17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че са американските мръсници. Дъ нъ упраят.

A nas koga ще komпeнсират за най-високите цени на газа?

А на нас кога? Затова не трябва да се бърза с газопровода до Сърбия! Приоритет е газовата връзка с Гърция - България има 20% -тово участие в терминала за втечнен газ за ползването на който се начисляват такси, които ще влизат и в нашия бюджет.

Нали ни върнаха 250 млн. без да се съдим. А втечненият газ ще бъде хубаво нещо, ама да му видим крайната цена за потребителите.

Вас ватенките така са ви "упраяли" 45г.,че задните ви части са станали като канапета но нали за повечето от вас е било професия а сега новия господар със стари курви не ще да има отношения:))))

Поляците показаха как се борави с диваците от Азия. Само бой в главата и вечна дружба със САЩ му е майката. Гнусните руснаци разбират само от чук в носа.

сега ще им увеличи на руснаците няколко пъти цената на газа и ще щракат с пръсти

Европейските субсидии за производството на един килограм Ябълки по страни е: - За България и Румъния 0,01 Евро; - За Полша 0,33 Евро; - За Испания 0,53 Евро; - За Италия 0,58 Евро; - За Германия 0,78 Евром Подобна е картината за цялото селскостопанско производство и туризма. Данните са взвети от асосиацията на Българските Селскостопански производители. Нека Поляците и Чехите като са толкова големи специалисти по пазарната икономика да осъдят най-напред Бруксел и Западните страни от Алиансът в Стохолмския Арбитражен Съд, пък тогава да се перчат. За сега Поляците и Чехите са само курви и се продават много евтино (вижте с пакета мобилност какво стана). Те Руснаците със и без Стохолмския Арбитражен Съд си станаха ПЪРВА ИКОНОМИЧЕСКА СИЛА В ЕВРОПА. А дрънколевицата за руския газ накара доста компании да се преместат в Русия-пример СИМЕНС. Нищо лично.

Хапчетата, пак не си ги взел

Само дето ако не бяха "диваците от Азия" пияндурската държавица полша днес нямаше да я има на картата. Руснаците показват мекушавост, като търпят тия неблагодарни отрепки. Не е трябвало да им дават и цент !!! Нали са имали договор? Поляците насила ли са го подписали или да били пияни, както обикновено? Защо Газпром са платили, щом обжалват? Не разбират ли, че пред наглостта не трябва да се отстъпва?

А на БГ колко изплати? Или са в шкафчето!!!