога ползваш ,, боково дупе "?

Дрогираните сте вие рашистите, ама сте омесирли калпава дрого с препарат за вана и съвсем сте се отнесли!!!

Всичките патки и патоци си ги заврете там, да слънце ни ви жгрява!!! Или спазвате всички правила, закони и разпоредби на ЕС, или си гледайте работата!!! Собствеността на трабата изцяла БЪЛГАРСКА или газ за сръбскити изроди с балони през космоса!!

"ДБ!" (С), С. Лавров

АК-47,много си умен ,според европейските правила моля да ми освободиш две стаи в апартамента ти независимо ,че ти си го купил но аз искам да живея в тях. Не може ти да се шириш сам там ясно ли ти е ,в противен случай ще сезирам ЕК.

тоя е в керпич и външен нужник не го ли виждаш?

Керпич е по- добре от землянките , в които живеете рашистите!!! Пък Правилата на ЕС, са за да се спазват!!! На който не му харесва, да си ходи на изток при комунистите!!!

Трябва да сме благодарни на сърбите, че Турски поток ще мине през България. Но нека не бързаме. Да не забравяме какво каза джуджето Съливан при посещението си в България, а именно, че САЩ са против Турски поток. А каквото каже големият брат обикновено се случва.

Па много благодарни ТРЯБВА ДА сме - то на Сърби, то на Рашки, то Турци - абе благодарствена работа, да не кажа гъзодарствена. И за какво да сме им благодарни - за 2 милиарда евро на година ?

Трябва да сме "благодарни" на нашите продажници, че изпълниха указанията на един от най-яростните русофоби Джон Маккейн да спрем Южен поток.

да ти благодарят сащки, че им субсидираш икономиката ли? убу.