17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Блазе им на гърците!

А боко Тиквата ни плашеше че заради Орешарски и БСП ще за живеем като Гърците!!!!! С 1300 минимална. Как ли живеем ние тогава?

абе отвсякъде дават пари - кой от кой повече, вече няма ли да се работи въобще

Тези бяха фалирали и гледай какво правят. А нашият бизнес му пречел "скъпия" ток. Да ги прикачим към гръцкия тогава, че да вдигат и те.

В ЕВРООО

mitzotakis .izvinete

nisto novo pod slunceto..grzite ...idvat izbori vav grzia da mu misli karamanlis posle za borcovete.Zipras e bita karta...za tova davai za ouzoto

Предателя Цапрас му се разклати стола и се държи на косъм, и точно покрай вота на доверие и нарастналото недоволство вика вдигам минималната заплата добре сме! Само дето минималната заплата няма да я плаща той а дребния най мизерния бизнес дето ако можеше щеше да дава повече... така най много да си дофалира държавата, ама кво му пука той окраде, ще му дават после пенсията от чужбина а гърците ще плащат за него.

Ти си бил много умен, бе. Да не си завършил в Москва?

Така е като си нямат данък Освобождение !!!

България ли,че не разбрах ?

Те сигурно я нямат тази поговорка: "Преклонена главица, сабя не я сече." Борят се за правата си, а ние се боричкаме помежду си.

Българският народ е сбирщина от индивидуалисти и няма чувство за общност.Никога не може да се организира за нещо голямо.Всеки се спасява поединично !

Добре де,аз в Гръцко не съм бил и надали ще ходя...Море си имам и тук, все още чисто и незастроено....макар и на север.... Казвате Мин РЗ при тях е 2,5 пъти по висока....Ами кажете за цените и разходите за живот какви са?

Ами като се има предвид, че храната в Германия е по-евтина отколкото в България какви мислиш, че са разходите при гърците?

Унищожават си дребния бизнес. По-големи заплати = и на по-вече данъци и по-вече осигуровки в хазната. И ако една фирма е от 1 собственик - всичко се пише на неговия з@дник. Аз съм ЕТ и сам работя. Преди 20 години плащах към 15 лева осигуровки на месец. Сега към 150. Тогава ДОД беше по таблица - започва от нулата. А сега 10%, даже и да си с 5 лв печалба. Не знам до кога ще издържа. 4 човека семейство и само един (аз) работя в услугите. Ако не крада данъци и осигуровки не си струва да работя.

Криеш приходи,декларираш по-малко печалба,плащаш по-малко данъци-това е изходът

Тези в криза бяха, дългове изплащаха и пак перат яко нагоре.

Това кой ти го каза?

Баба ми !

Те си мислят за народа си, въпреки огромните си кредити, а в Бг хората трябва да гладуват, боледуват и да мръзнат заради мизерните пенсии и заплати, защото ГРОБ краде и с г.за си

Нормално -разделен злобен завист намериха простотията и кормуват ...така трябва на простотията.

Интересно е как бабички с мизерни, ама много мизерни пенсии много, ама много често хвърлят пликове с по 50 000лв през прозорците без да се замислят много...Това страшно ме учудва. Учудва ме също как около Коледа бедния народ беше изпразнил тотално щандовете на Кауфланд в нашия град и на огромния паркинг нямаше нито едно свободно място. Този народ трябва да е много, ама много беден. Като тръгнеш по улиците и виждаш толкова много коли с по един човек в тях, че просто се чудиш как този народ е толкова беден. Също така можеи да видиш по улиците коли за по над 1000 000 евро и пак се чудиш защо този народ е толкова будун. .....

Уш ние сме супер..пък фалирала държава мисли за народа си

А Бойко ни плашеше, че ще станем като гърците.

Дай Боже!

Да, ама са нестабилни.. А виж ние колко стабилно сме стабилизирани на едни стабилни 250 Цв.Цв. евро.. ;)

изядоха парите за 30 години напред.

ГЕРБ ли!

Колко години напред са изъяли парите си, с тези външни и вътрешни дългове от трилиони долари? Жъвуркат си живота и печатат долари всеки ден без спир

е, добре че не са 650 лева...

Браво на Гърция. Най-големия кредитен милионер. И ако трябва да сравняваме ябълки с ябълки, то за да се изравни по задлъжнялост с Гърция, България трябва да се налапа с 360 млрд допълнителен дълг. Аз като ходя в Гърция не виждам да са 360 млрд. евро по-развити и по-добре от нас. Къде са потънали тези пари при тях, нямам идея. Просто ставаме свидетели на поредните им схеми. Заплати на базата на куха икономика и на издръжката на Германия. Иначе Бай Ганьовците във форума цъкат с език и завиждат на Гърция. По прости от нас българите няма. Българския дълг е 25,4% от БВП Гръцкия дълр е 178.6% от БВП Хърватия - 78% Външен дълг на Гърция - 397 млрд евро Външен дълг на България - 34 млрд. евро Външен дълг на Хърватия - 42 млрд. евро

Много зле живеят гърците. Живи да ги оплачеш. Защо изобщо ходиш в Гърция.

Ами отиди, изтегли крадит и почвай да ходиш по ресторантите и да трошиш чиниите и да си живееш. Рано или късно обаче ще трябва да платиш сметката. В Гърция е точно така, "много добре" си живеят на кредит.

Украина, ама западната пропаганда мълчи за това. Украинските крадливи управници са унищожили държавата си и народа си.

Германците да не се помотват ами да почват да бачкат, че някой пак ще трябва да дава заеми на Гърция.

Тъй де, имат да плащат на Гърция само още някакви си няколко стотин милиарда репарации от ВСВ.

Швабите взеват от межднанодна банка заем на 3% и ги дава на Гръка за 6% е това го наричат помощ -обир.

Ха такаааа, във "фалирала и задлъжняла" Гърция минимална заплата-650 евро, а в "преуспяваща" и "финансово стабилна" България, която всички я хвалят и дават за пример-560 лева.

Абе нали тея щяха да стават по бедни от нас ? Кво стана ся ?

Излъгаха ни отново! Нищо...

Изглежда гръцкият народ знае как и има смелост да си отстоява правата и стандарта, та за това така.